evo malo i selektor da se oglasi, red je. obećao sam da ću vas o svemu obaveštavati i da će biti raznih najava, analiza i slično. ali od toga za sada nema ni traga ni glasa :)
priznajem da sam neorganizovano ušao u rad sa repkom, ali u hodu ispravljamo greške.
prioritet je bio da se srede spiskovi i treninzi igrača od 21 godinu koji igraju kvalifikacije. zatim smo uzeli da radimo sa igračima od 18 godina. ovi od 19 i 20 su ostavljeni za kraj.
pokušavamo da napravimo veliku bazu dobrih igrača od 18 godina. kako bi za 3 sezone kad uđu u repku bilo njih 20-tak podjednako kvalitetnih igrača.
to je ogroman posao jer su igrači uglavnom kod menadžera iz III i IV lige koji ne kontaju kako ova igra i sam trening funkcionišu. velika je muka objasniti svakom pojedinačno, ali su postignuti određeni rezultati. likchina je izneo neke podatka o centrima, a ja radim sa spoljnim pozicijama, ali još ne mogu da govorim o brojkama. uglavnom ima menadžera koje sam uspeo da zainteresujem, a ima i onih kojih ne zanima ovo baš toliko.
od večeras će se početi pratiti trening i igrača od 19 i 20 godina (superstar je već počeo sa plejmejkerima i bekovima). logika je bila da su oni već u nekom treningu i da oni mogu da sačekaju malo.
eto toliko za početak. posle ćemo iznositi još neke podatke. samo da se malo uhodaju ovi menadžeri koji uče kako se treniraju igrači i da se malo rasteretim sa objašnjavanjem treninga...