Tak bys aspoň v kuloárech mohl prosazovat názory české komunity.
Já bych to viděl asi takto - implementovat takové změny, které by byly co nejjednoduší, jak na implementaci, tak na následné pochopení manažery. Změny by se asi neměly týkat jen B3, ale měly by být obecné, aby se podobně nedalo chovat třeba v národních pohárech.
Já vnímám jako největší díru asi to, že lze v jednom zápase použít jak koupeného hráče, tak prodávaného, jehož nabídka byla využita k nákupu toho koupeného. Osobně vidím jako nejjednoduší neumožnit použit peníze z přestupů, dokud přestup neproběhne. Další možnosti jsou omezení použití koupených hráčů jako před playoff, ale nevím, jestli to není zbytečně složité řešení.
Další možnosti je zavedení adaptibility hráčů, která by zajistila, že hráč by získal 100% výkonnost až nějaký čas po přestupu. A další co mě napadá je omezení četnosti přestupů jednoho hráče (třeba max. 1 za sezonu nebo půlsezony). Určitě další lidi vymyslí další možnosti.
Dalším problémem je, že lze koupit hráče a ihned prodat aniž by mu člověk zaplatili jediný plat. Některé z výše uvedených návrhů to řeší. Moc bych se nepouštěl do akcí typu zaplacení platu ihned po přestupu, to mi přijde zbytečně komplikované, zvlášť když vezmu verzi návrhu, že by pak hráč nedostal plat při nejbližším updatu.