След като мразиш чесането на езици във форумите, сиреч празното дърдорене - не го прави. Толкоз неща изписа и нищо не каза. Особено частта с хибрида и походката... няма да ги коментирам. Не е хубаво да нападаш човек без причина. В предишния си пост говориш за спамъри и т. н. и по същата логика аз бях написал вече, че няма как да знам дали си жена или не. Дори вече казах, че не търся конфронтация, но тук опрахме до последното, което казах в предния си пост, нали? Когато на му изнася на човек мнението на другия, го обръща на кавга. Сори, аз нямам за намерение да се карам с теб. Стъпката с представянето някъде си я пропуснала, моето име поне е известно, така че не мисля за редно да повдигаме темата с възпитанието, джентълментсвото и мъжкарството. Един човек има тук, към който имам по-специфично отношение, за което си има не една и две прични. С всички останали се държа еднакво добре, зависейки от съответното поведение. Много съжалявам, че не съм от типа хора, които не казват това, което мислят и които се имат за перфектни и съвършение. Всъщност, не съжалявам. А дали това се харесва или не... не ме интересува особено. Защо въобще се занимавам да пиша тук? - За кеф.