Oké, ne ragozzuk tovább,. de itt van Charlie véleménye és ugyanezt mondom én is!
alig van különbség hetes és nyolcas, vagy nyolcas és kilences forma között, amennyiben minden más körülmény megegyezik.
lefordítva magyarra, h mindenki megértse 7-es és 9-es forma közt hangyaf@sznyi különbség van csak tehát olyan mintha alig lenne differencia vagyis úgy is mondhatnám, hogy alig számít bármit is összességében.
Ezt mondom én is meg Charlie is!
Az, hogy az összes meccsdöntő (taktika, forma, mnf, hazai pályaelőny, ts különbség, skillek) faktor milyen arányban játszik senki nem tudja az alkotókon kívül. Valóban találgatni lehet csak.
De az fix, hogy az ukránok többet akartak kihozni és ez önmagában több dolgot is ellensúlyozhat (így feltételes módban, mert nincs senkinek konkrét bizonyítéka)
És azt mondom, hogy
sosem a grafikonos részt nézd - az nem ér semmit megtévesztő és ezt már számtalanszor megbeszéltük itt - (tehát ne azt nézd, hogy nekünk pl 11 a benti támadásunk ellenfélnek mondjuk kevesebb és akkor miért nem tudunk nyerni), hanem
a számbeli statokat ki szedett több pattanót, ki adott el kevesebb labdát, ki adott több gp-t, ki milyen %-ban dobott csapatszinten. stb...
Ugyanakkor az is fix, ha magasabb hozzáállás sem ér mindig aranyat , ld a szombati meccsem :P :D :D
(72784018)Ha azt kérdezed számomra mi a legfontosabb meccsdöntő faktor, az a ts szerintem! 2 szinttel is behozhatatlan hátrányba/előnybe kerülhetsz úgy, hogy közben csinálhatsz bármit formákkal, taktikával. Illetve a hazai pálya előny is borzalmasan erős faktor lehet. Válogatott szinten csak világverseny rendezők élvezhetik.
Maga a skillek szerinti tudástöbblet sem érvényesül úgy,mint sok esetben 1-2 szint ts különbség. Ezért van, hogy a papíron vagy látszatra gyengébb képes lehet bravúrra.
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 9/2/2014 6:23:25 AM