BuzzerBeater Forums

Hellas - IV.23 > Σεζόν 33

Σεζόν 33

Set priority
Show messages by
This Post:
00
274718.171 in reply to 274718.170
Date: 2/3/2016 6:19:24 AM
Overall Posts Rated:
8888
Οι προημιτελικοί έγιναν και οι δύο πρωτοπόροι ανα υπο-όμιλο πήραν την πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος.
Μπλε όμιλος:

Οι Κουκουβάγιες δεν συνάντησαν αντίσταση από τον νέο purple043 και κέρδισαν τον αγώνα με συνοπτικές διαδικασίες 107-45, πρώτος σκόρερ και καλύτερος του αγώνα ήταν ο Ισλανδός Egill Knútsson (26814150) με 34 πόντους και 8 ασσίστ, τον αγώνα παρακολούθησαν 9930 φίλοι των κουκουβάγιων.

Το Καβούρι Πολυκάστρου σε όλο των αγώνα απέναντι στον Olympiaco Kamarwn BC είχε σταθερή απόδοση και έτσι κατάφερε και κλείδωσε την υπόθεση πρόκριση με τελικό σκορ 97-80, πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Christoforos Skaramagkas(37062313) του Olympiacou αλλά MVP του αγώνα αναδείχθηκε ο Τσέχος Oldřich Koubek (25245289) με 15 πόντους και 17 ριμπάουντ, των αγώνα είδαν 9631 φίλοι του κάβουρα.

Κόκκινος όμιλος:

Η alotino bc κατάφερε και αντιστάθηκε μόνο στην πρώτη περίοδο του αγώνα (31-29) απέναντι στον Κεραυνό Αγγελοχωρίου αλλά ουσιαστικά έχασε των αγώνα την στιγμή που ο Κεραυνός ανέπτυξε διαφορά με το τέλος του πρώτου ημιχρόνου (61-46), τελικό σκόρ και πρόκριση για τον Κεραυνό με 112-80, πρώτος σκόρερ του παιχνιδιού ήταν ο Paraskevas Tsatsaronakis (35439201) και MVP βγήκε ο Γερμανός Romuald Dykier (28583025) με 15 πόντους και 11 ριμπάουντ, των αγώνα είδαν 9824 φίλοι του Κεραυνού.

Τέλος το Κορφοβούνι πήρε την πρόκριση απέναντι στον zizoufatatsou που προσπάθησε να αντιδράσει στην τρίτη περίοδο του αγώνα μιας και έχανε στο ημίχρονο με 65-39 αλλά δεν κατάφεραν οι παίχτες να αποδώσουν το κάτι παραπάνω, τελικό σκoρ 119-95. Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Κινέζος Gao Chunhao (35236094) και MVP αναδείχθηκε με παραλίγο triple-duble ο Βούλγαρος Nikolay Gebrev (30166251) με 31 πόντους, 10 ριμπάουντ και 8 ασσίστ. Των αγώνα είδαν 6360 φίλοι του Κορφοβούνι.

Στα play-out οι κόκκινοι The Losers και astast έκαναν το 1-0 απέναντι στου μπλε Bellamonde και Multiple Scorgasms Monkeys και έχουν την ευκαιρία τους για παραμονή στην κατηγορία.

Αυτά τα ολίγα είδαμε την Τρίτη 2/2 τώρα αναμένουμε με ενδιαφέρων τους ημιτελικούς του Σαββάτου. Καλή συνέχεια σε αυτούς που συνεχίζουν στα play-off.

From: pazinok

This Post:
11
274718.172 in reply to 274718.1
Date: 2/6/2016 8:46:02 AM
Overall Posts Rated:
3737
Λιγο πριν τον ημιτελικο αγωνα..συναντησαμε τον προπονητη του Καβουριου Thomas Branly..

- Κυριε Branly καντε μας μια εκτιμηση για την φετινη σεζον

- Η ομαδα κανει σταθερα ανοδικα βηματα..βδομαδα με βδομαδα..σεζον με σεζον γινομαστε και καλυτεροι..φετος ειχαμε ενα περιορισμο στο μπατζετ..ευχομαι για την νεα σεζον να μου επιτρεψει ο προεδρος να εχω πιο ακριβο μπατζετ..οι συνεχεις τραυματισμοι και τα προβληματα που ειχαμε στην διοικηση επιρεασαν την αποδοση των παικτων μας και για αυτο καταληξαμε στην δευτερη θεση

- Η ομαδα κανει προγραμματισμο για την νεα σεζον..σε ποια κατηγορια τελικα θελει να αγωνιστει?

- Ανεξαρτιτως αποτελεσματος η ομαδα καθε χρονο στα πλει οφ κανει τον προγραμματισμο της σαν να αγωνιζοταν την επομενη χρονια σε μεγαλυτερη κατηγορια..για αυτο πηραμε τον Pavel Hájek, ειναι παικτης που μπορει να σταθει και στην 3η κατηγορια..

