BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 33 - Μία νέα εποχή

Σεζόν 33 - Μία νέα εποχή

Set priority
Show messages by
This Post:
11
274869.172 in reply to 274869.166
Date: 12/6/2015 8:46:52 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Τεράστιε μας έκανες την καρδιά περιβόλι!!!

Βάλε και τα φιλικά μέσα μπας και διορθωθεί η κατάσταση

Υγ: χρωστάω μπαλάκι για αυτό το ποστ. Μόλις έδωσα στο αμέσως από κάτω με τις νίκες των ομάδων στην Α1.

Χαχα ο Κυριλος μετρησα σταματησε στις 37 επισημες. Ειναι κριμα γιατι αλλη μια σεζον μπορουσε να ειναι στην ομαδα και στα 33 αλλα τοτε εφαρμοζοταν αυστηρα το προτζεκτ. Και τωρα βεβαια πανω κατω αυτο ακολουθουμε αλλα δεν θα μπορουσαμε να αφησουμε π.χ. εξω τον γεροθοδωρο με τετοιο σκιλσετ. Ακομα και τον γερμανακο.

Δυστυχως βεβαια ο αρχηγος της εθνικης 1 καλο ματσ εκανε μεχρι στιγμης με την ομαδα μου. Ειδικα στο τελευταιο με τα κουνουπια απορω πως με 19αρα περιφερειακη εφαγε 4/5 σουτακια απο τον αντιπαλο που ειχε αισθητα χειροτερη αγωνιστικη κατασταση. Πιστευω ημουν λιγακι ατυχος στο συγκεκριμενο παιχνιδι. Οχι οτι θα το επαιρνα αλλα σιγουρα το μπλοου αουτ ειναι υπερβολικο με τα ρατινγκς και τα ππ100 που επιασα.

Ωραιο pre-game και post-game εκανε ο μαμου. Τον εχει αναγκη το φορουμ για να ανεβουμε ακομα περισσοτερο!!

Υ.Γ.1

Παντως μπορει να μην ειναι στην 10αδα ο Κυριλος αλλα στις νικες στην Α1 εγραψα μεχρι να μπεις και εσυ γιατι το ειχα στο μυαλο μου Με αλλες 2 νικες περνας και στην 15αδα αν θυμαμαι καλα, ενω ο μαμου στο παιχνιδι μεταξυ μας θα γινει πρωτος σε νικες στην ιστορια της Α1.

Υ.Γ.2

Σου εχουμε και μια εκληξη με τον μετεωριτη στο τελος της σεζον!!

This Post:
11
274869.173 in reply to 274869.156
Date: 12/6/2015 8:52:37 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Ειναι τρομακτικη (για μενα) η ευκολια που χανω γενικα κ οχι μονο σημερα!!

ΚΟΣΜΙΔΗ ΓΥΡΝΑ Η ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!!!

Μπορει να τον φαω στην μαπα οταν παιζουμε μεταξυ μας αλλα πιστεψε με κι εγω το ευχομαι να γυρισει οσο πιο γρηγορα γινεται.

Τρομακτικο κενο εχει αφησει στην εθνικη. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ικανος παικτης να καλυψει την θεση 4 ή 5.

Αυριο σε εναν αγωνα χωρις αυριο εχουμε εκτος Κοσμιδη-Θανο-Καλογεριδη-Σαμαρτζη-Πολιτη λογω καταστασεων και τραυματισμων. +Εναν μετριοτατο Κωσταντινογιαννοπουλο σε κατασταση

Υ.Γ.

Κι εσυ ρε ΘΕΕ τον Θανο τωρα βρηκες να τον πουλησεις?

Last edited by τεράστιος at 12/6/2015 8:53:28 PM

This Post:
00
274869.174 in reply to 274869.172
Date: 12/7/2015 5:00:45 AM
Overall Posts Rated:
1616
Η αληθεια ειναι ουτε εγω περιμενα τοσο ευκολη νικη λογω και των καταστασεων μου, σε σημειο να παιξουν σχεδον ολη την τελευταια περιοδο οι αλλαγες μου με τα 2χιλιαρα μαζι (ισως ειναι και ο λογος που τα ρατινγκς και τα ππ100 ειναι λιγο επηρεασμενα).
Αυτο που μου εκανε εντυπωση παντως ειναι που εβαλες τον sf σου να μαρκαρει τον pg μου...

