BuzzerBeater Forums

BB Bulgaria > [U21] Season 60/61

[U21] Season 60/61

Set priority
Show messages by
From: ogrizko
This Post:
00
318185.174 in reply to 318185.11
Date: 5/23/2023 6:28:16 AM
B.C. Ambidexter
II.1
Overall Posts Rated:
7070
тоя сезон започваме да мачкаме :) като гледам и жребия е благоприятен ..единствено китай и пакистан ме притесняват :) май може да стигнем много далече...

From: mink0ff

This Post:
00
318185.178 in reply to 318185.177
Date: 5/29/2023 11:21:25 AM
BC Vitosha Sofia
A Grupa
Overall Posts Rated:
875875
Second Team:
Sofia Alpha Dogz
И на мен ми се е карал за това

From: ogrizko

This Post:
00
318185.182 in reply to 318185.180
Date: 5/29/2023 2:42:05 PM
B.C. Ambidexter
II.1
Overall Posts Rated:
7070
ами понеже тоя е мой бивш играч, може би трябваше да ми кажеш аз да го рекламирам ...вероятно ще спечеля нещо от препродажба ...не може да няма някаква вратичка в иначе изключително строгите и сурови правила във форума :)

мен ако ме питаш по-добре щеше да бъде без модератор.. сега хората ги е страх да пишат понеже все има нещо не по правилата... и аз взех да се колебая дали да пиша, Пенко преди време си спомням му убиха ентусиазма ;) изглежда целта е просто да не се пише за по-лесно... както за националния селекционер, който отдавна е в играта и е видял всичко и организирал всичко и повечето неща са му досадни да ги чете и коментира освен неговите си там във федерацията ...така и модератора дето през всеки 2 мнения иска да затваря теми, да заплашва с блокирване, наказания и какво ли не... реших да му пиша на лично, но дори не ми и отговори да не се мине нещо :) според мен да си ходят във федерацията там да си пишат и модерират и да се даде малко свобода на форума... не вярвам форума нещо да загуби кой знае какво ....то и аз ако се махна няма да загуби вероятно де ;) по-неадекватни мнения от моите няма, но поне се старая да поддържам някакъв живец, което явно не се толерира понеже не съвпада с представите на някои потребители, които не мога да коментирам понеже на единия обещах вече да не се обръщам към него, а пък другия е модератор и сигурно нямам мн право да коментирам действията му :)

хахах ...и сега понеже реших да минимализирам изявите си уж във форума.. и за моя изненада като погледнах видях 6 нови коментара в темата и си викам - супер, явно нещо хубаво е станало и се коментира тук и се случват някакви интересни работи :) отварям - пак модераторски някакви работи се коментират....

модераторе, направо ме банвай за колкото прецениш - седмица, месец ..ако трябва година и да се свършва направо! няма да умра без форума обещавам :) то така или иначе излиза, че каквото и мнение да се напише винаги е нещо отвъд правилата ...или поне тълкуването им

Advertisement