BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 29

Σεζόν 29 (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
263213.177 in reply to 263213.176
Date: 10/22/2014 10:54:26 AM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
III.4
Overall Posts Rated:
10761076
αντε ρε παρε κανενα παικτη να το παλεψεις λιγο
εστω και απο τα καπι-φραγκοφωνια και εσυ...χαχα

ΥΓ Τα πολλα παρε-δωσε με τον φλου βλαπτουν σοβαρα την ομαδα σου
και επειδη αυτος εχει καβουρια στην τσεπη του μαλλον σου κολησε την ασθενεια..χαχα

χαχαχαχαχαχαα!!!!!Αυτός με έχει χαλάσει!!Εγώ δεν ήμουν σπαγγοραμμένος μέχρι να κάνω παρέα μαζί του!!!! :(

This Post:
00
263213.178 in reply to 263213.175
Date: 10/22/2014 11:20:48 AM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
ευχαριστω ρε αλανι που μου δινεις την ευκαιρια να τανκαρω και να παιξω πλει αουτ με τον μαμου και να τον ριξω στην ΙΙ :)
και εγω την ιδια αποψη με εσενα ειχα αλλα τα υποτιμητικα σχολια του μαμουδιαρη με αφυπνισαν!
εχεις δικιο απολυτο για τις τιμες!!

This Post:
00
263213.179 in reply to 263213.178
Date: 10/22/2014 11:36:23 AM
Xeftilaikos
A1
Overall Posts Rated:
10941094
Second Team:
Back2Back
Ανελπιστη η χθεσινη νικη με μικροτερη διαθεση κιολας. Δε ξερω γιατι επαιξε ο Cahuapaza (1000$) σαν βασικος ΠΦ, σαν δευτερη επιλογη ηταν ο Rodriguez που ειναι SG κ τριτη επιλογη ο Τσατσαρονης που ειναι κ ο ακριβοτερος παικτης του αυτοκρατορα, αλλα στην ουσια αυτη η επιλογη μου χαρισε την πρωτη νικη στην Α1. Παντως ειχε συνδεθει ο αυτοκρατορας μια μερα νωριτερα οποτε φανταζομαι οτι εδωσε εντολες αγωνα.

Στα δικα μου τωρα, στην αμυνα παμε καλα αλλα στην επιθεση εχω πολυ δρομο ακομα. Πρεπει να βρω μια λυση

This Post:
00
263213.180 in reply to 263213.178
Date: 10/22/2014 11:37:24 AM
III.4
Overall Posts Rated:
10761076
ευχαριστω ρε αλανι που μου δινεις την ευκαιρια να τανκαρω και να παιξω πλει αουτ με τον μαμου και να τον ριξω στην ΙΙ [ :)]
και εγω την ιδια αποψη με εσενα ειχα αλλα τα υποτιμητικα σχολια του μαμουδιαρη με αφυπνισαν!
εχεις δικιο απολυτο για τις τιμες!!

Αν εσείς οι 2 θέλετε να τα πείτε από κοντά,ποιος είμαι εγώ για να μπω αναμεσά σας???? :? χαχαχαχχαχαχα!!!!!

Δεν δίνω καμία ευκαιρία!Καθε μέρα ψάχνω στη μεταγραφική λίστα!!!Επομένως δεν υπάρχει καμία οριστική απόφαση!!Αν όμως μετά το μεταξύ μας είμαι στο 0-6 (πράγμα διόλου απίθανο),δεν νομίζω να έχει νόημα να κυνηγήσω κατι!!

Έχω την εντύπωση ότι η χθεσινή σου νίκη σου άνοιξε την όρεξη!!Αν είχες χάσει,θα είχες πάρει τον διεθνή σήμερα???

This Post:
00
263213.181 in reply to 263213.180
Date: 10/22/2014 11:46:36 AM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
σε αλλες εποχες ουτε καν θα επαιρνα με τοσα λεφτα 34 χρονο ουτε καν 33 χρονο παικτη για βασικο...ο παικτης παρολα αυτα ειναι παρα πολυ καλος και θα βοηθησει τα μεγιστα στην παραμονη...και εγω το ιδιο σχεδιο με εσενα ειχα μαζεμα χρηματων και δημιουργια ομαδας α λα σαριθιν με ακριβους αλλα οικονομικους μισθους για την ΙΙ και γρηγορη επανοδο

This Post:
00
263213.182 in reply to 263213.181
Date: 10/22/2014 11:52:29 AM
III.4
Overall Posts Rated:
10761076
σε αλλες εποχες ουτε καν θα επαιρνα με τοσα λεφτα 34 χρονο ουτε καν 33 χρονο παικτη για βασικο...ο παικτης παρολα αυτα ειναι παρα πολυ καλος και θα βοηθησει τα μεγιστα στην παραμονη...και εγω το ιδιο σχεδιο με εσενα ειχα μαζεμα χρηματων και δημιουργια ομαδας α λα σαριθιν με ακριβους αλλα οικονομικους μισθους για την ΙΙ και γρηγορη επανοδο

και τι άλλαξε τον σχεδιασμό σου????η νίκη που έκανες η τα ''προσβλητικά'' λόγια???? :)

This Post:
44
263213.186 in reply to 263213.182
Date: 10/22/2014 12:39:02 PM
III.4
Overall Posts Rated:
10761076
Τίποτα δεν θύμιζε στο μικρό μας χωριό τον ενθουσιασμό που επικρατούσε!!!Μόλις 10 μέρες πριν ο Κοτίδης αλλαλάζοντας πανηγύριζε την άνοδο στην Α1!!!Και τώρα???Απογοήτευση,προβληματισμός και εσωστρέφεια!!!

