No, a legjobb belsőről: SZERINTEM a meccsmotor a következő módon működik: a támadás során összehasonlítja a szemben álló játékosokat a pályán, valamint valószínűségeket rendel a párokhoz, hogy mikor ki fog dobni. Ez támadástípusonként változik, szerintem mind az összehasonlított skillek, mind a valószínűségek. Legjobb belső támadás esetén én a következőket észleltem: amíg megvolt a szerb dobóhátvédem, ő viszonylag sokat dobott. Neki 18-as tempódobása volt, és egész jó százalékkal dobott, úgy, hogy 2pontosa nem volt. Ataevnek IR poszton nincs ekkora tempódobása, csak 13, de van 11-es 2 pontosa. Jó százalékkal dob, de kevesebbet. Gellért dobó bedobó, 14-es tempóval, és 14-es 2 pontossal. Viszont DH-ként nem dob olyan sokat, sem túl pontosan, ráadásul bedobóként sem kapott túl sok dobást. Kasper mind erőcsatárként, mind centerként sok dobást kapott és jó százalékkal értékesítette őket. Doszpolyra is igaz ez, bár ő kevesebbet kapott, míg Sudár a vénember center általában a legkevesebb dobást kapja. Én a következőket gondolom: az összehasonlítás alapja szerintem a meccsmotorban a támadók tempódobása-2pontosa vs. a védők belső védekezése-külső védekezése, poszttól függő arányban. Szerintem a tempódobás hangsúlyosabb jóval a kinti posztokon, míg a benti posztokon kb egál vagy kicsit a 2 pontos javára van eltolva a dolog. VISZONT: az értékesítéshez szerintem nagyon kell a labdavezetés. Hogy minél jobb helyzetből dobjon a kiválasztott játékos. Csak ezzel tudom értelmezni a volt játékosom eredményességét, illetve Kasper magas százalékait mind Ataev, mind Gellért számaihoz képest.
Tegyünk együtt a válogatottakért, neveljünk magyar fiatalokat!