BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > Kelias į U21 (The way to U21)

Kelias į U21 (The way to U21)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
195107.175 in reply to 195107.174
Date: 11/3/2011 9:43:37 AM
Overall Posts Rated:
561561
Tai tu matau juokauji. Koks centras be verzimosi ir pasu ? Nezinau tavo filosofijos, bet jei zaidejas kuris nieko vertas tau atrodo geras, tai jau papuvusi ir pasenusi tavo sistema kai 3 inside skilai buvo lb gerai, nesvarbu kad antriniu ne ka maziau svarbiu nera. Siulai jam trenint 213 ugiu pasus iki gerbiamu ?i Verzimasi iki patyres ? 3 sezonus vien tai ir tetrenintu o inside liktu kokie yra :D o jie yra sudas. Suprantu kad tik artimu nebutu bet antriniai butu, dabar nei pagrindiniai skilai yra visi, nei antriniu nerasta. Sakau daugiau nei uz 10 k parduos ji, jis laimes kudykis, rinka pilna geru jauniu, ne tokiu netikeliu.

This Post:
00
195107.176 in reply to 195107.175
Date: 11/3/2011 9:53:43 AM
Overall Posts Rated:
123123
U-21 jis neloš, nei NT, o išoriniai skilai normalūs palyginti dar. Pilna rinkoj prastesnių. O treniruočių naudos atžvilgiu tai klausimas kuris dar pelningesnis. tų, kurių nėra išorinių siklų matai, o kad yra metimas, nutolis ir išorinė tai nelabai matau. savo 6.9 ūgio nuo baisių nuotolių ir išorinės lygiai taip pat užsikruštum kelt.

From: Ptyca

This Post:
00
195107.177 in reply to 195107.168
Date: 11/3/2011 10:12:38 AM
Overall Posts Rated:
8181
Nepardavinek, treniruok si zaideja vienoje pozicijoje su kokiu 5 arba 6 levelio treneriu, tikrai ateityje bus neblogas lengvasis krastas...

This Post:
00
195107.178 in reply to 195107.176
Date: 11/3/2011 11:28:15 AM
Overall Posts Rated:
561561
Kiek centrui nuotolis reikalingas ? Na, jei yra tai nemaiso. Bet kiek realiai tame naudos ? Neaisku, uztenka praktiskai kad turi metima ir vidutiniai metimai buna taiklus jei artimi normalus irgi. Tai tas nuotolio skilas abejotinas, tiesa begti mesti losiant buna kad uzsiaucia centrai ir pameto 3/3 4/4 troicu ar pan. Bet tai buna per seza karta. Buna kad ir pries kita centra su katastrofiska isorine meta 0/3 0/4, cia labiau randomas. Aisku papildomas skilas nemaiso, bet centrams mano nuomone jis nera svarbus. Kaip ir isorine man nera C svarbi, nes tiesiog per mazai C atlieka metimu kad tai butu svarbu. Esu per tiek laiko visko isbandes. Pries ta pati centra su geru metimu ir nuotoliu dejes gintis su gerbiama tarkim isorine ir gaves reza 2/3 ar 3/4 troicu gerai nepamenu, ir kitose dejes su katastrofiska isorine ir gaves 0/3. Todel sunku vel ta nauda nuspet, aisku isorine ir nuo vidutiniu naudojasi gintis, tad rasi argumentu kad ju cia neakcentuoju ir busi teisus. Tiesiog tiketis rasti zaideja su visais skiilais lb sunku, todel man C nera svarbu nei nuotolis nei isorine, bet jei yra lb dziaugiuosi. Svarbiausia is isoriniu skilu man pasai, verzimasis, metimas ir driblingas nes be jo daug klaidu daru. Ir jei ju nera tai tikrai nesu laimingas ir nelaikau geru centru. Cia isvis sitas bus klaidu maisas, prastai pataikantis is visur. Net sukelus artimus del verzimosi neturejimo ir pasu bus tikras nevykelis. Centrui pelnyti taskus reikalinga arba viena arba kita, jei neturi geru pasu, tai bent verzimasis geras turi buti kad gaves pasa prasu iverztu ir imestu, jei jo neturi, tada reikia pasu, kad nors ir nemoka verztis, bet sugebetu pagauti gerus pasus po kasiu ir taip susikurtu geresnes progas. Dabar kaip ir sakau 3-4 sezonai trenkiu kol ji galesi vadinti zaideju. Aisku tavo filosofija kita, nenoriu taves kritikuoti bet priverstas esu...Uztenka pasiziureti i Karnasnikova koki istreninai ir verkti norisi...Su katastrofiskais berods artimais...Todel niekad nieko ir nelaimejai nes pulti galejai tik begti mesti...Poziuri tavo tikrai blogas ir pasenusi monoskilu sistema pas taves galvoje, kai pagaliau tokiu sudu atsikratei pagalvojau kad gal poziuri keiti, turbut neklydau, visgi 1 trofeju iskovojai, Taure laimejai. Taktikas esi geras, bet bent kiek seniau matydavau, sudeties susirinkti nemoki ir nelabai ka ismanai apie skilus reikalingus pozicijoms. Maniau, kad tai pasikeite, bet kai lavona zaideja vertini kaip gera zaideja, tai suprantu kad niekas nepasikeite. Sau noretum tokio jaunio ? :) pirk is jo uz kokiu 500 k :D:D Po 6 sezono trenkiu parduosi uz tiek pat :D:D Nepatarinek zmogui kas nebus i nauda, nes atrodo lyg nenoretum kad daugiau geru klubu atsirastu tik tavo :))

