ir dabar tu zaidei per mano kadencija istrauktais jauniais, ir treneriu tapai nes as ir ptyca nekandidatovom. :D.
Ta prasme per tavo kadencija istrauktais jauniais? dar pasakyk kad 28 29 sezono jaunius treniravau ne as o tu? tai bus neblogas akibrokstas. Koks skirtumas kas kandidatavo, kas nekandidatavo, treneriu tapau suzaidziau su savo treniruotais, jauniais kaikas pavyko igyvendint kaikas ne, neesme bet minuso nepatyrem, o kalbant apie kiausus tu ju kaip tik neturi, kaip ir savigarbos neturi, nors jei pameni skype chatus, visi vieningai pritarem, kad treneriu turi tapt TAS kuris treniravo tos kartos jaunius, o sudetis yra stipresne nei mano paskutinio sezono tureta sudetis, ir apyligi 28sezono sudeciai, as del to dziaugiuos, kad Ptyca padare gera darba ir uztai jam turetu but atsidekota, kad jis taptu treneriu, pries tave nieko neturiu, tu gali but kad ir 51 kadencija treneriu pabuvojes, bet padaryk tai kas priklauso ir tada juo tapk o ne ant padekliuko ateik kai viskas paruosta. Tai zinau as, tai zino Teisininkas[Rokas] tai zino dar keleta protingu zmoniu, o tokie kaip Fazanai ir kiti veikejai neisigiline ir nezinantys tikros realios situacijos ir sako uz MiG uz MiG, taip tu bendrauji gerai, kritika priemi ir i ja neatsakineji piktai, kaip tai darau as, bet trenerio tiesioginis darbas yra kitas, ne pasipuosusiam i foruma iseit.
Kad ir kaip dabar 'pasigirtinai' is mano lupu nuskambes , bet tiesa sakant bukim bedni bet teisingi, per visa musu stabo vadovaujama laikotarpi as per viena kadencija padariau ant popieriaus tariamai didziausia rezultata, taciau jei esu uzsibrezes tikslus, pasizadu ka juos neivygdzius darysiu ir ko nedarysiu as taip ir padarau, ir man nereik tu antru, treciu kadenciju, kaip cia kad kas sapalioja, o jei tau ju reik, dar karta sakau uzaugink tam tikras kartas, Arnas, Ptyca ta tikrai atsimena kuomet bendraudavom dar aktyviai ir sakydavom treneriu bus tas kuris uzaugins savo kartas, taip as uzauginau savo kartas ir as tapau treneriu, juk nenuslepsi to? :) dabar faktiskai Ptyca turetu uztarnauta sanca gauti, bet tavo dviveidiskumui cia ir skypes chatuose ribu nera, seniau turejai mano pagarba kaip sio zaidimo treneris, taciau manau tu jos netekai tokiais poelgiais, nera vyriskumo nera.. o tai labiausiai liudina.
Last edited by Ž.Obradović at 1/24/2015 12:02:42 PM