..ali da te podsetim ja sam tog igracas 3 puta stavljao na transfer listu,jedan puta za 1 250 000 a dva puta za milion,realno vredi najvise 800 k ali eto posrecilo mi se.A sad ti meni objasni,bez namere da nekog optuzujem.Stavlja se vec pomenuti igrac na TL,prvi put, dobija bid posle par sati,znaci neko je trebao da trazi bas takav tip igraca da bi ga nasao na TL, od igraca kome apsolutno ne treba takav igrac i to 2-3 dana nakon sto sam ja doveo igraca,i to nije bid koji je malo veci od trzisne cene,vec apsolutno nerealan.Izvini Dock ja sam ovo prijavio,ako nisi nista mutio,svaka cast na pregovarackim sposobnostima...
Pa sad, nije valjda poenta koliko se puta stavlja igrac na TL i za koje sume, nego koliko vredi. :) Prosto se trudim da zanemarim cinjenicu da je Dock dobio bid od Zvezde, gledam kao da je to bid od nekog Senegalca npr. I onda ste mi isti vas dvojica i ne shvatam sto si ti najglasniji u protestima. Jeste, obojica se bogatite i mi ostali imamo pravo da se pobunimo. Ali necemo. Bar ja necu. :) Nego cu da se nasalim.
"Oj ti DoCe, stara gujo,
Sto si Psiha tako uj'o?
Zasto Zarnu ti prodajes,
U prvu ga ligu saljes?
Pa se mislis i ti za njim
Dok se drugi ne slazu sa tim.
Kada Gomelj upregne Lazara,
Bice svega sem poraza.
Martin ima eMViPija,
Od njega se plasim i ja.
Ako Atlas napujda Bateza,
Uhvatice svakog jeza.