Naravno,ali pri odabiru napadačke taktike uvijek se mora uzeti u obzir snaga protivničke odbrane (vanjske i unutrašnje).
Meni je bilo suludo ići na Vukove sa vanjskim napadom jer je jasno da su mu bekovi jači dio tima,njegova vanjska odbrana je daleko jača od unutrašnje.
To se može lako zaključiti samo jednim pogledom na njegov roster i ocjene nakon mečeva.
Vidim ti si čuo da je LI najefikasniji pa samo njega furaš haha,ok to je tvoj izbor ali po meni je apsurdno stalno igrati istu taktiku.
Na takav način svaki tvoj protivnik zna odmah šta ćeš igrati i onda mu je lako odabrati najbolju odbranbenu opciju.
Moj unutrašnji napad,i sa ovakvim igračima je jači od tvoga,to ne kažem ja već rejtinzi...naravno,bez ljutnje,samo uporedjujem...kada si ti već pomenuo moj unutrašnji napad,i ja sam malo pogledao tvoj hahaha
Opet kažem apsurdno je stalno igrati istu taktiku,faktički ti igraš LI i protiv protivnika koji ima jaku unutrašnju a truba vanjsku,i obrnuto...Sudeći po ovome ti uopšte i ne analiziraš protivnika,niti gledaš njegov roster,taktike koje igra i slično,to je stvarno besmisleno.
Pozdrav.