Draft sezonu geldi çattı artık. Sizden her sene olduğu gibi bu senede özveri bekliyorum arkadaşlar. U21 kocu olarak söyleyebilirim ki sizler sayesinde cok guzel jenerasyonlarımız geliyor. önümüzdeki sezon baya güzel bır kadromuz olacak ve dıger sezonlarda gelişimleri baktığım kadarıyla cok iyi oyuncular geliyor.
Draftta özellikle 3. ve 4.lıg takımları puanlarını kullanmaktan çekinmesin. O liglerde hem guzel draftlar geliyor hem de oyuna girmeyen kullanıcı sayisi fazla olduğu için oyuncu kötü takımlara gidiyor. Onları lısteye cıkartamadıgımız içinde kaybediyoruz oyuncuyu.
Draft puanını kullanmayı bilmeyen kararsız kalan arkadaşlarımız bana mesaj atabilirler. Elimden geldiği kadar yardımcı olurum.
Şuana kadar herkese cevap vermeye çalıştım. Eğer bişi sorupta dönmeyi unuttuğum arkadaslar varsa kusura kalmasın cidden unutmusumdur. Tekrar yazmaktan çekinmeyin lütfen.
Yarın yarı final mucadelesıne çıkıyoruz. Avrupa sampıyonasında ev sahıplıgı yapmamız için kazanmamız gereken bır mac. Umarım finale çıkan taraf bız oluruz.
Herkese ıyı oyunlar guzel final maclarınız olsun