Čestitam Horath!
Sem malo spremljal 1. polčas obeh tekem (potem sem moral iti) in si bil res ves čas zanesljivo v prednosti. Pomojem boš tudi brez Sarabrie premagal Mercedes, ki je po mojem za razred slabša ekipa od mcbeli in nič boljša od tvoje ekipe. Glede na to, da ni več veliko prostora za taktiziranje, napovedujem tvojo zmago po dveh tekmah, res pa je, da je v tej končnici očitno kar precej možnosti za presenečenja
No, presenečenja meni danes ni uspelo pripraviti, tako da je sezona končana. Mercedes je zagotovo boljše moštvo in čeprav sem napovedal zmago KK Savlje v finalu, ne bom presenečen, če bo napredoval Mercedes V primeru, da bi jaz igral v finalu, bi bilo to seveda lepo, a po drugi strani bi kot velik avtsajder finalu zbil zanimivost in tudi če bi po kakem čudežu zmagal še tam, nevem kaj bi potem. Moštva za drugo ligo zagotovo nimam, denarja za neke super okrepitve tudi ne, dvorana pa bi tudi lahko bila večja. Tako da napredovanje bi bilo zame tako ali tako bolj pirova zmaga (vsaka tolažba je dobra
)