Picsogok?
Na jó, leírom újra, utoljára - ha most sem érted meg, nem tudok mit tenni.
Tehát itt egy szép multis emberke. Eddig egyetértünk. Szerinted gyorsan válogatott lehet belőle, szerintem nem, mert egyelőre "poszttalan", azaz nem lehet tudni, hogy ez most bedobónak, vagy erőcsatárnak készült-e. Szerintem erőcsatárt könnyebb lenne belőle faragni, de ehhez 2,5-3 szezon edzés kell. Nem megoldhatatlan feladat, de áldozatokat követel. A probléma nem az, hogy nincs kiedzve a védekezése, mert azon lehet segteni, hanem a magassága, mert ezzel nagyon lelassul a fejlődés. Ha 216 centi fölött lenne, megérné edzeni, mert gyorsan fejlődik. A jelenlegi magasságával kb dupla időbe kerülne a lepattanó és bv edzés. Ugyanakkor bedobónak is nehéz lenne edzeni, mert - szintén a magassága miatt - lassan fejlődne pl kv-ból.
A másik, amiben nem értünk egyet, az az ára. Szerinted ér 1,3 millát, mert a tulaj többért vette. Akkor ha van olyan játékos, aki 3 milláért ment el, az szerinted ér is annyit? Adnál érte mondjuk 2,5 millát, mert valaki előtted már ennél többet is fizetett érte? Azért mert valaki annyit adott érte, nekem még nem ér annyit. Én mindig úgy határozom meg azt, hogy egy adott játékos mennyit ér nekem, hogy megnézem, mennyiért kapok kész játékost ugyanarra a posztra. Én pl a kezdő ecs-met 800k-ért vettem és állítom hatékonyabb, mint ez. Ja és nem vesz el 2-3 szezonnyi edzést a 19 éveseimtől. Ezen okoknál fogva, ennél többet biztos nem fizetnék ezért sem, akármilyen szép multis is. Tehát 800k-ért megvenném, de csak a válogatott érdekében, nem azért mert szükségem van rá.
Don't feed the troll