Χαχα ο Κυριλος μετρησα σταματησε στις 37 επισημες.
39 επίσημα και 24 φιλικά. Όταν ήταν 26 ετών είχε μπροστά του Κρανιδιώτη, Σιχαμενόπουλο και Παπαντωνίου. Θεωρητικά μέχρι 3 ΣΦ καλούνταν στην εθνική. Έτσι δεν μπήκε πρόωρα στην εθνική. Στα 33 του όπως είπες κι εσύ δεν κλήθηκε λόγω πρότζεκτ, έτσι λείπει από την 10άδα.
Παντως μπορει να μην ειναι στην 10αδα ο Κυριλος αλλα στις νικες στην Α1 εγραψα μεχρι να μπεις και εσυ γιατι το ειχα στο μυαλο μου [
] Με αλλες 2 νικες περνας και στην 15αδα αν θυμαμαι καλα, ενω ο μαμου στο παιχνιδι μεταξυ μας θα γινει πρωτος σε νικες στην ιστορια της Α1.
Από τη στιγμή που 16 ομάδες παίζουν στην Α1 σε ένα πρωτάθλημα, τις 16 πρώτες θα έπρεπε οπωσδήποτε να τις ποστάρεις

Εξάλλου έχω και μια κούπα στην πλάτη, οπότε δεν γινότανε να μην φτάσεις μέχρι την ομάδα μου

Άλλη μία νίκη για να ισοβαθμίσω με τον Γιώργο τον Lakers στην 15η θέση, άλλες 2 νίκες για να είμαι μόνος στην 15η θέση. Αυτό είναι ένα καλό κίνητρο για τους παίκτες μου για να συνεχίσουν να προσπαθούν για νίκες και το έχουμε επισημάνει ήδη στα αποδυτήρια μας.

ο Μαμού τώρα έχει την μεγαλύτερη διάρκεια από όλους. Μέσα σε όλα τα καλά που έχει, διαθέτει και την ικανότητα να μένει πολύ αυστηρός στα οικονομικά του πλάνα (το οποίο σημαίνει ότι λειτουργεί με οικονομικό πλάνο πάνω από όλα και όχι ότι βρέξει ας κατεβάσει),αλλά και να καταφέρνει να πρωταγωνιστεί και με χαμηλούς μισθούς. Ήταν θέμα χρόνου να πιάσε αυτή την πρωτιά και σηκώνει αφιέρωμα το επίτευγμα αυτό κανονικά, οπότε πιάσε δουλειά.

Σου εχουμε και μια εκληξη με τον μετεωριτη στο τελος της σεζον!!
καλοδεχούμενη και πάντα τέτοια! χαχαχαχα
Άμα θέλετε να μου στείλετε και κάνα δώρο, Χριστούγεννα έρχονται εξάλλου, να σας στείλω και τη διευθυνσή μου

Πέρα από την πλάκα, η κούβεντα και μόνο φτάνει και σας ευχαριστώ. Ήθελα κι εγώ να προσφέρω λίγο στο κοινωνικό κομμάτι της εθνικής φέτος και είχα μια ιδέα, αλλά τέτοιες ώρες που βρίσκω χρόνο και δεν έχω το κουράγιο ειλικρινά, γι'αυτό εξάλλου και γράφω αραιά και που. Thanks πάντως και στην διάθεσή σας.