BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 29 - Η αλήθεια μίας στιγμής

Σεζόν 29 - Η αλήθεια μίας στιγμής (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
265728.172 in reply to 265728.153
Date: 1/7/2015 11:52:27 PM
Overall Posts Rated:
10001000
το πιο πιθανό είναι να μιλήσουμε στο τηλέφωνο μια από αυτές τις μέρες
ή Παρασκευή ή Σάββατο λογικά.

From: stelaios

To: manu
This Post:
00
265728.173 in reply to 265728.144
Date: 1/7/2015 11:59:38 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Καταρχην συγχαρητηρια στον Στελιο για την νικη του και πραγματικα του ευχομαι να παρει το πρωταθλημα.Δυστιχος για την ομαδα μου επεσε θυμα της θεομηνιας αφου απο την δευτερα βρισκομαι αποκλεισμενος χωρις ρευμα και ιντερνετ μεχρι αυτην την στιγμη που μπαινω απο ενα φιλικο τηλεφωνο.ολη αυτη η ταλαιπωρια δεν μου επετρεψε να στησω την ομαδα μου οπως θα ηθελα και εμεινα στο προ-στησιμο που ειχα κανει απο το σαββατο.προς θεου δεν θελω να σπιλωσω την νικη του Στελιου που μπορει να ερχοταν με οποιοδηποτε στησιμο και συστημα εαν εκανα αφου η προκριση χαυηκε στην προπονηση της παρακευης που επελεξα προπονηση αντοχης αφου ο στοχος για ενα τιτλο ειχε επιτευτει.καλη συνεχεια στα πλαυ-οφ και αουτ και για τα υπολοιπα θεματα που γραφτηκαν θα ειμαι σε θεση να τα δω οταν λιωσουν τα χιονια και ερθει ο πολιτισμος(ηεκτρισμος) στα μεροι μου και προς το παρον λεω να φτοιαξω ενα χιονανθρωπο με τα ανιψια μου

Ευχαριστώ ρε παικταρά. Με το χρόνο και τις ατυχίες σε νιώθω. Μόνο και μόνο που είμαστε παντρεμένοι με παιδιά φτάνει από μόνο του πολλές φορές για να μην πιάσεις το 100% που μπορείς σε ένα ματς στο μπάζερ. Συμβαίνει σε όλους μας, πόσο μάλλον τώρα που σου έτυχε και ο καιρός. Για τις καταστάσεις πάντως φταις. Ο πρωταθλητής έχει μπόνους στα εισιτήρια, ενώ ο κυπελλούχος όχι. Αντοχή έδινες και άλλη στιγμή.

Πάντως εμένα μου δημιούργησες τρελά σύνδρομα φέτος. Δεν μου ταιριάζεις και πάρα πολύ σαν αντίπαλος με αυτό το ρόστερ και με δυσκόλεψες πολύ σε όλα τα pre-game.

Kαλή Επιτυχία ολόψυχα εύχομαι στο Β3 του χρόνου και μακάρι να σε έχουμε έτσι δραστήριο και ορεξάτο για πολλές σεζόν ακόμα!!

This Post:
11
265728.174 in reply to 265728.141
Date: 1/8/2015 12:28:05 AM
Overall Posts Rated:
10001000
Αγαπητέ Στέλιο, επίτρεψε με να διαφωνήσω με το σχόλιο και την τακτική "ίσων αποστάσεων" που νομίζεις ότι ακολουθείς, αλλά τελικά δεν το κάνεις. Κάθεσαι και μιλάς με τον Αλέξανδρο λέγοντας του ότι "έκανες το δείνα, έκανες το άλλο κτλ", χωρίς να σχολίαζεις επί του πρακτέου το γεγονός ότι στήθηκε παιχνίδι και δηλώσεις του τύπου "έχει πλάκα να καθορίζω ποιοί θα πέφτουν και αφού μπορώ γιατί να μην το κάνω". Στην τελική απευθύνεσαι στον Αλέξανδρο με ποιόν σκοπό; Να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα; Συγγνώμη αλλά είναι πολύ unfair.

ο Αλέξανδρος ο Κοτίδης είναι ιντερνετικό φιλαράκι μου και συνταξιδιώτης εδώ και πάρα πολλές σεζόν σε χατρίκ και μπάζερ. Αυτή τη στιγμή ο φίλος μου δεν χαίρεται το μπάζερ γιατί επικεντρώνεται σε πράξεις άλλων. Οι μερές περνούν, αλλά ο θυμός του αντί να μειώνεται, αυξάνεται. Εγώ θέλω πίσω τον Κοτίδη που όλοι λατρέψαμε, όσο πιο γρήγορα γίνεται.

ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΟΣ, ΜΥΚΟΝΟΣ, ARISEMPIRE, ARIVATANOKOUTSOGERAKAS, MARTIOU UTD, PANATHINAIKOS1908, HYPERSONIC DRAGONS και τόσοι άλλοι παράτησαν μάλλον από τύχη ή επειδή φοβήθηκαν υπερβολικά ότι δεν θα μπορέσουν να πάρουν ποτέ πρωτάθλημα, επειδή υπάρχει καλύτερος χρήστης. Δεν με πείθεις και αν ρωτήσεις κάποιους από αυτούς, θα σου πουν ότι κάτι συνέβη και ξενέρωσαν. Πολύ πιθανόν να σου πουν αυτό που σου λέω εγώ.

Δεν ξέρω τι έχει γίνει με τον καθένα από τους παραπάνω Δημήτρη. Αλλά χωρίς αποδείξεις, δεν μπορούμε να ρίχνουμε ευθύνες. Λόγω της ώρας (πριν λίγο σχόλασα βασικά) δεν έχω το κουράγιο να γράψω αναλυτικά υποθέσεις για τους παραπάνω χρ'ηστες.

Οι 2 αυτοί χρήστες εξέθεσαν το παιχνίδι, κορόΐδεψαν εμφανώς τον Αλέξανδρο, που είναι, όπως έχω καταλάβει πολύ εντάξει, μόνο και μόνο για να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο μέσα στο παιχνίδι.

Εμένα δεν μου αρέσει να στήνουμε στον τοίχο ανθρώπους και να τους λιθοβολούμε λες και είμαστε εμείς οι υπόλοιποι τέλειοι και αψεγάδιαστοι. Προτιμώ να κρίνω ή να κατακρίνω συγκεκριμένες πράξεις ή λόγια και όχι άτομα. ΑΠό κει και έπειτα, δεν τους λυπάμαι κιόλας (ακόμα τουλάχιστον). Δώθηκαν δικαιώματα, οπότε ας πρόσεχαν.

Όσο για το επιχείρημα "αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έκανε τίποτα καλό τόσα χρόνια ή δεν θα ξανακάνει", επίτρεψε μου να το χαρακτηρίσω αφελές.

Έχουν βοηθήσει πολύ κόσμο στο παρελθόν τουλάχιστον. Η πόρτα τους ήταν ανοιχτή και προς άγνωστα προς αυτούς άτομα. Έχω προσωπική εμπειρία.

Λυπάμαι, αλλά καταλαβαίνω ότι κάποιοι στην Α1 έχετε μοιρολατρικά δεχθεί ορισμένες τακτικές που σας αδικούν και συνεχίζετε να το παίζετε αδιάφοροι.

Εγώ προσωπικά για τίτλο προσπαθώ, χωρίς αμοιβαία, χωρίς συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, χωρίς τίποτα τέτοιο. Το τι θα πετύχω είναι στο χέρι μου. Πόσοι χρήστες μου έχουν ζητήσει σε 3 σεζόν αμοιβαίο από όλη την Α1, ξέρεις? Μόνο ένας!!! Και στις 20 σχεδον σεζόν μου στο μπάζερ, μόλις 3. Γενικά παιδιά είμαστε πάρα πολύ καλά στο μπάζερ. Μην σας πω τι γίνεται στο χατρίκ καλύτερα.

This Post:
00
265728.175 in reply to 265728.157
Date: 1/8/2015 12:29:26 AM
Overall Posts Rated:
10001000
ΥΓ:ξέρει κανένας τελικά να μας πει αν τα παράτησε ο arivatano κ γιατί?
(στέλιο σου έστειλα pm γιατί νόμιζα ότι γνωρίζεστε με τον getho)

Δεν γνωρίζω και δεν τον έχω ρωτήσει κιόλας να σου πω την αλήθεια.