From: Paulius V

This Post:
00
195107.179 in reply to 195107.177
Date: 11/3/2011 11:34:34 AM
Overall Posts Rated:
561561
O tu manai jis tures kantrybes 4-5 sezonus laukt ir trenint visiskai atsidaves? Maniskis Sf 22 metu, dabar tik ima losti ir atrodyti kaip zmogus, nera lengva treninti Sf, netik pinigine prasme, bet ir psichologine, kai jis atsilieka greit nuo monoskiliniu zaideju. Ir tik ilgoje perspektyvoje tampa geresnis tiek alga tiek zaidimu kai skilai tampa pakankamai geri visi. Manai tures tiek patirties is jo kazka gero islipdyti, as manau kad tokius super talentus turetu ugdyti tai kas ismano, tai ar kokia ferma ar pan paimt galetu ar rimtas menedzeris. O jis gautu daug pinigu, galetu susipirkti zaidejus ir dabar tapti stipriu klubu ir laimeti lygas. Nes speju dabar ir jaunis bus sugadintas ir jam paciam nebus smagu stebeti per leta savo paties tobulejima.

This Post:
00
195107.180 in reply to 195107.179
Date: 11/3/2011 12:17:21 PM
Overall Posts Rated:
99
Visiška teisybė. SF nejuokas yra treniruoti, pats pajutau, nors mano strategija kitokia nei tavo, bet tai yra vargo vakarienė.. Ir aš TIK 2 sezonus tetreniruoju jį..

This Post:
00
195107.181 in reply to 195107.179
Date: 11/3/2011 12:30:29 PM
M.L.S. REICH
IV.7
Overall Posts Rated:
393393
Nevisi moka padet gautus pinigus taip kaip reikia ir kur reikia. O jam V lygoj ji reikia pasilikti. Pinigai tie greitai dings. Duok balvonui 20M, jis ir liks IV lygoj.
tad siulau pasilikt. niekada nezinai kam parduosi. neverta rizikuoti.

