o ka ne ? paziurek kaip zaidziu visur beveik atsipalaidaves ir laimiu dideliais skirtumais? tai ka cia sunku ? koks cia pasikelimas ? zinau kad mano komanda dbr tikrai gerai subalansuota. zinoma galima butu padaryti dar ja geresne ir nesiaukoti del rinktines.
na bet kol kas tikrai maniskiai zaidzia gerai :) viska parodis sezono pabaiga kas buvo geriauses arba gudriauses. kas laimes ir pakils i III lyga. as nesitikejau, kad mano komanda taip gerai dbr zais, pradejau jau svajoti apie III lyga. noreciau kilti, kad galeciau centra dar islaikyti ir kitus zaidejus gerus kartu. Monstrai taip jie rimti priesininkai, nes turi daug geru zaideju didelem algom, bet as kai ka zinau apie dideles algas. Kai zaisiu bus matyt kaip ten viskas yra ir ar tas mano mastymas pasiteisins. Gaila kad busiu entuziazma prarades po taures varzybu, nes varzovas neblogas kliuvo. Negalesiu rimtai kovoti su super goldenu.
O visiems kitiems siulau dar pagalvoti kaip reikia zaisti ir tobuleti sitam zaidime. Biciukai su blogesniais zaidejais sugeba geriau juos isnaudoti, nei kiti prisipirke didelem algom zaidejus ir tipo geresnius.