Chętnie się podzielę opinią, choćby w ramach rewanżu:). Rozpoczynając grę w BuzzerBeatera postawiłem na szkolenie młodzieży, najchętniej wychowanków i za pierwsze, większe pieniądze kupiłem wyjątkowego trenera bez specjałki. Poświęciłem sporo czasu żeby dostać go w dobrej cenie i zapłaciłem poniżej 500 tys. przy pensji 22 tys. W tej chwili jego pensja to 31 tys. Kompletnie odpuściłem pozostałych członków sztabu i obaj mają poziom podstawowy i pensję w granicach 5,5 tys. Do tego specjalności Masaż i Zaangażowanie tłumu. Na moje potrzeby wydają się optymalni i nie sądzę że na tym poziomie rozgrywek potrzeba coś więcej. Co do skuteczności trenera to ciężko mi określić. Kiedyś była taka fajna tabelka z prędkością treningów w stosunku do wzrostu, wieku i poziomu trenera. Z niej wynikało że poziom 6 jest tylko o 2% lepszy od 5 a różnica między następnymi to 4%. Czy te dane są prawdziwe trudno stwierdzić a czy to dużo czy mało to zależy jak na to spojrzeć. Na pewno nie wydałbym ogromnych pieniędzy na trenera z niską pensją jak to się często zdarza.