This Post:
22
265728.176 in reply to 265728.174
Date: 1/8/2015 3:24:12 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.1
Overall Posts Rated:
337337
Είσαι σίγουρος ότι κάποιοι δεν ξέρουν πολλά; Μόλις χθες χρήστης, που έπαιζε χρόνια πριν στην Α1 -επίτρεψε με να μην πω το όνομά του, δεν είμαι εξουσιοδοτημένος να το κάνω- μου είπε ότι και εκείνος το παράτησε την 1η φορά, μόλις είδε την σαπίλα που υπήρχε λέγοντας μου χαρακτηριστικά "δεν μίλησα ποτέ αν και ήξερα ΠΟΛΛΑ". Λες να είναι και αυτός ένας ακόμα τρελός που βλέπει φαντάσματα, όπως όλοι οι άλλοι; Το κακό με εσάς είναι ότι δεν κάνετε τίποτα, τους προσκυνάτε κιόλας.

Μου αρέσει πάντως που βλέπεις και παράλογο να αυξάνεται ο θυμός του Αλέξανδρου. Μάλλον δεν σε έχουν ρίξει με τέτοιο τρόπο για να τα πάρεις κρανίο. Αλλιώς δεν εξηγείται ειλικρινά.

Με ενοχλεί πολύ, πίστεψε με, που τα μπερδεύεις. Δεν είπα ότι είμαι αψεγάδιαστος ή καταπληκτικός. Τέτοιες μαϊμουδιές δεν έκανα και δεν θα κάνω, πιστεύω. Και είχα τα αρ@@@ια, όταν είχα άδικο να ζητώ συγγνώμη, όλοι το ξέρουν αυτό.

Δεν με απασχολεί τί γίνεται στο χατρικ. Έπαιζα για λίγο χρόνο, αλλά είναι σαχλαμάρα σαν παιχνίδι, πάντα κατά την ταπεινή μου άποψη. Το να βοηθώ από τη μια 5-10 χρήστες και από την άλλην να κοροϊδεύω 1100 είναι μάλλον ειρωνεία, ειλικρινά πιστεύεις ότι αυτά μπαίνουν στην ίδια ζυγαριά; Ακόμα και αν δεχτώ αυτό που λές, αν και έχω τρομερές επιφυλάξεις.

Έχω δεχτεί πολλά μηνύματα αυτές τις μέρες από παιδιά τα οποία μου λένε "μπράβο σου που τα λές". Το ίδιο πιστεύω θα έχει δεχτεί και ο άλλος Μήτσος, ο Βελανιδιάς. Και αυτός μάλλον είναι ο "κακός" της υπόθεσης, όπως και εγώ που κατηγορούμε αυτά τα αμόλυντα παλικάρια, καθαρά σαν το χιόνι.

Καλά κάνεις και να συνεχίσεις να πράττεις το ίδιο, δηλαδή να παίζεις με ευγενή άμιλλα -κοινώς ευ αγωνίζεσθαι-. Συμφωνώ και προσυπογράφω. Σου είπα άλλωστε ότι σε θεωρώ από τα καλύτερα παιδιά του παιχνιδιού. Απλά θα σου πρότεινα ΞΑΝΑ να μην βλέπεις τα πράγματα τόσο απλοϊκά, επιφανειακά, χωρίς να σκέφτεσαι ότι πραγματικά υπάρχουν και άτομα που έχουν στόχο να ρίξουν κάποιους. Πίστεψε με, δεν σε θεωρώ τόσο χαζό, αντιθέτως. Απλά είσαι ρομαντικός χωρίς τάσεις συνωμοσιολογίας και αυτό σε παρασύρει πολλάκις να τα βλέπεις όλα αθώα.

Καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία για σένα και την οικογένειά σου

Last edited by epanastatis79 at 1/8/2015 3:28:44 AM

This Post:
22
265728.178 in reply to 265728.167
Date: 1/8/2015 5:19:04 AM
Overall Posts Rated:
250250
παιζεις απο την αρχη του παιχνιδιου, τι εννοεις?

Καλά αυτό δεν λέει τπτ από μόνο του, εδώ κ πολλές σεζόν (λόγω έλλειψης χρόνου αλλά κ βαρεμάρας) έχω σταματήσει να διαβάζω το Hellas forum όπου λύνονται πολλές απορίες όπως κ να παρακολουθώ τις εξελίξεις του παιχνιδιού, έτσι είναι πιθανό να σφάλω κάπου.

