Kao što rekoh... Nemam nikakav dokaz da ga nisam pustio, osim svoje reči da nisam. Nekome je ona dovoljna, a nekom nije. Mogu to da prihvatim.
Ovim porazom sam samo sebe ukopao u plej ofu i nije bilo ni jednog razloga da ga pustim. To što smo u dobrom odnosu i što pišemo na forumu ne znači da ću ga pustiti. Tako da ni vaša logika nije baš najbolja i isto kao što ja nemam dokaz da ga nisam pustio, vi nemate da jesam. A to što sudiš o drugima na osnovu ove besmislene i neproverene situacije govori više o tebi, nego o nama.
Dodao bih još samo to da je moj omiljeni protivnik u ovoj ligi upravo Optimus Devils. Utakmice sa njim su mi najdraže, jer smatram da njega nekako najteže pobedim. Iz poštovanja prema tom rivalstvu nikad ne bih namestio meč protiv njega. Ne bih ni protiv koga, a posebno ne protiv njega. E sad opet, i ovo mi možete verovati, a i ne morate. :)
Ти си мени тек сад, након победе над Гусарима, сумљив. Ако у наредном периоду неки његов млади играч уђе у репрезентацију, моје сумље ће се обистинити...
За сваки случај бих ја и тебе и Бјесомучног у џак, па у језеро. Па ако не изађете, да вам опростимо. А ако се извучете, значи да су у питању ђавоља посла. А онда се зна: под мач, бато!