A že se ti nelíbí, jak vedu NT, to je opravdu Tvůj problém. Nezbývá ti, než si počkat, až mě to přestane bavit nebo mě někdo porazí ve volbách a dokáže pak úspěšně velmi rychle zúročit výsledky mé práce a to nejlépe tím, že nás dostane na periferii mezi všemi NT (i když já chci věřit, že to převezme někdo schopný).
Teda promiň, neuraž se, ale...já se na BB brátil cca. před měsícem a už předtím jsem s obdivem, co všechno na BB zvládneš udělat pro NT, svůj tým i českou komunitu obecně, ale nechtělo by to přecejen aspoň trošku pokory? Teda výrok ve stylu "až to někdo vezme po mě, tak NT půjde do kytek i přesto, že poslední sezony odvádím perfektní práci" jsem od tebe fakt nečekal a už vůbec ne v kontextu toho, že se Zdenda zeptal naprosto slušně na normální věc - no offence, tohle mi přišlo jako šlápnutí vedle, tak jsem to napsat prostě musel.
Ale abych nebyl OT: Ačkoli to ty možná bereš jako neúspěch, tak pro obecně pro českou komunitu je fajn mít v semifinále B3 svého zástupce, takže díky ;-)
Last edited by elxter at 12/3/2010 2:22:19 PM