- Ενας Τσεχος ηρθε..ενας αλλος φευγει?

- Δεν ειναι καθαρα δικη μου υποθεση..θα τους ηθελα και τους δυο στο ροστερ μου..

- Ας παμε στο σημερα..ο φετινος τελικος υποομιλου θα ειναι μια επαναληψη του περσινου?

- Υπαρχουν πολλα κοινα στοιχεια..αλλα και πολλες διαφορες..3/5 βασικους παικτες περσι.. και απο τις δυο ομαδες ..θα ξανα βρεθουμε και παλι στο παρκε..απο κουκοβαγιες λειπει ο Ma Yuanda ο κινεζος πφ που ηταν πονοκεφαλος ομως..χαχαχα..
αν εννοεις ως προς το αποτελεσμα..νομιζω πως ναι..θα τα καταφερουμε να βγουμε και φετος νικητες μεσα απο αυτην την μαχη..

- Ποια ομαδα θα θελατε να αντιμετωπισετε απο τους απεναντι?

- Φυσικα τον Κεραυνο..στην ομαδα μας εχει επιστρεψει η αυτοπεποιθηση..ο Κεραυνος ειναι αηττητος και θα μεταφερθει το ανχος μιας σεζον σε ενα τετοιο αγωνα..εμεις δεν θα χουμε να χασουμε τιποτα..

- Τελος ποιος παικτης απο το ροστερ σας αξιζει τον τιτλο του mvp για την φετινη σεζον

- Νομιζω σε ολους αξιζει ενας τετοιος τιτλος..δεν μπορω να ξεχωρισω

- Σας ευχαριστουμε coach για αυτην την μινι συνεντευξη..καλη επιτυχια..

- Να στε καλα παιδια..

This Post:
00
274718.173 in reply to 274718.172
Date: 2/6/2016 1:17:51 PM
Overall Posts Rated:
8888
Στο πρώτο παιχνίδι που τέλιωσε ο Κεραυνός καθάρισε την υποθεση πρόκριση στον μεγάλο τελικό και πλέων περιμένη να μάθει τον αντίπαλο του από το άλλο παιχνίδι που έχει πάει αυτήν την στιγμή σε παράταση από το εκπληκτικο buzzerbeater τριποντο του basarad nica-buhoiu. Αναμένουμε με ενδιαφέρων την εξέλιξη του αγώνα.

This Post:
00
274718.174 in reply to 274718.173
Date: 2/6/2016 1:31:52 PM
Overall Posts Rated:
3737
δυστυχως καπου εδω σταματω εγω :)
καλη επιτυχια στον τελικο!!

This Post:
00
274718.175 in reply to 274718.174
Date: 2/6/2016 1:48:26 PM
Overall Posts Rated:
8888
Έκανες ενα εκπληκτικό παιχνίδι και σου αξίζουν συγχαριτήρια για την ομάδα που έχεις κάνει, από της ποιό φτηνές ομάδες, και όμως άκρως ανταγωνιστική που αποδεικνίεται και απο το που έφθασες και φέτος. Και πάλι μπράβο σου.

This Post:
11
274718.176 in reply to 274718.175
Date: 2/7/2016 11:01:31 AM
Overall Posts Rated:
3737
το θεμα ειναι οτι υπολογιζα στα λεφτα του τελικου :P
τελοσπαντων ηταν εκπληκτικος ο τροπος που εχασα..το παιχνιδι ηταν τρελο οπως ολα οσα εχω κανει με κουκουβαγιες..
την μια περιοδο ημουν στο -8 και την επομενη στο +6..οπου και ξεκινησε ετσι η τελευταια περιοδος..και με ισοφαριζει εκει με 2 3ποντα..κλαιγοντας απο συγκινηση φαινοταν οτι το ηθελαν παραπανω :P και με καλαθι buzzerbeater με στελνει στην παραταση αντι στον τελικο..και εκει ηταν που παει να φτιαξει παραδοση η κουκουβαγια..ειναι το δευτερο παιχνιδι που το παμε στην παραταση και βγαινει νικητης..οπως και να χει..θα ταν διαφορετικο το αποτελεσμα εαν το παιχνιδι γινοταν στην εδρα μου..και του χρονου λοιπον με υγεια :)
ευχαομαι να παρεις την ανοδο ευκολα και ξεκουραστα

This Post:
11
274718.177 in reply to 274718.176
Date: 2/8/2016 7:28:28 AM
Overall Posts Rated:
8888
Τα νέα για την τεράστια επιτυχία του κεραυνού μαθεύτηκαν, και είδη οι αγγελοχωριτες all over the world έχουν ξεκινήσει να συρρέουν σε αυτήν την μικρή κουκίδα του χάρτη που λέγεται Αγγελοχώρι. Έχουν έρθει από Αμερική, Αυστραλία, Ιαπωνία μέχρι και από την Ανταρκτική για το μεγάλο γεγονός.