This Post:
00
274869.175 in reply to 274869.174
Date: 12/7/2015 5:51:57 AM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Τα ρατινγκς σου λογικα ειναι να ηταν πεσμενα με το μπλοου αουτ. Για τα δικα μου μιλουσα που δεν ειναι ασχημα. Αντιθετως θα ελεγα επιθετικα ειναι πολυ καλα

Αυτο που μου εκανε εντυπωση παντως ειναι που εβαλες τον sf σου να μαρκαρει τον pg μου...

Ο φτενακος δεν ειναι SF και οσο δεν εχει κατασταση ο κομπιασβιλι δεν μπορω να τον βαζω βασικο. Εκρεμει και μια μεταγραφη στο 2 γιατι υπαρχει προβλημα εκει.

Ο λογος που μαρκαρε ο φτενακος τον ασσο σου δεν ειναι αλλος απο το γεγονος οτι ειχες παιξει σε 4 παιχνιδια βασικη επιθεση και δεν ηθελα ο φτενακος να μαρκαρει το τερατακι σου απο την δανια στο 3 οταν αυτος ειναι και τουμπανος. Ηταν ο παικτης που θα τραβουσε ολη την ομαδα σου και εγω θα του εδινα στο πιατο το καλυτερο ματσ απ με ψηλο εκει. Ετσι εβαλα το 3αρι μου να μαρκαρει κανονικα το 3αρι σου τον τοτη το 2 και τον φτενακο στον ασσο ελπιζοντας να μην τραβηξει πολλες προσπαθειες. Η ακομα και αν το εκανε καλυτερα να τις επαιρνες απο εκει..

This Post:
00
274869.176 in reply to 274869.175
Date: 12/7/2015 11:16:42 AM
Overall Posts Rated:
250250
Με κριτήριο τα π.π. το ματσάκι δεν εξηγείται και προκαλεί δικαίως παράπονα. Μόνο ένα πράγμα μπορεί να δικαιολογήσει λιγάκι την κατάσταση. Η διαφορά διάθεσης!!!

Βασικά η εξέταση του αγώνα έχει πολλά ακόμα τώρα, ωστόσο λόγω ώρας θα τα αφήσω για άλλη στιγμή. Απλά κρατάμε τρία πράγματα για σκέψη για το επόμενο ποστ.

α) τα 48λεπτα σε ένα παίκτη πόση αρνητική επίδραση μπορούν να έχουν στην αποδοτικότητά του? Μπορεί να αδικηθεί σε σχέση με τα π.π. του και πόσο?
β) όταν μια περιμετρικά στημένη ομάδα βγάζει μεγαλύτερη αναφορά στο σκορ της έναντι στην αντίπαλη άμυνα, πόσο ψηλά μπορεί να σκοράρει?
γ) τι μπορεί να τις δώσει μεγάλα ποσοστά στα τρίποντα?
δ) ΑΝ το β ευννοεί την περιμετρική ομάδα, μπορεί με την διαφορα διάθεσης και τα τρίποντα να κάνει άνω κάτω ένα ματς?

Προερχόσουν από ένα τουλάχιστον ματς με δυνατή διάθεση (vs villagoures), μετά το κύπελλο υπολογιζω τη διαθεσή σου γύρω στο 6, η δικιά μου ήταν γυρω στο 9, ακόμα κ η δυνατη που έπαιξες δεν νομίζω ότι δικαιολογει το αποτελεσμα. όσο για τα υπόλοιπα, κουραφεξαλα λεω εγω καθως όπως εγραψα τετοια ποσοστα δεν τα εχω πιασει ούτε απέναντι σε bot, πόσο μάλλον απέναντι σε 17αρες περμετρκές όπως εσυ (δεν είναι μομφη για σένα αλλά για το παιχνίδι)

Last edited by Astericius at 12/7/2015 11:17:19 AM

From: Astericius

To: manu
This Post:
00
274869.178 in reply to 274869.177
Date: 12/7/2015 1:46:31 PM
Overall Posts Rated:
250250
υπέθεσα ότι όλα αυτά που γράφεις θα τα σκεφτεί κ πόνταρα ότι θα δωσει 2 προβλέψεις, πόνταρα δλδ στν αστοχία των προβλεψεων κ στον χαμηλο ενθουσιασμό του. εξάλλου ο runhui μέχρι την ημέρα των εντολών μου εβγαινε τραυματιας

κ η ένσταση μου έιναι για την επίθεση του στελιου (τα τψηλα ποσοστα) κ όχι η λειτουργια της επίθεσής μου.

