właśnie chciałem to samo napisać, że wszyscy skupiamy się na naszym starciu, a mileros cichcem przejdzie przez PO i okaże się czarnym koniem w finale:) w każdym razie moim zdaniem jest to dużo bardziej ekscytujący sezon od poprzedniego, głównie dlatego że w obu konferencjach praktycznie przez cały sezon nie było zdecydowanych faworytów.
Co do naszego meczu... jedna wielka niewiadoma:P ja osobiście swojej taktyki nie będę zdradzał, choć już w 99% mam przygotowany plan na ten mecz i PO, ale czy w ostatniej chwili nie przyjdzie mi do głowy jakiś szalony pomysł to nie wiem:P oby obeszło się bez kontuzji:) myślę że będziemy się ze stano szachować i to nieźle:) bo atut własnego boiska prawdopodobnie zdecyduje o zwycięstwie w konferencji.
Na szczęście rzutem na taśmę udało mi się uzupełnić lukę po kontuzji, ale czy zawodnik kupiony i z marszu wprowadzony do składu to dobry pomysł? to pokaże czas i najbliższy mecz:) liczę że podoła presji i mnie nie zawiedzie:)
Zagłębie oczywiście zasłużyło na awans po tylu przegranych finałach, ale basket to nie sport dla mazgajów i tu nie ma miejsca na sentymenty, także mam zamiar nie dopuścić go do tych finałów:D szykuje się ciekawy mecz, a ja będę go oglądał popijając Łomże, a jakże, ale małą mocną tzw. granaciki, które Wam też polecam:D
powodzenia w PO i barażach Panowie:)