BuzzerBeater
BuzzerBeater Forums
BB Hellas > Καφενείο η Ωραία Αίγα X
Back to the Sneak Peek
BB Hellas
Σε ποια ηλικιακή ομάδα ανήκετε...
7
Μισθοί ανα προοπτική
9
National Team Debate Thread
5
Ομιλίες Υποψηφίων
9
Κανόνες Εκλογών
2
5η Θεση
3
Φετινό Ντραφτ
2
Συνάντηση - Θεσσαλονίκη
17
Ντροπή για το ελληνικό ΒΒ
5
Ομιλίες Υποψηφίων U21
5
U21 National Team Debate Threa...
3
Κανόνες Εκλογών U21
2
Τα "μυστικά" του ΒΒ
27
Καφενείο η Ωραία Αίγα X
1000
comeback!!
1
[ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση
1000
National Team Debate Thread
27
Το ελληνικό φόρουμ τα σπάει. Α...
67
National Team Speeches
5
<
>
Favorite Folders
Καφενείο η Ωραία Αίγα X
(thread closed)
Set priority
High
Normal
Low
Show messages by
Everybody
G.P (1)
Mamuwalde (80)
Matsas (1)
autokratoras (2)
harry21 (3)
Nosferatu4 (2)
Kapitalas (3)
yperihitikos (1)
Jessoulas (1)
PRELEVITS (1)
koutsoukman (7)
manu (43)
str77 (12)
stelaios (24)
kavalafc (13)
pazinok (12)
EGM-Nickleon (33)
kouklos (8)
Getho (6)
babastrumf88 (3)
sainhs (1)
τεράστιος (4)
johnny15 (6)
WINDASS (2)
sonas (5)
Kon (2)
GM-sarithin (81)
PanG11 (3)
spartan (2)
Belbento (9)
laski (3)
epanastatis79 (46)
SuperDrunk (8)
fd97 (19)
Kung Flu (37)
antrioutsas (4)
tsipos (1)
stanton (1)
Ψηλός λύκος (42)
Meteoritis (32)
RONNIE12 (1)
kajabbar (8)
The Aussie (10)
Smarqie (7)
bu1n0u7 (1)
PILIDER (4)
Villagkouras (25)
maddoghellas (111)
JohnnyDunker24 (9)
nickmanetos1997 (1)
The Number One (5)
Jeronimo1821 (3)
KirSof (1)
Vari3 (40)
Nikos Manetos (2)
Rivers (1)
AP14 (11)
don_AnToNio (6)
Μπάνε Πρέλεβιτς (3)
teogiants7 (1)
kiriakosGR (6)
unstoppable (1)
Search this Thread (Supporter Feature)
From:
GM-sarithin
To:
Mamuwalde
This Post:
0
241958.172
in reply to
241958.171
Date: 7/4/2013 4:12:04 PM
Overall Posts Rated:
1157
σοβαρέψου λίγο επιτέλους,....δεν είναι όλα τα ζητήματα παραδοσιακή φέτα Vs ανώριμο Δανέζικο τυρί
....ξένα συμφέροντα σκέτο
Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές
Mark Unread
Ignore User
From:
maddoghellas
To:
Mamuwalde
This Post:
0
241958.174
in reply to
241958.169
Date: 7/4/2013 4:30:37 PM
Overall Posts Rated:
1309
Γ@μησε τα! Εχω μπλέξει!
Τελευταία ελπίδα, μία μέρα πριν το παιχνίδι, στέλνω σ'όλους τους ΒΒδες mail! Αν μου απαντήσουν όλοι, μέχρι τον αγώνα, παίζει και να πέσει ο server!
Aλλιώς μπίρες αντί νερά στον πάγκο τους, elfίνες για τσιρλίντερ, ο Βότσης απ'έξω να γυρνάει τις σούβλες με ανοιχτές τις θύρες και στις επιθέσεις τους το πέταλο από πίσω θα κάνει κορεό σουντόκου!
Mark Unread
Ignore User
From:
maddoghellas
To:
Mamuwalde
This Post:
0
241958.176
in reply to
241958.175
Date: 7/5/2013 12:37:59 PM
Overall Posts Rated:
1309
Κρατάω χαμηλό προφίλ πλέον, να περάσει η βδομάδα, να παίξουμε στο κύπελλο χωρίς απρόοπτα και βλέπουμε.
