Probabil doar buxar stie ce va face in continuare. Poate urmeaza o reconstructie, ramanand in RBBA, poate o ia de la 0 intr-o liga inferioara, sau poate renunta. Sper ca ultima varianta sa nu fie o solutie, pentru ca e pacat sa dispara o astfel de echipa. Jucatorii sunt intradevar impresionanti, nici nu-i de mirare ca a dominat cu ei.
Cat despre pierderea placerii de a juca...E complicat. Cum a spus si buia, placerea de a antrena nu cred ca o voi pierde, pentru ca am libertatea de a crea un jucator dupa bunul plac. Trebuie doar sa-mi ajunga potentialul :p
Mie, unul, inca imi place competitia din RBBA, nu am probleme cu plictiseala. Echipe vin, pleaca, mai sunt echipe mari care pierd suprematia, altele cresc, nu e monoton niciodata.
Totusi, recunosc ca si management-ul echipei mici a Romaniei ma tine mereu in priza, pentru ca e diferit de management-ul echipei de club. O mai mare satisfactie am cand castiga U21 decat cand castiga echipa mea. Plus, discutiile cu staff-ul, cu alti manageri sunt mereu interesante. Cand va veni vreamea sa nu mai fiu eu cel ce se ocupa de U21, ma voi reorienta