Last edited by Astericius at 12/7/2015 1:48:50 PM

This Post:
44
274869.180 in reply to 274869.179
Date: 12/7/2015 3:17:46 PM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Τα πάντα ήταν ήρεμα!Η απογευματινή προπόνηση στο KARAISKAKIS STADIUM εξελίσσονταν με τους γνωστούς ρυθμούς-πίτσα,μπύρα,χαβαλές-!!!

Ξαφνικά μια κυρία μέσης ηλικίας εισήλθε στο στάδιο!Η κυρία ήταν ιδιαίτερα ψηλή και σωματώδης,νταρντανογυναίκα από τις λίγες!Με την 1η ματιά καταλάβαινες ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με δαύτη!Ήταν χλωμή και στον κόσμο της!Το βλέμμα της πρόδιδε τρόμο και υπέρμετρη οργή ταυτοχρονα!Φαινόταν στα πρόθυρα νευρικής κρίσης και ήταν σίγουρο ότι κάτι την απασχολούσε...

''Εδώ είναι ο άμπαλος?''..ρώτησε!

''Κοτίδη εσύ???''..ρώτησε τρομοκρατημένος ο Θωμάς ο Μάτσιος..''Μεταμφιεσμένος σε γυναίκα????Το βρήκα???''

Η γυναίκα αγνόησε εντελώς τον Τόμυ και ξαναμίλησε: ''Εσείς είστε οι legend??Θέλω τον κ. Άμπαλο!Εσείς είστε ο κ.Άμπαλος????''..είπε δείχνοντας προς το μέρος μου!

Πριν προλάβω να αντιδράσω η εν λόγω κυρία φάνηκε να παθαίνει κρίση και άρχισε να ουρλιάζει: ''ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΤΣΙ!!ΕΤΣΙ ΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΑΥΤΟΣ!!!ΧΑΝΩ ΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΜΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!!ΜΕ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΝΕΙ!!ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΣ!!!!!!!!''ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ!!!!

Έπειτα βγήκε αφηνιασμένη από το στάδιο,αφήνωντας μας όλους άφωνους!Μετά από λίγο πάθαμε όλοι σοκ!Η χειροδύναμη κυρία έφερε σηκωτό τον Κοτίδη και τον πέταξε σαν σακί με πατάτες στο κέντρο του γηπέδου!!!!!

Ο πάνσοφος σηκώθηκε στα πόδια του,τινάχτηκε και κοίταξε με νοσταλγικό βλέμμα το γήπεδο!Έπειτα μουρμούρισε: ''¨Εχε χάρη που δεν βαράω θηλυκά,μωρή τρελέγκω''...-μεταξύ μας,πιο πιθανό ήταν η θεόρατη γυναίκα να ξυλοφόρτωνε τον μικρόσωμο πάνσοφο σε πιθανό ξυλίκι...-

''ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ!!!!...ούρλιαξε!!!''ΧΑΡΙΣΜΑ ΣΑΣ!!!!ΕΙΜΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΚΑΡΑΠΟΤΙΔΟΥ,ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗΣ ΑΛΚΟΟΛΙΚΩΝ!!ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ!!!ΝΤΕΣΚΑΛΙΦΙΕ!!!ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ???ΚΕΝΤΡΟ ΜΟΝΤΕΛΟ,ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!!ΠΑΝΤΟΥ ΑΛΚΟΟΛ!!ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ Ως ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!ΟΛΟΙ ΤΥΦΛΑ!!ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΥΣ!!!''

Η κυρία Καραποτίδου δεν αισθανόταν καλά.Έκανε μια παύση και έπιασε το κεφάλι της!Έπειτα συνέχισε με την ίδια οργή και απόγνωση: ''ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΥΡΙΕ ΑΜΠΑΛΕ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ?ΤΑ ΒΡΑΔΥΝΑ ''EVENT ΧΟΡΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΟΥ'' ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕ!!!ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΥΦΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΝΑ ΧΟΡΟΠΗΔΑΕΙ ΣΑΝ ΚΑΤΣΙΚΙ,ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΧΟΡΕΥΕΙ!!ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ...........''ΜΩΡΗ ΚΑΡΑΠΟΤΙΔΟΥ!!ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΩΛ@@ΡΑ ΣΟΥ!!!''

