Javaslat nekem?
Én csak fordítok, nem programozok. Az ilyen ötleteket a suggestions fórumban lehet felvetni, aztán a BB-k majd eldöntik, hogy mi valósul meg és mi nem. Ez a téma egyébként már többször is fel lett ott vetve és elutasították, szóval nem sok reményt fűznék hozzá.
Egyébként a valóságban sem úgy megy, hogy az edző több nappal előre megmondja, hogy te ma 24 percet fogsz játszani, hanem ha megy a játék és nem fáradsz el, lehet hogy 40 (48) percet játszol, ha meg nem megy, mert mondjuk a csajod a meccs előtt szakított veled sms-ben, vagy nem bírod a tempót, mert tegnap sokáig tévéztél, akkor leültet 5 perc után.
Nem ismerem a meccsmotort, de szerintem nem csak 1-2 sort kéne átírni a programban ahhoz, hogy működjön, amit felvetettél és - finoman szólva - eddig sem arról volt híres a fejlesztőgárda, hogy minden jobban működött a változtatások, belepiszkálások után, szóval simán esélyes, hogy úgy belenyúlnának, hogy utána még rosszabb lenne a helyzet. Meg amúgy is, ennyi kihívás már hadd legyen a játékban. Mindegy milyen szinten nézed - klubcsapat, válogatott, stb - mindenkire ugyanazok a szabályok vonatkoznak. Ha nálunk/nálad gondot okoz ez a dolog, akkor az ellenfélnél is. Ha az ellenfélnek mégis jobban edzett játékosai vannak, jobb formában vannak, stb, az nem a rendszer hibája, hanem valamit okosabban csinálnak.
Don't feed the troll