Από την Θεσσαλονίκη μάλιστα, άρχισαν από σήμερα να έρχονται οι καντίνες και να παίρνουν θέση έξω απ το γήπεδο της ομάδας για να μπορέσουν να θρέψουν τον κοσμακι που αναμένεται να γεμίσουν το γήπεδο. Λέγεται μάλιστα ότι δεν θα φύγουν από Αγγελοχώρι για να πάνε στον αγωνα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, και αυτό γιατί ο τζίρος που θα κάνουν στο χωριό δεν έχει προηγούμενο.

Ο προεδρας μάλιστα έχει μοιράσει δωρεάν κρέατα πρώτης ποιότητας στα μαγαζιά που θα στήσουν και αυτά με την σειρά τους φουφουδες για το πατιρντη που θα γίνει. Οι μαγαζατορες είδη τρίβουν τα χέρια τους για αυτό.

Ο προεδρας της ομάδας λέγεται ότι έχει φέρει βουδιστή μοναχό για να χαλαρώσει τους παίχτες της ομάδας με yoga και ασκήσεις ζίου ζίτσου για την μάχη που πρόκειται να δώσουν αυριο.

This Post:
00
274718.178 in reply to 274718.177
Date: 2/8/2016 8:20:24 AM
Overall Posts Rated:
3737
χαχαχαχα..ολοι εκει!!

This Post:
00
274718.179 in reply to 274718.178
Date: 2/9/2016 4:35:58 PM
Overall Posts Rated:
8888
Ή πρώτη νίκη ήρθε σήμερα για την ομάδα μου σχετικά άνετα μπορώ να πω με 108-88. Σε όλα τα δωδεκαλεπτα είχαμε μια μικρή υπεροχη, από άποψη στατιστικών κερδίσαμε κατά κράτος του αντιπάλου και φαίνεται ξεκάθαρα στην υπεροχή στα ριμπάουντ, 67 από τα οποία τα 22 ήταν επιθετικά!!!!! έναντι 39 με 2 επιθετικά των κουκουβαγιων, αν υπολογίσουμε και τα κλεψίματα 6-3 υπέρ του Κεραυνού σύνολο 23 επιθέσεις πάνω και εκεί παίχτηκε ουσιαστικά το παιχνίδι. Τώρα περιμένουμε το Σάββατο για των δεύτερο αγώνα που αναμένεται να έχει ποιο δραματική εξέλιξη από ότι ο σημερινός.

This Post:
00
274718.180 in reply to 274718.179
Date: 2/13/2016 2:58:35 PM
Overall Posts Rated:
8888
Έξαλλοι ειναι οι πανηγυρισμοι από τους οπαδούς και φίλους της ομάδας του Κεραυνού, βεγγαλικά και πυροτεχνήματα για την τεράστια επιτυχία της ανόδου στην iii κατηγορία έχουν ξεσηκώσει όλο το χωριό. Οι φίλοι της ομάδας περιμένουν πλέων πως και πως την άφιξη της ομάδας στο χωριό, για να συνεχιστούν οι πανυγηρισμοι σε τοπική ταβέρνα και αναμένεται να διαρκέσει μέχρι της πρώτες πρωινές ώρες.

This Post:
00
274718.181 in reply to 274718.180
Date: 2/14/2016 6:28:40 AM
Overall Posts Rated:
8888
Λοιπόν, μια όμορφη διαδρομή έφτασε στο τέλος της και μια νέα ξεκινάει νομίζω από αύριο. Εδώ στον iv.23 ή ομάδα γεννήθηκε και ανδρώθηκε και ειλικρινά δεν περίμενα ότι θα κέρδιζα την άνοδο τόσο σύντομα. Την φετινή σεζόν όλες οι ενεργές ομαδες ήταν ιδιαίτερα ισχυρές, είχαμε όμορφα παιχνιδια, για ποιον να πρώτο πω, για τον Ζιζου? Για εμένα ή ομάδα του άξιζε να είναι στην θέση μου, για τον Κάβουρα? Ενεργός μέχρι εκεί που δεν πάει και πολύ καλός μάνατζερ, για το κορφοβουνι και της κουκουβάγιες? Τα παιδιά αυτά μπορεί να μην είναι ενεργά στο φόρουμ αλλά είναι ενεργοί στο παιχνίδι, είναι κάθε σεζόν ένας από τους δύο στους τελικούς αλλά χάνουν στης λεπτομέριες.
Δεν ξέρω αν χρειάζεται να πω κάτι άλλο, θα πω μόνο καλή συνέχεια σε όλους σας, το απολαυσα και με το παραπάνω και εύχομαι να σας ξαναδώ είτε στην iii κατηγορια ή στο κύπελλο ή όπου μπορούμε.
Αυτά τα λίγα είχα να πω, θα σας παρακολουθώ να είστε σίγουροι, θα τα πούμε σύντομα πάλι.

Advertisement