prvo ne izvlacim iz konteksta vec samo kopiram tvoje postove sa foruma.
drugo, za razliku od tebe koji si dosledan oko svojih stavova ja jedini menjam svoje misljenje :) samo smesak , mislim sta rescji :))
jedini kontakt sto se tice drugih clanova struchnog staba je Dzeri i on zna vrlo dobro moj stav i misljenje.
cetvrto, sto se mene tice kaci sta god ti je volja samo se nadam da kad budes kacio moje poruke da ces okaciti i svoje, ili zelis da ja to uradim :)
kada si kopirao moje postove, trebao si da kopiras i svoje, izmedju mojih, jer tada stvari izgledaju malo drugacije.
naravno, ostao si u kontaktu sa Dzerijem, a to je to. To si mi i napisao u odgovoru, na moju poruku upucenu tebi. I pored toga, sto si napisao da nastavljas saradnju sa dzerijem, koji je clan strucnog staba, napisao si i da ne zelis nesporazume i da pruzas "ruku pomirenja i pun vid saradnje". I nemoj samo da mi kazes da sam to odbio. Ja ovo sada vidim kao nesto cime dokazujes da zelis nesporazume. Ispravi me ako gresim.
A ja na zalost moram da menjam svoja misljenja, jer su ona direktno povezana sa tvojim promenama misljenja.