Ne nije.Meni je bitno da repka funkcioniše kako treba,a da pritom niko nema pravo da omalovažava ljude koji kritikuju pojedine stvari u radu.Mislim da ovo drugo uz aktuelnu vlast nije moguće,a kotoor i superstar su se dokazali kao menadžeri sa svojim timovima i mislim da bi sa njima na čelu bila bolja atmosfera oko repke. Naravno da bi glasao za samuraja kada bi mu konkurenti bili neki neiskusni menadžeri koji bi samo upropastili repku,a ništa joj dobro ne bi donjeli.Mislim da kotoor i superstar mogu donjeti napredak bez nekih grešaka u radu
a koje greske je pravila sadasnja garnitura na celu reprezentacije?
i da li je uspela da donede neki napredak?
i zasto mislis da bi atmosfera oko reprezentacije bila bolja, kad i sad vas ima samo par koji ste nezadovoljni radom selektora?
To je sustina svega...samo ti, golub, likcina i dzekil nesto talasate i to bez veze...bukvalno SVI koji su ukljuceni u rad repke nemaju na sta da se pozale i sve funkcionise kao san. Do te mere da i rezultati dolaze pre vremena.
A najiskrenije sta vas par misli nas i ne interesuje jer vasi motivi su svima ovde jasni, na vasu zalost (kako kazu - provaljeni ste). Necete da se angazujete oko repke, neke bas briga za nju, ovome je vazniji tim itd. - eto to ste vas par.
I sto rece Dumba, nemoj ti da sudis kakva je atmosfera oko repke jer o tome pojma nemas sto se vidi iz tvog posta.
"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos