skoro dla twojego guru
Człowieku, jakie guru. Ty chyba czytasz coś, co nie zostało napisane.
Ty podałeś przykłąd, w którym rzucasz więcej, a więc jesteś lepszy. A więc sam zawężyłeś dyskusję.
Ponieważ zakończyłeś dyskusję i nie chcesz rozmawiać na argumenty, oraz ponieważ zdążyłeś już poruszyć temat mojej nauczycieli, oskarżyć mnie o ataki personalne, nazwać szkodnikiem, powiedzieć, że zagalopowałem się, sarkastycznie nazwałeś mnie idolem, guru itd, to pozwolę sobie napisać pierwszego niemerytorycznego posta w tym wątku.
Zachowujesz się jak smarkacz, który obraził się na cały świat, że walnął głupotę i nie może przyjąć tego do wiadomości. Do tego chamsko i grubiańsko.
Kilkrutnie zadałem pytanie, a nie potrafisz na nie odpowiedzieć, bo odpowiedź przeczy Twojej teorii. Guzik wiesz o tempie, nie masz zielonego pojęcia jak on działa. Bo napisałeś idiotyzm:
Nadal nie bierzesz pod uwagę tego, że jeżeli rywal gra szybko z obwodu to twoją jedyną szansą na nadrobienie jego zysków jest granie w trumnie nie wolno a właśnie szybko.
Jaki to zysk? Nie ma żadnego, poza Twoimi wydumanymi wymysłami. Nie podałeś żadnych argumentów.
Nie potrafisz prowadzić dyskusji na poziomie, jeśli ktoś ma inne zdanie. Ja Ciebie ani razu nie zaczepiałem, a Ty już po raz któryś rzucasz jakieś sarkastyczne teksty.
Skoro zapytałeś o moją nauczycielkę, to ja zapytam, jakich masz nauczycieli w podstawówce? A może już jesteś z gimnazjum? Bo taki jest poziom dyskusji z Tobą. Poziom piaskownicy.
Last edited by B.B.King at 1/2/2009 1:16:38 PM