BuzzerBeater Forums

BB Srbija > A - Sezona 37 i 38

A - Sezona 37 i 38

Set priority
Show messages by
This Post:
00
283930.170 in reply to 283930.169
Date: 5/15/2017 5:43:59 AM
KK Zekica
III.7
Overall Posts Rated:
409409
Second Team:
Rabbit Hole
Pozdav zajednico.

Danasnji rival Orlova je reprezetnacija Malezije(19). 3 puta su bili polufinalsti azijskog sampionata. Forma igraca im je ok i trenutno imaju skor 4-3 i prvi su ispod linije koja obezbedjuje dalji tog takmicenja. Znaci ocekujemo lagani CT(verovatno)mada ne mora da znaci jer i njima je visok Ent posto su do sada sve igrali TIE. Forma im je ok.

Sto se nasih Orlova tice oni su spremni za danasnji duel i forma nam je dobra. Posto ocekujemo CT mi smo odlucili da i danas igramo sa min. zalaganjem i tako u drugi krug takmicenja prenesemo maksimalan ent. Trenutno imamo skor 6-1 i bilo bi lepo kada bi uspeli danas da pobedimo, bice tesko ali nema predaje

12.00 SRBIJA-Malezija.
Dodjite na Chat da ispratimo utakmicu zajedno.

NAPRED SRBIJA!!!!

Last edited by Frankie Theildo at 5/15/2017 5:46:48 AM

This Post:
00
283930.171 in reply to 283930.170
Date: 5/15/2017 8:30:33 AM
KK Zekica
III.7
Overall Posts Rated:
409409
Second Team:
Rabbit Hole
Srbija-Malezija 73-89.

Sta reci osim da smo glavni krivci za poraz direktno ja i Zvone. Los izbor taktike i promasen fokus su rezultovali ubedljiv poraz nase reprezenatacije. Ocekicali smo CT ali smo dobili normal, da smo izabarli bilo koju drugu taktiku msm da bi bolje prosli i da samo bolje postavili utakmicu.

Odlicno smo otvorili mec i prvu cetvrtinu resili u nasu korist, sve je odlicno funksionisalo u napadu i odbrani, pogotovo sto su oni vec u prvoj cetvrtini napravili 8 faulova i tu se desila povreda Jovance i od tada nasa igra se raspada. Nisam siguran koliko je to sada realno ali od kada se on povredio nisam mogli da se pokrpimo kako u napadu tako u odbrani, jer su bas preko SGa poceli da nam daju dosta poena. Sve ostale cetvrtine je postojala samo jedna reprezentacija i preko bekova su nam dali brdo poena. Napad nije postao a u odbrani je duvala promaja....
U par navrata smo pokusali da se vratimo u mec sa Reljinom trojkom i par presecenih lopti ali nije vredelo, jer su za sve imali odgovor.

Sada cekamo resplet i protivnika u nastavku takmicenja.

Last edited by Frankie Theildo at 5/15/2017 8:32:49 AM

This Post:
00
283930.172 in reply to 283930.171
Date: 5/15/2017 10:39:48 AM
Overall Posts Rated:
590590
Potpuni debakl danas, zaista smo postavili i pretpostavili sve pogrešno. Ništa, nastavljamo dalje, valjda bude i malo sreće za nas...

This Post:
00
283930.173 in reply to 283930.172
Date: 5/15/2017 12:37:06 PM
Kurajberi
II.4
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Trbonje
Nije neka pozicija pred nokaut fazu ali barem se raspolaze sa punim entom. Nije bilo ipak realno ocekivati trijumf u Maleziji, iscekivajuci njihov ct. Na kraju, stavise nam normal ali ispostavilo se da je i to dovoljno za trijumf, uz nasu losu taktiku. Malezija je kvalitetna, perspektivna reprezentacija koja je u vrhu Azijskog BB-a i u napretku, tezak je to mec na gostujucem terenu. Azija kao kontinent postaje najjaca u igri, vrlo moguce da ce finale SP da igraju Kina i Tajvan.

Dosta ce zavisiti i od srece u zrebu i ukrstanju, u svakom slucaju bicemo tvrd orah zbog punog enta, boricemo se. Ako doguramo dalje od Spanije, mozda ih prestignemo na rang listi pa da se uguramo u prve nosioce pred zreb za EP sledece sezone. Tu sam za svaku pomoc ukoliko je potrebna pri sastavljanju bitnih taktika pred eliminacionu fazu. Portugal zbog domaceg terena deluje kao ozbiljan kandidat za zavrsnu fazu, pre Nemacke po meni.