Δεν με παίρνει, τους είδα πολύ αγριεμένους τους τζίμηδες εχθές! Ο ένας απ'ότι έπιασε το βαλιτσάκι της ΕΥΠ, έστειλε μήνυμα χθες στον Μαριν "give him to me", o άλλος ξεκίνησε την ημέρα του, κλειδώνοντας πρωινιάτικα νήμα του Wolph(btw πολύ το φχαριστήθηκα Νick:)), ένας Θεός ξέρει τί έκανε το σιγανό ποταμάκι o άλλος o υποχθόνιος, so φυλάμε τα ρούχα μας για να'χουμε τα μισά φάση
Mark Unread
Ignore User
From:
The Number One
This Post:
0
241958.177
in reply to
241958.176
Date: 7/9/2013 7:53:24 AM
Overall Posts Rated:
13
Δεν ξερω αν ειναι η καταλληλη στιγμη και αν υπαρχουν οι καταλληλες προυποθεσεις..και δεν εχω και ιδεα αν υπαρχει ορεξη και προθυμια για αλλαγες...Παρολα αυτα το σκεφτομουν και ηθελα να ακουσω μερικους και ιδιαιτερα αυτους που πλεον εχει γινει αναποσπαστο κομματι της καθημερινοτητας αυτο το παιχνιδι χρονιες και χρονιες τωρα..
Το ββ εχει να κανει μεγαλο βημα στην λειτουργια του πολλες σαιζον τωρα.δεν ξερω αν οφειλεται στην επιτυχια της συνταγης αυτης η στην δυσκολια να βαλουμε κανα ψιλο για το game.Το σιγουρο ειναι οτι υπαρχουν πολλα πραγματα που θα μπορουσαν να γινουν και με μικρο κοστος.[ροστερ,οικονομια,προπονηση,2D viewer,τακτικες...]
ΡΟΣΤΕΡ
Ας μπουμε στο θεμα.Δεν μας καλυπτει.Απλα ας το παραδεχτουμε.δεν μπορει να ειναι ικανοποιητικο ενα πακετο ικανοτητων οταν αυτο δεν περιεχει ταχυτητα,αλτικοτητα,δυναμη και καθολου mental skills..δηλαδη αδιαφορια για κορυφαιους παικτες που διακρινονται κυριως απο αυτα τα χαρακτηριστικα..
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Οκ οκ μας ειπε ο kajabbar ποσο σημαντικο ειναι το σταδιο, μας ειπε ο κυριος LA στελιος ποσο σημαντικη ειναι η προπονηση...αλλα δεν φτανει!,δεν γινεται ολη η οικονομικη δραστηριοτητα και οι επενδυσεις σου να περιστρεφονται μονο γυρω απο παικτες και σταδιο...ειναι λιγο.ισως και επειδη θελω να σπουδασω οικονομικα...
επενδυση ενος ποσου για εμποριο ,φημη παικτων,επιλογη τηλεοπτικου συμβολαιου και αλλαγη τιμων εισητιριων σε καθε οικονομικη ανανεωση ειναι μερικα απ αυτα..
ΤΑΚΤΙΚΕΣ
εδω και αν χρειαζονται αλλαγες..ειναι πολυ χαζο ολο το συστημα.''σιγα ρε εξυπνε εσυ που ιδη βρηκες τη λυση'',οχι δεν βρηκα τη λυση αλλα ειναι ευνοητο οτι οταν ψαχνουμε παικτες που ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ καλοι σε κατι ωστε να ταιριαξουν στο συστημα υπαρχει θεμα...οταν θα εχω εγω εναν παικτη με πολυ καλο σουτ και παιζω look inside σιγουρα θα ενθαρυννεται να βαραει πιο πολλα τριποντα αλλα το αν θα κανει πασα η σουτ πρεπει να ειναι αναλογα την κριση του εκεινη τη στιγμη και οχι σε τ ειναι καλυτερος γενικα...γενικοτερα οι τακτικες ειναι περιορισμενες παρα πολυ..καθολου αλλαγη συστηματος..καθολου ειδικες εντολες..καθολου μικροεφαρμογες...ΣΤΑΜΑΤΑ nerd sarithin!:D δεν φτανουν..
