Ispod casti mi je da se nekim "ljudima" obracam vise, ovo je upuceno svima:
Niti sam ja niti je buraz rekao da smo namestili. Svako ko ima 2g mozga moze da vidi da sam ja svoj mec u prvenstvu predao ne bi li sacuvao minute igracima za kup i isto bih postupio bez obzira na protivnika u kupu.
Da smo hteli da namestimo, dobio bih PO Knightsa u prvenstvu i mec sa burazom bi izgledao kao drugi polufinalni mec, ali podrazumeva se da to necemo da radimo.
Takodje, tim koji sam izveo u kupu je po meni bio dovoljan da pobedi burazerov najjaci tim.Naravno, da je buraz izveo najjaci tim, minutaza mojih igraca bi bila totalno drugacija i ne bi mi igraci od 3k ulazili na vise od 3-5min, neki ne bi ni ulazili.
Upravo zbog toga sto nismo namestili je meni minutaza bila poprilicno losa, jer su mi neki glavni igraci imali preko 70min u nedelji, nisam uspeo da nastelujem minutazu kako valja i zbog toga ulazim u finale sa dosta losijom formom.
Ja sam se nadao da ce on meni predati, kao sto bih se nadao da ce mi predati neki drugi tim od 550k plate koji nema sta da trazi protiv mene, ali veze nisam imao koji ce tim buraz izvesti, nisam se ni video sa njim na dan utakmice, nismo se ni setili da prodiskutujemo o utakmici kad se zavrsila, jednostavno imamo bitnijih tema za razgovor od igrice.
Zapravo je buraz odmorio protiv Gradjana Cveleta i Madrida, sto me je uplasilo da ce izvesti najjaci tim, ali srecom po mene, nije, jer bi mi to dodatno unistilo minutazu i formu.
Predavao sam i ja meceve u kupu u kojima nisamo mogao da pobedim
(75240165) pa se niko tada nije javljao i prozvao me da namestam. Najnormalnija stvar od kad postoji bb, predati jacem od sebe, al izgleda da samo nije normalno ako jedan brat preda drugom, neka je i 40p razlike u kvalitetu izmedju nas, mi izgleda uvek moramo da igramo na krv i noz. Kakvo je bre to bolesno razmisljanje...