Παναγιώτη μου καλησπέρα. Όπως έχεις παρατηρήσει δεν συνηθίζω να ποστάρω συχνά. Όταν το κάνω όμως έχω εξαντλήσει
όλα τα περιθώρια κ όλεςι όσες εναλλακτικές παραμέτρους μπορώ να σκεφθώ για ένα θέμα ώστε αυτό που θα αναφέρω, τουλάχιστον για εμένα να εκφράζει όσο το δυνατόν ένα ακριβές συμπέρασμα...Πάμε λοιπόν. Παρακολουθώ την πορεία σου σχεδόν από την πρώτη σου εμφάνιση, αρχικά ως ένα μετριοπαθές παιδί, ψαρωμένο στην αρχή όπως οι περισσότεροι όταν ξεκινήσαΜΕ προσπαθώντας να απομυζήσει την παραμικρή πληροφορία που θα μπορούσε από έναν πιο έμπειρο χρήστη...μεταξύ αυτών βέβαια και του kavala44..Χαίρομαι ιδιαίτερα με εσένα αλλά και με κάποιους άλλους με τον ίδιο περίπου χρόνο παραμονής στο παιχνίδι και απογοητεύομαι οικτρά από τον εαυτό μου που καταφέρατε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ μετά από 4 περιόδους και βρισκόμενος στην ΙΙΙ.4 ΕΓΩ ΟΧΙ, να μάθετε τόσο καλά το ΒΒ που από αναγνώστες γίνατε όχι μόνο κριτικοί αλλά και ΚΑΤΑκριτικοί χρηστών που δεν παίζουν απλά το παιχνίδι αλλά αποτελούν μέρος του. Σου υπενθυμίζω, γιατί είμαι σίγουρος ότι το ξέρεις και αυτό, ότι ο προπονητής της U-21 δεν προπονεί/διαχειρίζεται την ομάδα αλλά συμβουλεύει και βοηθάει τους χρήστες που ευνοήθηκαν από τα draft κι έχουν στις ομάδες τους μελλοντικά και κάτω υπό προϋποθέσεις, αστέρια της Εθνικής μας. ΑΥΤΟΣ θα τους δημιουργήσει...(πάντα μαζί με τους ιδιοκτήτες τους).Επίσης θα ήθελα να σε ενημερώσω για να σε βοηθήσω ότι ο Ασυγκράτητος έχει στο ρόστερ του 7 SG και 8 C!!!. Φαντάζομαι ότι κι αυτός θα πρέπει να είναι persona no gratta στην Ουγκάντα...
Επειδή λοιπόν όπως αναφέρεις, οι επιλογές ΤΟΥΣ δεν έχουν υπόσταση ούτε στην ΟΥΓΚΑΝΤΑ, αλλά και θέλοντας να πιστεύω ότι διατηρείς την ίδια σοβαρότητα με τον πραγματικό κάτοχο του nickname σου,θα ήθελα σε παρακαλώ να μας ενημερώσεις και ιδιαίτερα εμένα ποια είναι κατά εσένα η πρέπουσα σύνθεση μιας ομάδας τουλάχιστον στην Ουγκάντα.
Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω εκ των προτέρων για το χρόνο που θα μας διαθέσεις...