Ova igra kao i sve ostale popun nje su biznis i taj biznis ne hoda bez korisnika zato sam napisao i poruku upućenu našem BB-u i GM-ovima koji slijepo brane firmu za koju rade
Kao prvo ova igra nije nastala sa svrhom da spotane biznis, i ljudi nisu biznismeni nego astrofizicari i programeri il nesto tako
Kao drugo ja ne radim za BuzzerBeater, nego volontiram i od toga nemam nista.
Ne branim slijepo nego i ja priserem i na nasim GM forumima, i u razgovorima sa Marinom, i na drugim mjestima.
I rekao je Charles vise puta, i rekao je Marin da su svjesni da postoji problem, da taj problem ne utjece na regularnost igre, i da se ljudi malo strpe
A to sto si prije rekao, da su floskule za ne nadogradnju hardwarea te izjave o novim korisnicima
evo mogu ti rec da u ovom trenutko 255 momcadi ceka da dobije momcad, prije par sati ih je 150 mozda cekalo, a u medjuvremeno ih se vec dosta rijesilo. Od kad sam postao GM vidim koliko dnevno ljudi se prijavljuje i stvarno mislim da tu nije rijec o izmotavanju.
Na kraju krajeva, besplatno ju igras... i u usporedbi sa drugim besplatnim Buzzer ima kompleksniji engine sa puno manje gresaka (ma i cijeli site) od slicnih igara