2D VIEWER
ειναι μια ενδιαφερουσα εφαρμογη η οποια θα υπαρχει μονο στους υποστηρικτες και θα περιεχει πολλα ενδιαφερων στοιχεια.
Φυσικα και δν ανεφερα τα παντα αλλα πιστευω αυτα ειναι μερικα πραγματα που θα αλλαξουν και θα βαλουν το ββ σε αλλη διασταση προσελκυοντας κοσμο και πελατες...μια ερωτηση,πως θα σας φαινοταν να αρχιζαν παλι ολα απο την αρχη μετα απο καποιες σαιζον?(20..) και να υπηρχε hall of fame αυτων των περιοδων..
Mark Unread
Ignore User
From:
The Number One
To:
Ψηλός λύκος
This Post:
0
241958.180
in reply to
241958.178
Date: 7/9/2013 3:06:58 PM
Overall Posts Rated:
13
Δηλαδη μου λες οτι η ταχυτητα σαν χαρακτηριστικο εχει επιρροη μονο στο μπασιμο?δηλαδη οτι ο σοφο πρπει να γινει πιο γρηγορος γ να βελτιωσει τ μπασιμο του?...θα στο ανελυα αλλα δυστηχως δεν εχω αρκετο χρονο..
η δυναμη μονο σε ποσταρισμα και ριμπαουντ?..σε διεκδικησεις ΓΕΝΙΚΑ στην αμυνα και στο σκοραρισμα...συμφωνω! Γ αυτο δν αναφερθηκα στο υψος..
Δηλαδη η ηγετικοτητα η ομαδοσυνεργασια η σωστη κριση η και πιο εξειδικευμενα οπως το παθος εκφραζεται μεσω της πασας και της ντριπλας?
Βλεπεις πολλους μικρους στην Α1 και Α2?Με αυτη τη λογιικη να βαλουμε 2 τακτικες στο παιχνιδι ωστε να ειναι πολυ πιο ευκολο γ αλλους.αλλωστε δεν ειπα κατι εξυζητημενο..ειναι πολυ απλα..και μαλιστα πιο απλα απο τη σωστη αγορα ενος παικτη..
Last edited by The Number One at 7/9/2013 3:08:39 PM
Mark Unread
Ignore User
From:
The Number One
To:
Ψηλός λύκος
This Post:
0
241958.181
in reply to
241958.179
Date: 7/9/2013 3:23:41 PM
Overall Posts Rated:
13
Δεν αντιφασκω.ειναι απλο.
Αν εχω ενα σγ με πολυ υψηλο σουτ με αλμα και εμβελεια και παιζω κοιτα μεσα,θα κανει κακο στην ομαδα μου?θα κανει..ασε τους μισθους,δν αναφερθηκα σε αυτα.αποκλειστικα στο αγωνιστικο κομματι..
γενικα πρεπει να αποδεκτουμε οτι δν ακολουθει πιστα την πραγματικοτητα τ ββ.αυτο π ειπα ειναι οτι ναι μεν αν ειναι ο παικτης σου πολυ καλος σουτερ να βαραει και καν α τριποντο παραπανω αλλα το αν θα τα βαραει οταν πρεπει η οταν δεν πρεπει αυτο θα ειναι στην ΚΡΙΣΗ του..πως το λεμε!..οπως ο διαμαντιδης ξερει να κανει τις σωστες αποφασεις (συνηθως) και ο τεοντοσιτς διαλυει παιχνιδια αν κ εχει τεραστιο ταλεντο...
θαα δεκτω οτι ειναι δυσκολο..δηλωσα τις αμφιβολιες μ απο την αρχη γ τ κοστος τετοιων αλλαγων...στο να μπορω να εχω μια προεπιλογη γ δευτερη τακτικη σε καποιο δεκαλεπτο δν ειναι και κανα συγκλονιστικο χαρακτηριστικο..τ οποιο θα ειναι παρα πολυ χρησιμο...
Mark Unread
Ignore User
Disable Emoticons and Images