Talán ez a legmegfelelőbb topic arra, amit mondani szeretnék ...
Az élet úgy hozta, hogy mostanában kevesebb időt tudok a BB-re szánni. Ennek oka egy vállalkozás kialakítása a való életben. A "scout" pozíció viszont elég sok időt igényel és bizonyára észrevették azok, akik rendszeresen konzultálnak velem a játékosukról, hogy mostanában jelentősen megnőtt a reakcióidőm, lassabban tudok csak válaszolni a levelekre. Úgy érzem, hogy ilyen helyzetben nem kockáztathatom az U21 sikerességét azzal, hogy nem tudok elég időt szentelni a megfigyelésre, instrukciók adására, stb.
Szóval most, hogy végetér ez a szezon, lemondok az U21 scout pozíciómról, ezt urimate-val közöltem már néhány héttel ezelőtt, hogy legyen ideje megoldani a helyzetet. Megtiszteltetés volt számomra, hogy ilyen módon segíthettem az U21-es csapat eredményességét, a továbbiakban is igyekszem segíteni, amiben tudok (ha más nem, játékosneveléssel), de rendszeres figyelmet igénylő "munkát" jelenleg nem tudok vállalni.
Köszönöm az együttműködést azoknak, akik rendszeresen konzultáltak velem, illetve megfogadták a tanácsaimat az edzéssel kapcsolatban! Kérném tőlük, hogy továbbra is hasonló odaadással és figyelemmel neveljék a fiatalokat és konzultáljanak majd az illetékessel!
Természetesen (mint azt urimate-nak is ígértem), amennyiben nem sikerült még megoldani a SG/SF játékosok megfigyelését a következő szezontól, a draft utáni bonyodalomban még szívesen segítek. Viszont ezt is csak csütörtökig tudom vállalni, mert pénteken 3 napra elutazom és nem leszek netközelben.
Köszönöm mindenki megértését! Hajrá Magyaroszág!!!