This Post:
00
265728.179 in reply to 265728.174
Date: 1/8/2015 12:46:42 PM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
III.4
Overall Posts Rated:
10761076
ο Αλέξανδρος ο Κοτίδης είναι ιντερνετικό φιλαράκι μου και συνταξιδιώτης εδώ και πάρα πολλές σεζόν σε χατρίκ και μπάζερ. Αυτή τη στιγμή ο φίλος μου δεν χαίρεται το μπάζερ γιατί επικεντρώνεται σε πράξεις άλλων. Οι μερές περνούν, αλλά ο θυμός του αντί να μειώνεται, αυξάνεται. Εγώ θέλω πίσω τον Κοτίδη που όλοι λατρέψαμε, όσο πιο γρήγορα γίνεται.

O Κοτίδης λόγω του ότι είναι οξύθυμος,ιδιόρυθμος και ευερέθιστος δεν πρέπει να συμμετέχει στο φόρουμ!!! :)

Πάντως εκτιμώ αυτά που λες!!Ίσως και να έχεις δίκιο και να μην μπορώ να το δω αυτή τη στιγμή!

ίσως πρέπει να θυμηθούμε ότι ο Χριστός ήρθε στη γη για τους αμαρτωλούς και όχι για τους αναμάρτητους. Και μιας και είχαμε Άγιες Μέρες τις τελευταίες 2 εβδομάδες, ενδεχομένως και να αξίζει να κρατήσουμε περισσότερο από όλα αυτό το τελευταίο.

Ας το πάρουμε χριστιανικά!!Ο Χριστός συγχωρεί κάποιον,ο οποίος παραδέχεται μια αμαρτία!!Δεν λέει συνεχίστε να κάνετε μια ''αμαρτία'' και εγώ εδώ είμαι να σας συγχωρώ κάθε φορά!!

Εγώ δεν βλέπω κανένα ίχνος μεταμέλειας!Αντίθετα βλέπω από συγκεκριμένους χρήστες δείγματα ειρωνίας,εγωπάθειας,θρασύτητας και δείχνουν να το διασκεδάζουν κιόλας!Για κάποιον μάλιστα αυτό αποτελεί ''κίνητρο'' για να συνεχίσει το παιχνίδι!!! 8}

Εγώ προσωπικά για τίτλο προσπαθώ, χωρίς αμοιβαία, χωρίς συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, χωρίς τίποτα τέτοιο. Το τι θα πετύχω είναι στο χέρι μου. Πόσοι χρήστες μου έχουν ζητήσει σε 3 σεζόν αμοιβαίο από όλη την Α1, ξέρεις? Μόνο ένας!!! Και στις 20 σχεδον σεζόν μου στο μπάζερ, μόλις 3. Γενικά παιδιά είμαστε πάρα πολύ καλά στο μπάζερ. Μην σας πω τι γίνεται στο χατρίκ καλύτερα.

Εγώ έχω σταματήσει τα αμοιβαία εδώ και πάρα πολύ καιρό!Και ένας λόγος για αυτό ήσουν εσύ και κάποια άλλα παιδιά που με έκαναν να καταλάβω ότι δεν είναι σωστό για τους άλλους μάνατζερ!Θυμάσαι που ο Τάκης στο HT όταν ξεκίνησα μου έλεγε ότι χωρίς αμοιβαία δεν έχεις τύχη να προχωρήσεις και με είχε επηρεάσει!!

Πιθανώς να είμαστε καλά!Έχεις μεγαλύτερη εμπειρία από μένα!!Αλλά εγώ βλέπω ότι για τουλάχιστον 2η συνεχόμενη χρονιά στην Α1 ''επηρεάζεται'' ηθελημένα από 3ους ο υποβιβασμός κάποιας ομάδας!Εγώ αυτό δεν το θεωρώ καλό!

το πιο πιθανό είναι να μιλήσουμε στο τηλέφωνο μια από αυτές τις μέρες [ :)]
ή Παρασκευή ή Σάββατο λογικά.

Για να μιλήσουμε,πρέπει να ανταλλαξουμε τα τηλέφωνα μας πρώτα!!!χαχαχαχαχαχα!!!!

Ναι ρε,άμα θέλεις!!Έχω περιέργεια τι θα μου πεις! Δεν αποκλείω να κάνω και λάθος σε μερικά από αυτά που πιστεύω!Αλλά αυτή είναι η γνώμη μου και έχω δικαίωμα -με κόσμιο τρόπο- να την πω!!

This Post:
00
265728.181 in reply to 265728.180
Date: 1/8/2015 4:56:17 PM
Overall Posts Rated:
6565
εμεις ειμαστε οι αλλοι

Advertisement