This Post:
11
283930.174 in reply to 283930.173
Date: 5/16/2017 3:25:20 AM
Overall Posts Rated:
590590
Izašao je raspored eliminacione faze, naš prvi (nadam se ne i poslednji) rival je reprezentacija Bosne i Hercegovine. Svakako smo mogli i bolje i gore da prođemo. Naš naredni rival je veoma solidna ekipa koja je dosta dobro vođena sa selektorske klupe. Neke igrače poznajemo, tipa Surijana, koji je igrajući za Taurunum više puta ukrštao koplja sa mojim Dorćolom. U svakom slučaju, očekuje nas težak i neizvestan duel na vrućem terenu u Bosni
Što se tiče pomoći, potpuno si slobodan da učestvuješ u radu i skreneš nam pažnju ako imamo neke propuste u selektorskom mandatu

This Post:
11
283930.175 in reply to 283930.174
Date: 5/21/2017 2:37:15 PM
Overall Posts Rated:
590590
Pred najvazniji duel ove sezone, imamo solidnu formu i jedan up - Doroslovackog na ID.
Ocekujemo jako tezak i neizvestan duel, a ne bih vam nesto mnogo pisao o mecu jer ipak moramo malo da skrivamo karte
Najvazniji podatak je da mec pocinje u 18:40, a ja se nadam da ce biti lepa poseta na chatu.

Zivela Srbija!

This Post:
00
283930.176 in reply to 283930.175
Date: 5/21/2017 6:38:20 PM
Overall Posts Rated:
356356
Nažalost neću moći da dođem, ali sam uz vas! Napred Srbija!!!

This Post:
00
283930.177 in reply to 283930.176
Date: 5/22/2017 4:10:23 PM
Overall Posts Rated:
590590
Još jedan, ovpg puta koban poraz, na protivnički CT. Ne znam koliko smo mogli da dobijemo u takvim okolnostima, napisaćemo analizu ovih dana. Ono što mi izaziva nedoumicu jeste računica BiH - ok dobili danas i to je to, igraće naredni meč bez ikakve šanse za prolaz. No, dobro, oni su prošli, mi nismo i to je to. Igrali smo našu najjaču ofanzivnu taktiku, spolja su bili Jovanča, Đoka i Boža, dok smo na KC i C ostavili prazno. Đoka potpuno podbacio, druga dvojica dosta dobri ofanzivno, trener pod košem pravio malo čudne izmene, ali ok, tako smo postavili i moramo da prihvatimo odgovornost za odluku. Mislim da nijedna postavka ne bi donela pobedu na gostujućem terenu na protivnički CT kada je u pitanju ekipa snage BiH...

This Post:
11
283930.178 in reply to 283930.177
Date: 5/22/2017 4:25:42 PM
KK Zekica
III.7
Overall Posts Rated:
409409
Second Team:
Rabbit Hole
Djoka nije mogao bolje protiv Zarka, ipak je on deff masina a I CT je ucinio svoje. Ne znam dal bi neka druga postavka donela pobedu, ali o tome je sada kasno pisati.
Takodjer nelogicno od njihovog selektora da odigra CT I da u narednom kolu odpituju u Rusiju bez gaca...
Sta je tu je, prihvatamo svu krivicu za neuspeh.

This Post:
22
283930.179 in reply to 283930.177
Date: 5/23/2017 1:10:02 PM
Kurajberi
II.4
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Trbonje
Niko da se osvrne na rezultat reprezentacije. Ponudio sam svoju pomoc oko taktike, medjutim, selektori me nisu kontaktirali, a i ja nesto stalno bio zauzet i sljakao pa se nisam izjasnio.

Ono sto sam i ranije zamerao selektorima, eto gotovo je takmicenje za nas, a mi sve utakmice odigrali na minimalcu, znaci nigde nismo pruzili nesto vise. Ne moze se osvojiti takmicenje sa 20-e pozicije i igrom sve u gostima. Moralo je da se igra maksimalno i da im se gadja unutra, rizikovati. Ne moze se bez rizika dobiti u gostima BiH! Mi sve na sigurno, a gostujuci teren i jos ocekujemo da se ne zalazu. To je ono sto zameram i oduvek sam zamerao i protivio se tome. Kao ''Isli smo na osvajanje, cuvamo ent, ocekujemo od protivnika to...''. Greska...po meni. Trebali smo da, kad smo vec cuvali ent, igramo max i guramo koliko mozemo, zbog rang liste. Ne moze se osvojiti sa 20-e pozicije nikako, niti se treba ici na to. Naravno, svako ima pravo na svoje misljenje, ovo je moje.

