a vidi ovih 5 mojih majstora koji su kombinirano šutirali 2/31. za ne virovat
dobro, neću se puno živcirat radi ova 2 poraza, vraćam se osnovnom cilju stvaranja ekipe za sezonu 14 :)))
... nista cudno .... 3-2 zona i odlicna vanjska obrana ... tek su ti nesto ubacili ona dva tvoja superstara, ali ubacili bi oni toliko i bilo kome .... moj cilj je bio unistit ostale, totalno ih neutralizirat, jer nema tog tima koji moze dobit sa samo dva raspolozena igraca ... zato san ti na poluvremenu i reka da mi triba jos jedan za rijesit susret, a do tada san ima trojicu ... i to se desilo ... obrana i snaga ... nikad ne mos zaustavit cilu momcad ili nekog prejebenog igraca , pa se pomiris sa time i zrtvujes njegovih X koseva , al zato pojebes ostale ... da klupa ti je malo tanka, ali nije ni moja puno bolja ... al sljedece sezoe mi je cilj slozit klupu, tako da se ne desavaju padovi ... recimo ja iman jos jako puno prostora ra razvoj, prvenstveno u smislu vanjskog suta, koji mora proradit kad tad, jer imaju svi jako dobre skilove, a tu vidin velik pomak u igri ... jos tri utakmice pa all star ... a poslije krece ludnica ...
... Tincek se opasno ljulja u ne bas jakoj konferenciji, a to se nije smilo dogodit, al i njegov slucaj potkrepljuje moju stav o dva dobra i 10 losih/prosjecnih ... nema srice ... ovo sta se kod njega desava je totalna rasprodaja ugleda građenog sezonama ....
... Neboder muku muci sa svima ... totalno neocekivano i mozda najvece razocaranje dosadasnjeg dijela, al jos ima vrime za popravak ... puno i previse primas, pa Starosta ti je ukuca 149 !!! koseva prije par kola, a Koprivnicanci 100 ... puno puno i previse ... minjaj formulu, jer ce ti igraci ostarit, pa nece kasnije imat smisla ...
... Ekipa ... ze zaletio ka blesav ... dokle, vidit ce mo ... brzo ce i nas dvoboj, pa da odmjerimo snage ... al lipo je covik reka da nece izgubit vise od 2 u prvnstvu, i kako izgleda, tako ce i bit .... al tamo kod vas mi e totalna anomalija vidit pri vrhu one dvi ekipe sa jako prosjecnim igracima, a tincek doli ...
... Vucko nastavlja po toplo-toplo-ladno sistemu i gura solidno ...pojaca se skoro ... vidit ce mo sta ce bit od toga ... on mi je nekako najopsniji u mojoj konferenciji ...
... Hakleri nastavljaju po ustaljenom i provjerenom receptu, a taj je da nikada ne prosipaju bodove tamo di to nije potriba, nema kikseva ... sve sta su tribali, to su i dobili ...
... Shepson ... je u totalnoj drami ... pusta vodu na sve strane i borba sa opstanak, al samo figurativno, jer oni tamo su preslabi za ugrozit taj vazan cilj ...
... Aguero .... prosle sezone bljesak, ove ga nema nigdi, potonuo u prosjecnost ... sindrom 2 dobra 10 losih .... opstanak ce bit, ali dokad ...
... Siga je definitivno ozbiljan protivnik i jedva cekan nas susret, pa da vratin sta san prosuo u prvom kolu ... ljudi, sljedece sezone ce bit top 3 u ligi, tako da se cuvajte, odnosno cuvajmo ... ove sezone max. finale konferencije ... al kao da je to lose ...
... ja iman veliku seriju nakon katastrofalnog starta .. i to me veseli .. mladi igraci napreduju i nadoknađuju spavanje u ranom dijelu sezone ... love se i nema nesto, al koga briga .... nije u soldima sve .... i dalje nastavljam sa svojom strategijom sa kraja prosle sezone, koja je dosla kao narucena da me otrijezni od nekih zabluda i vec se neki plodovi beru ... cak je i moj skupo placeni trener poce radit kako sukladno placi i renomeu ... bitno je da je tim daleko od svoga limita i ima puno mista za razvoj ...
to je to ... pola regularne sezone je za nama ... zdravi i veseli bili ...