Η ανησυχία ήταν έκδηλη!!Ο εμβληματικός μας ηγέτης,ο 100χρονος μεγαλομέτοχος σοφός γέροντας Κοτίδης είχε εξαφανιστεί!!!Μετά την χθεσινή ήττα στο KARAISKAKIS STADIUM αποχώρησε αμίλητος,κρατώντας ενα χοντρό βιβλίο ανά χείρας!!Δεν ήταν ο γνωστός Κοτίδης,που τα έκανε όλα πουτ@@@na......... :?

Οι φήμες δεν άργησαν να διαδωθούν!!!Και στην πρωινή προπόνηση ήταν το κύριο θέμα συζήτησης...Μάτια είχαν δει τον γέροντα να εισέρχεται σε ένα μπαρ,να μελετάει διεξοδικά ένα χοντρό βιβλίο και να αποχωρεί τα ξημερώματα τύφλα στο μεθύσι!!! 8}

Ξαφνικά την απόλυτη ησυχία έσπασε μια γνώριμη φωνή που τράγουδούσε με πόνο...

''Δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδυα............'' :`-(

Η φιγούρα κάνοντας οχταράκια και παραπατώντας πλησίαζε προς το μέρος μας αλλάζοντας το ρεπερτόριο..

''Φταις εσύ που έχς γίνει αλήτης...φταις εσύ που έχω γίνει ξενύχτης..φταις εσύ στο μηδέν που έχω φτάσει.....'' :`-( :`-(

''Ο ΚΟΤΙΔΗΗΗΗΗΗΣΣΣΣΣ''....φώναξε ο PR μας Θωμάς Μάτσιος!!!''ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΑΜ@@@ΣΕΙ!!!!!!!!!! (:|

Τρεκλίζοντας ο πάνσοφος όλο και πλησίαζε!!!Ανά χείρας πάντα το περίεργο βιβλίο!!Τίτλος του: ''ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑΣ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ''!!!

Σταματώντας τον μουσικό του οίστρο ο σουρώμενος Κοτίδης άρχισε να ουρλιάζει:

''ΝΤΡΟΠΗ!!!!ΡΕΖΙΛΙΚΙ!!!!!!!ΟΝΕΙΔΟΣ!!!ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ!!!!!!!ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ?????ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΑΜΠΑΛΟΙ!!!ΠΑΛΙΟΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΙΤΕΣ!!!!!!!!ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ!!!ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ Η ΠΟΥΤ@@NA ΤΗΣ Α1!!!!ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!Ο ΑΛΛΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ....

Να θυμηθεί μόνο να βγάλει πολλές φωτογραφίες για να έχει τις αποδείξεις ότι πράγματι ήρθε στην Α1 και έπαιξε την κατηγορία

.....ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ???????ΟΛΑΚΕΡΗ Η ΚΡΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΣΙΓΓΟΥΝΗΔΕΣ...

αντε ρε παρε κανενα παικτη να το παλεψεις λιγο
εστω και απο τα καπι-φραγκοφωνια και εσυ...χαχα

....''ΠΟΣΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΩ ΑΚΟΜΑ??????????? :@

Έπειτα ο πάνσοφος χαμήλωσε τον τόνο της φωνής του!!!Σήκωσε με περηφάνεια το βιβλίο του και είπε:

''Τούτο εδώ το βιβλίο μου το είχε χαρίσει ο Ρώσος προπονήτης Alexander Gomelski!!Κρίμα που πέθανε τόσο νέος ο άμοιρος... 8} !!!Θα μελετήσω..θα μελετήσω σκληρά...θα τα μάθω όλα.....και όταν είμαι έτοιμος.......ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΤΟΝ ΜΥΡΩΔΙΑ ALEXANDRO7 POY MOY TO PAIZEI KAI MANAGER........... :+(

Κάνοντας 8αρακια ο Κοτίδης αποχώρησε ενώ ο Θωμάς ο Μάτσιος με πλησίασε και μου είπε ανήσυχος:

''Αυτος τα έκανε όλα πουτ@@να όταν χάναμε 3-4 ματς την σαιζόν!!Τι θα κάνουμε φέτος????? :/

''Θα συνηθίσει''...του απάντησα!!!''Ανοσία λέγεται!!Όταν το πάθει,μετά θα ειναι πολύ καλύτερα...... '' *-:)

Advertisement