Sveiki... Gaila kad taip susikloste bet per finalus atsiguliau i ligonine.. Tai va mano trumpa ataskaita is praeito sezono atkrintamuju: Tikrai tikejau kad iveiksiu "Vaflaperdija", taip ir padariau, nors jus to gal neisitikejot. Baiminausi dvikovos su Galiunais, bet jis mane nuvertino ir zaide atsipalaidaves, niekada nenuvertinkit priesininku :) O finalas na buvo planuota pasiduot pirmas rungtynes taip ir padariau. Tada atsiguliau i ligonine, draugas nustate antru rungtyniu sudeti. Tikslas buvo zaisti atsipalaidavus, bet laimet kad treciai dvikovai tureti entuziazmo. Taip ir ivyko. Taigi lauke kitos rungtynes isvykoje (Nebeda, turiu personala kuris sumazina komandu namu pranasuma man zaidziant isvykoje) Mano entuziazmas 10, woodpeker entuziazmas 5. Zodziu buvau istiikines savo pergale finale, bet draugui visai iskrito is galvos ir nenustate sudeties. Ir bandydamas sencacingai laimet, kai tikslas buvo ranka pasiekiamas paslydau :)
Bet smagu buvo buti arti sencacijos. Siek tiek dziaugiuosi kad taip ivyko, nes jauciuosi per silpnas antrai lygai. Visiem nuostabaus sezono, sukurkit gera konkurencija del pirmos vietos :)