Sziasztok!
Elég furcsa dolog történt ma a barátságos meccsemen, remélem tudtok erre mondani valamit. A dolog ott kezdődött h pár napja igazoltam egy 4-es szintű edzőt a 2-es helyett, és azóta párszor már elgondolkoztam rajta, h vajon jó döntés volt-e ez? Egyrészt azért, mert a régebbi edzőm nem csinált bakikat, mint a mostani rögtön az első meccsén...és nem tom h megéri-e azt a két szintet a több mint dupla annyi fizetés...
Na szal, a meccsről: Egy srácot mindenképpen edzeni akartam a héten, de ahhoz neki ezen a meccsen 48 percet kellett volna játszania, h meglegyen a határ. Direkt nem raktam mögé cserét (amennyire én tudom így lehetne elérni h ne cserélje le a tréner) és taktikában meg az volt beállítva h az edző szigorúan kövesse a cserék sorrendjét. Namármost szépen folydogált a meccs, egész izgi végjátékkal pár ponttal megy az ellenfél az uccsó percben, amikor az új edzőm behoz a srác helyére, akinek végigkellett volna nyomnia, egy másikat. Ráadásul DH posztra egy ECS-t, aki nem is volt még a cserepadon sem, épphogy a keretbe befért. Ugyanebben az időben egy DH-t, aki szintén nem volt padra se nevezve, behozott ECS-nek...persze a meccset rögtön elbuktam ( a DH-t elnyomták büntető utáni pattanónál, az ECS a kövi támadásban eladta a labdát DH poszton) de ami a nagyobb baj, h a srácnak meg nincs meg a 48 perce... szombaton csoportdöntő, de eléggé félek tőle így...kár volt a régi trénert elengednem, lehet h alacsonyabb szintű volt, de mindig azt csinálta amit beállítottam... Vélemények?