1) Když budu trénovat u hráče pouze ID, IS a RB, tak bude pozičně C. Je asi celkem jasné, že musí natrénovat minimálně něco na JS, alespoň podle mě, jestli ne tak jsem to špatně formuloval a omlouvám se...
2) Potenciál se natlačil do hlav manažerům z nižších lig a utrácejí za ně nehorázně zbytečné peníze, což je velké mínus pro U21, raději by měli investovat do trenéra.
3) V tréninku!!!
4) Pokud chceme v U21 prorazit je trenér lvl6 podmínkou, jestli věříš tomu, že trénuješ stejně s trenérem lvl6 a lvl4, tak to sorry, že lvl trenéra nemá vliv je podle mě příspěvek úplně mimo!!! PR a doktor o tom nemluvím, byl jsem jeden z prvních, který začal hrát lvl1, takže tady souhlas, ale zase není pravda, že jsou zbyteční.
5) Vsadím boty na to, že minimálně půlka stávající U21 trénuje 1na1, více není co dodávat. ;-)
6) Toto je příspěvek jak víno, jen díky mne a ochotě některých manažerů, není jich málo, jsou skoro všichni hráči NT v českých klubech, ale je pravda, že to je jediné co se mi za Nt působení povedlo. Proč se zbytek nedařil jak jsem chtěl, tak k tomu se tady nebudu vyjadřovat. Několik málo lidí moc dobře ví proč se tak stalo. K tomu kolik potřebujeme hráčů manažerů a dalších vypočtených nesmyslů se nebudu vyjadřovat, je to směšné....
Díky toho, že týmy z třetích lig kupují hráče s potenciálem 10 a 10+ zabíjí jak svůj tým, tak U21!!!
Ještě pár slov k těm ostatním blábolům ze začátku, kdyby Caprfild neztrácel čas vytvářením zbytečných přehledů a dalších zbytečností, které chceš jen ty, tak by třeba stíhal komunikovat s manažery o tréninku... :-DDD Hodně lidí chápe, kde je zakopaný pes U21, ale ty to rozhodně nejsi!!!
Last edited by Maxson at 11/27/2014 10:22:43 AM