Ovako, prilican debakl reprezentacije i neuspeh, moglo se bolje, ne mozete da kazete da nije. Nikako... Taktike i zalaganja su mogli drugacije da se odrade ali dobro. Ono sto je pozitivno je uvodjenje mladjih snaga i podizanje njihovog iskustva. Medjutim, bez starca nema udarca Pali smo malo, necemo biti u prvom sesiru za zreb za EP, podici cemo se.

Last edited by krmelj at 5/23/2017 1:14:12 PM

This Post:
33
283930.180 in reply to 283930.179
Date: 5/23/2017 7:00:43 PM
Overall Posts Rated:
590590
Boga mi, ja sam te kontaktirao pre 8-9 dana i rekao da mi napises svoje misljenje za Bosnu, odgovorio si da ces se javiti za vikend i nista od toga nikakva zamerka i prepucavanje, samo da navedem cinjenice.
Sto se tice ostalog dela posta, prilicno je realan. Sada se pokazalo da je bilo bolje da jurimo pobede i prednost domaceg terena a ne da cuvamo ent - tu si u pravu. Ipak, ne mogu da ne navedem ponovo zaista tezak zreb i situaciju da smo vecinu meceva igrali protiv ekipa koje su visoko rangirane, za razliku od npr. dve neporazene ekipe u prvom delu takmicenja. Nije opravdanje, samoj jedna prilicno velika otezavajuca okolnost.
Sto se tice igrackog kadra, iskreno sam zadovoljniji ekipom nego sto sam mislio da cu biti. Debitanti su bili dosta dobri i verujem da je ipak bila dobra odluka da sa podmladjenim sastavom odigramo ove dve sezone. Jedino sto mi je zao jeste sto nisam pozvao i Pancheva, koji je, bez obzira na ocite nedostatke, najbolji napadac za spoljne taktike koga imamo i vrvtn bi nam doneo neke opcije koje ovako nismo imali.
Takticki je svakako bilo propusta, tu pre svega mislim na Maleziju (daleko najlosija utakmica koju smo odigrali), ali mislim da je bilo i jako dobrih meceva (npr. protiv Australije i Grcke, ekipa koje uopste nisu za potcenjivanje). Sto se Bosne tice, mislim da nismo mogli dobiti na njihov CT tamo kako god da smo postavili (a ja ne bih igrao CT ni pod kojim okolnostima u ovoj fazi, nadao sam se da ce i oni igrati normal...).
Od igraca, meni je Doroslovacki nekako bio najvece otkrovenje, ne u smislu da me iznenadio, vec kontinuitetom partija, a i fino napreduje poslednje dve sezone. Adan i Rogan na ocekivanom nivou, s tim da bi Rogan bio mnogo bolji kada bi njegov menadzer hteo da mu podigne ST. Jovanca, Micko i Relja su dali svoj doprinos, iako ne kao prethodnih sezona. Dosta nas je poremetio Mickov gubitak na OD za dva skila. Veliku snagu imamo na pozicijama 2 i 3, ali to su uglavnom sve igraci koji ce tek za 3-4 sezone pruziti ono pravo. Ovde mislim na Djokicu, Bozu, Dogandzu, Celara i Zivadina. Pod kosem smo takodje probali Bilica i Ljubica (ovaj drugi bi mogao biti posebno interesantan ako bude nastavio kao i do sada sa treningom pasinga, jer unutra ima mesta za jos dva upa) i verujem da oni imaju svoje mesto u ovom sastavu, plus Pekic koji bi od sl sezone mogao da zaigra za prvi tim.
Zakljucak je da nismo zadovoljni rezultatom, kao ni onim sto smo takticki prikazali, ali da je bilo i pozitivnih aspekata u mandatu koji smo zajedno zaduzili Dildo i ja. Kao sto sam vec rekao u par navrata, nece biti ponovne kandidature, tako da se nadam da ima menadzera koji su spremni da preuzmu dirigentsku palicu. Ali ovoga puta je potrebno da to bude na dva mandata, jer verujem da ce ovaj sastav biti pravi tek za 3-4 sezone i da je potrebno da naredni selektor dobije priliku na ponovni mandat bez obzira na rezultate.

Hvala svima na podrsci, savetima, kritikama i na saradnji, mandat cemo odraditi do kraja posteno i potruditi se da ostavimo narednom selektoru sto bolju situaciju u timu.

Zivela Srbija!

Advertisement