This Post:
11
195107.182 in reply to 195107.181
Date: 11/3/2011 12:38:02 PM
Overall Posts Rated:
561561
Nzn gal tu ji pazisti ir jam padesi, bet kai as jo nepazistu, man didesne rizika atrodo kad is V lygos naujokas pasiliks toki zaideja pas saves, tokie daznai po savaites ir nebelosia ir nusibosta jiems ar uzmirsta pasvordus ar isvis kad zaide :))) Nori toki zaideja nubotint ? Nu, nzn nesuprantu isties jusu, nebent as kazko nezinau ir cia kokio seno buvusio zaidejo ekipa, arba kokia ferma, bet tada jis cia jo nerodytu ir neklaustu ka daryti. 100% nepasilikti ir parduoti. Kas mano kitaip, nepykit beet nezinot ka snekat. Tokiu simtai jau nubotintu legenduku jauniu yra per tokius patarimus pasilikt ir treniruok. Turbut jis kaip ir daugelis is V lygos net taisykliu nera skaites ir per savaite 3 sykius keicia trenkes ir mano kad visas tris gauna :D:D:D Nors jos tevyksta karta per savaite penktadieni. Nzn ka jus galvojat kad naujokui siulot pasilikt ji, kaip jus taip pasitikit nezinomais zmonemis ir naujokais ? As tai jam nuosirdziai patariu kas jo ekipai geriausiai, jis net trenindamas nemokes to sf isnaudoti, o jei trenins ir atsibos ir des i rinka, kaina bus jau kritusi ir nebegaus tiek kiek dabar gautu, visada sezo pradzioje visi permoka uz jaunius. Sakau apsviesk mane kodel norit zmogui blogo, kad patarynejat neteisingai ? Isivaizduok pats save pradedanti losti ir toki jauni gavus, dabar dar vis klausi kas kam suba duoda o naujokui zinot tokius dalykus ir trenint normaliai tikrai nepavyks.

This Post:
00
195107.183 in reply to 195107.182
Date: 11/3/2011 12:54:35 PM
Overall Posts Rated:
3838
Visiskai pritariu. Gi buvo ten zmogelis kur 5 limonus turi ir ferma nori but,tegul ima sita ir treneriuka 7 ar 6 levelio. O jei sitam palikti tai 80%,kad nieko neisaugs is sito talento.

This Post:
00
195107.184 in reply to 195107.183
Date: 11/3/2011 1:20:03 PM
Overall Posts Rated:
561561
Butent. Ten tas zmogus ka pasakysi ta ir trenins, nes visiskai trenkemis atsidaves yra ir ekipa joms skirs. Man isties 50-60 % kaifo siame zaidime irgi duoda trenkes, todel ir pats rezultatus del ju aukoju ir niekad vien su seniais nelosiu.
Bet ka tu paaiskinsi V lygos naujokui kad poziija bus parasyta sg kokia ir sakysi dek ji i C losti 48 min nes reikia kokius artimus ar vidine jam patreninti :D tokiam aiskinsi valanda laiko kodel sg reikia statyti i c pozicija ir kad gaus trenke normalia kaip c, net jei jo pozicija yra sg. O dar jei prades zirsti kad jis taip dedamas pralosia lygoje ir jis nori joje laimyneti, tai krc pasaka be galo.

This Post:
22
195107.185 in reply to 195107.182
Date: 11/3/2011 2:54:43 PM
M.L.S. REICH
IV.7
Overall Posts Rated:
393393
1. tau pauliau svarbiau zaideja palikt zaidime nei vartotoja. o jeigu jis nusibotins su tais visais gautais milijonais? aisku, vienodai sviestu nes zaidejas jau "zaidime".
2. reikia i bb pritraukt vartotojus. ir butent tokius sviezius ir nesugadintus. bet to, tam yra puiki galimybe - zaidejas. jo pagalba galima zmogu uzkabinti.

iki ko mes ritames? nera padoriu vartotoju kurie galetu i rinkimus pretenduoti. tie patys ir tie patys. pasitrauks jie. o kas tada? placiau ziurekim, nors tai tik zaidimas.

Advertisement