Ο πάνσοφος έξυσε σκεπτικός το κεφάλι του και είπε:''Εμ,αφού έχει ωραίο κωλαρ@@κι!!Να μην το έλεγα???Κομπλιμάν ήταν...''

''ΑΜ ΤΟ ΑΛΛΟ''...συνέχισε φουριόζα η κ.Καραποτίδου...''ΟΠΟΤΕ ΠΑΙΖΑΝ ΟΙ LEGENDS,ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΓΕΡΟΣ ΑΝΑΒΕ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ ΚΑΙ ΧΟΡΟΠΗΔΟΥΣΕ! KAI ΟΥΡΛΙΑΖΕ!!!''LEGEND ΟΛΕ,ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!.. ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ!!!ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΒΡΙΖΕ ΕΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΑΜΠΑΛΕ....

''Δεν με λένε Άμπαλο''...πήγα να διαμαρτυρηθώ...

''χιχχχιχιχιχχχιχι!!!Ακόμα και η ζουρλή σε κατάλαβε''..είπε ο Κοτίδης που φαινόταν να διασκεδάζει την κατάσταση....

''ΦΕΥΓΩΩΩΩ....ούρλιαξε η διευθύντρια!!''ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ!!ΧΑΡΙΣΜΑ ΣΑΣ Ο ΤΡΕΛΟΓΕΡΟΣ!!!ΕΧΕΙ ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟ Κ.Α.Α.!!ΕΓΙΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ???????''

Καθώς εφευγε ο Κοτίδης φώναξε: ''ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΣ!!!ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΕΠΙΘΕΤΟ!!ΠΑΛΙΟΖΟΥΡΛΗ!!!!''

Έπειτα τα μάτια του άστραψαν ,αναδύοντας την υπέρμετρη σοφία που χαρακτήριζε τον γέροντα!''ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΑΛΙΟΚΗΦΗΝΕΣ!!!!...ούρλιαξε!!!I AM BACK!!!ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ LEGENDS!!ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ!!!ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ!!!!!!ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ...ΠΑΛΙΟΑΜΠΑΛΟΙΙΙΙΙΙ !!!!!!!!!!

''Ρε Κοτίδη''...του λέω!''Εχεις φάει αμέτρητες αποβολές στα γήπεδα!Έχεις φάει αποβολή από Παγκόσμιο Συνέδριο Σοφών!Τώρα πας και τρως αποβολή ακόμα και από Κέντρο Αποτοξίνωσης!Μήπως κάτι δεν πάει καλά με σένα?Μήπως να το κοιτάξεις λίγο???.....

Το αποτέλεσμα όμως δεν άλλαζε!Ο πάνσοφος γέροντας είχε γυρίσει πίσω και θα μας έκανε πάλι την ζωή κόλαση.....
¨-(

This Post:
11
274869.181 in reply to 274869.172
Date: 12/7/2015 7:03:33 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Χαχα ο Κυριλος μετρησα σταματησε στις 37 επισημες.

39 επίσημα και 24 φιλικά. Όταν ήταν 26 ετών είχε μπροστά του Κρανιδιώτη, Σιχαμενόπουλο και Παπαντωνίου. Θεωρητικά μέχρι 3 ΣΦ καλούνταν στην εθνική. Έτσι δεν μπήκε πρόωρα στην εθνική. Στα 33 του όπως είπες κι εσύ δεν κλήθηκε λόγω πρότζεκτ, έτσι λείπει από την 10άδα.

Παντως μπορει να μην ειναι στην 10αδα ο Κυριλος αλλα στις νικες στην Α1 εγραψα μεχρι να μπεις και εσυ γιατι το ειχα στο μυαλο μου [] Με αλλες 2 νικες περνας και στην 15αδα αν θυμαμαι καλα, ενω ο μαμου στο παιχνιδι μεταξυ μας θα γινει πρωτος σε νικες στην ιστορια της Α1.

Από τη στιγμή που 16 ομάδες παίζουν στην Α1 σε ένα πρωτάθλημα, τις 16 πρώτες θα έπρεπε οπωσδήποτε να τις ποστάρεις Εξάλλου έχω και μια κούπα στην πλάτη, οπότε δεν γινότανε να μην φτάσεις μέχρι την ομάδα μου

Άλλη μία νίκη για να ισοβαθμίσω με τον Γιώργο τον Lakers στην 15η θέση, άλλες 2 νίκες για να είμαι μόνος στην 15η θέση. Αυτό είναι ένα καλό κίνητρο για τους παίκτες μου για να συνεχίσουν να προσπαθούν για νίκες και το έχουμε επισημάνει ήδη στα αποδυτήρια μας.

ο Μαμού τώρα έχει την μεγαλύτερη διάρκεια από όλους. Μέσα σε όλα τα καλά που έχει, διαθέτει και την ικανότητα να μένει πολύ αυστηρός στα οικονομικά του πλάνα (το οποίο σημαίνει ότι λειτουργεί με οικονομικό πλάνο πάνω από όλα και όχι ότι βρέξει ας κατεβάσει),αλλά και να καταφέρνει να πρωταγωνιστεί και με χαμηλούς μισθούς. Ήταν θέμα χρόνου να πιάσε αυτή την πρωτιά και σηκώνει αφιέρωμα το επίτευγμα αυτό κανονικά, οπότε πιάσει δουλειά.

This Post:
00
274869.182 in reply to 274869.172
Date: 12/7/2015 7:07:50 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Χαχα ο Κυριλος μετρησα σταματησε στις 37 επισημες.

39 επίσημα και 24 φιλικά. Όταν ήταν 26 ετών είχε μπροστά του Κρανιδιώτη, Σιχαμενόπουλο και Παπαντωνίου. Θεωρητικά μέχρι 3 ΣΦ καλούνταν στην εθνική. Έτσι δεν μπήκε πρόωρα στην εθνική. Στα 33 του όπως είπες κι εσύ δεν κλήθηκε λόγω πρότζεκτ, έτσι λείπει από την 10άδα.

Παντως μπορει να μην ειναι στην 10αδα ο Κυριλος αλλα στις νικες στην Α1 εγραψα μεχρι να μπεις και εσυ γιατι το ειχα στο μυαλο μου [] Με αλλες 2 νικες περνας και στην 15αδα αν θυμαμαι καλα, ενω ο μαμου στο παιχνιδι μεταξυ μας θα γινει πρωτος σε νικες στην ιστορια της Α1.

Από τη στιγμή που 16 ομάδες παίζουν στην Α1 σε ένα πρωτάθλημα, τις 16 πρώτες θα έπρεπε οπωσδήποτε να τις ποστάρεις Εξάλλου έχω και μια κούπα στην πλάτη, οπότε δεν γινότανε να μην φτάσεις μέχρι την ομάδα μου

Άλλη μία νίκη για να ισοβαθμίσω με τον Γιώργο τον Lakers στην 15η θέση, άλλες 2 νίκες για να είμαι μόνος στην 15η θέση. Αυτό είναι ένα καλό κίνητρο για τους παίκτες μου για να συνεχίσουν να προσπαθούν για νίκες και το έχουμε επισημάνει ήδη στα αποδυτήρια μας.

ο Μαμού τώρα έχει την μεγαλύτερη διάρκεια από όλους. Μέσα σε όλα τα καλά που έχει, διαθέτει και την ικανότητα να μένει πολύ αυστηρός στα οικονομικά του πλάνα (το οποίο σημαίνει ότι λειτουργεί με οικονομικό πλάνο πάνω από όλα και όχι ότι βρέξει ας κατεβάσει),αλλά και να καταφέρνει να πρωταγωνιστεί και με χαμηλούς μισθούς. Ήταν θέμα χρόνου να πιάσε αυτή την πρωτιά και σηκώνει αφιέρωμα το επίτευγμα αυτό κανονικά, οπότε πιάσε δουλειά.

Σου εχουμε και μια εκληξη με τον μετεωριτη στο τελος της σεζον!!

καλοδεχούμενη και πάντα τέτοια! χαχαχαχα

Άμα θέλετε να μου στείλετε και κάνα δώρο, Χριστούγεννα έρχονται εξάλλου, να σας στείλω και τη διευθυνσή μου

Πέρα από την πλάκα, η κούβεντα και μόνο φτάνει και σας ευχαριστώ. Ήθελα κι εγώ να προσφέρω λίγο στο κοινωνικό κομμάτι της εθνικής φέτος και είχα μια ιδέα, αλλά τέτοιες ώρες που βρίσκω χρόνο και δεν έχω το κουράγιο ειλικρινά, γι'αυτό εξάλλου και γράφω αραιά και που. Thanks πάντως και στην διάθεσή σας.

Advertisement