bravo Nomade računao sam sa tobom , ali me Sanac zaribal i zgubil doma od Crita, opet sam fulal, a i ja sam se namućil sa trubicom tek je u četvrtoj četvrtini popustil, do tad se držal u egalu
24.7.2010 18:00:00 dugave Mala Truba 101 - 72
--trubica me stvarno namućio, tri četvrtine me držao u egalu, već sam posumnjao da bum ja prvi nkoji je od njega zgubil, jer sam ja specijalac za takve poraze,i onda konačno je u zadnjoj pal i moji su konačno počeli pogađati sve kaj su uputili prema košu....ah,jesem im miša, stvarno su me iznervirali,čuli buju me oni zakaj ja nima takve plaće dajem a oni me tak nerviraju....
24.7.2010 18:00:00 KK Plutoni KK Lokarda 36 - 112
--plutoni su izašli sa takvom ekipom tek toliko da se pojavi---ali zakaj se neće javiti na forum i čat nezna niko--Plutone javi se, javi se
24.7.2010 18:00:00 ZG-Nomads Mervin 90 - 77
--strašna pobjeda Nomada i opet u gostima,ipak je došla na naplatu trgica mervina i previše minuta iz prošlog tjedna
24.7.2010 18:00:00 Critters SANAC 91 - 75
--SANAC me neugodno iznenadio,ipak sam računao na njegovu pobijedu protiv critersa, ali crit je kao mačka sa 9 života svaki put se provuće, ali ovaj put se nije provukao nego je jednostavno pregazio Sanca koji očito plaća posljedice trgice protiv lokarde, tak je zgubil i od mene i sad od crita, očito mu ne paše taktika pod koš, i ako mu malkovića zaustaviš na ovaj ili onaj kao ja prošlo kolo dobivaš ziher...........sanac,sanac,radi tebe sam ostao bez 5 loptica i pohvala za dobru prognozu
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!