Нарід, підводимо підсумки 12 сезону (хоть до кінця ще 2 гри). Хто що думає? Хто для себе щось нове відкрив? Що здивувало і все-все-все що назбиралося за цей сезон пишіть, діліться, не стидайтесь, бо то в одній лізі знаходимося і толком нічого один про одного не знаєм(((
Почну з себе
Сезон - вдаліший, чим попередній. Багато чого я зрозумів по ігрі: непереможних команд небуває. Були і грандіозні перемоги ( над Харків Тігерс), були і неочікуванні поразки ( з Блек Ангелс). Але це баскетбол, і в цій гріє все буває. Команда має 3 плотних молодих гравців: Алекеенко, Ільченко та Терещик. На них менеджер команди покладає великі надії. Були і підсилення під час сезону. Був і розпродаж. Вродіби стратегія вибрана мною дає свої плюси. Нарешті наша ліга стала жива! Памятаю, коли я появився в цій лізі, то тільки були повідомлення: " БАЖАЮ УСПІХУ", " І ТОБІ ТОЖЕ", " ВСІМ УДАЧІ": а тепер, хоть про шось можна поговорити, пообговорювати ігри, помогти новачкам, ще б нову тему створити 13 сезон, бо якось примітивно все в одній темі писати.
Також є 6 рівносильних команд: Соріал, Політех, Демонс Тім, Бк Львів, Ніколаєв, Блек Енджелс - рідко десь це побачиш. Також появилися дужі перспетивні новачки. Треба їм помагати, бо памятаю, коли прийшов я в цю гру, тяжко було самому розбиратися, але розібрався, хоть не сам, і тепер буду помагати новачкам, бо знаю як це не легко одному розібратися в цій грі! Не знає як інші, но вроді ГОРДОН ти тоже сам розбирався? І скажи, чи легко було самому розібратися? Памятаю, як ти обписував форум "Помощь - Руський"!)))
Зараз розпочинається найцікавіше - ПО! Всім командам бажаю успіху! Нехай виграє той, хто дійсно це найбільше заслуговує!
Last edited by LA-Kampot at 6/5/2010 4:03:31 PM
Навіть Цезар, що міг робити кілька справ одночасно, лох на тлі водія маршрутки.