ο Αλέξανδρος ο Κοτίδης είναι ιντερνετικό φιλαράκι μου και συνταξιδιώτης εδώ και πάρα πολλές σεζόν σε χατρίκ και μπάζερ. Αυτή τη στιγμή ο φίλος μου δεν χαίρεται το μπάζερ γιατί επικεντρώνεται σε πράξεις άλλων. Οι μερές περνούν, αλλά ο θυμός του αντί να μειώνεται, αυξάνεται. Εγώ θέλω πίσω τον Κοτίδη που όλοι λατρέψαμε, όσο πιο γρήγορα γίνεται.
O Κοτίδης λόγω του ότι είναι οξύθυμος,ιδιόρυθμος και ευερέθιστος δεν πρέπει να συμμετέχει στο φόρουμ!!! :)
Πάντως εκτιμώ αυτά που λες!!Ίσως και να έχεις δίκιο και να μην μπορώ να το δω αυτή τη στιγμή!
ίσως πρέπει να θυμηθούμε ότι ο Χριστός ήρθε στη γη για τους αμαρτωλούς και όχι για τους αναμάρτητους. Και μιας και είχαμε Άγιες Μέρες τις τελευταίες 2 εβδομάδες, ενδεχομένως και να αξίζει να κρατήσουμε περισσότερο από όλα αυτό το τελευταίο.
Ας το πάρουμε χριστιανικά!!Ο Χριστός συγχωρεί κάποιον,ο οποίος παραδέχεται μια αμαρτία!!Δεν λέει συνεχίστε να κάνετε μια ''αμαρτία'' και εγώ εδώ είμαι να σας συγχωρώ κάθε φορά!!
Εγώ δεν βλέπω κανένα ίχνος μεταμέλειας!Αντίθετα βλέπω από συγκεκριμένους χρήστες δείγματα ειρωνίας,εγωπάθειας,θρασύτητας και δείχνουν να το διασκεδάζουν κιόλας!Για κάποιον μάλιστα αυτό αποτελεί ''κίνητρο'' για να συνεχίσει το παιχνίδι!!! 8}
Εγώ προσωπικά για τίτλο προσπαθώ, χωρίς αμοιβαία, χωρίς συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, χωρίς τίποτα τέτοιο. Το τι θα πετύχω είναι στο χέρι μου. Πόσοι χρήστες μου έχουν ζητήσει σε 3 σεζόν αμοιβαίο από όλη την Α1, ξέρεις? Μόνο ένας!!! Και στις 20 σχεδον σεζόν μου στο μπάζερ, μόλις 3. Γενικά παιδιά είμαστε πάρα πολύ καλά στο μπάζερ. Μην σας πω τι γίνεται στο χατρίκ καλύτερα.
Εγώ έχω σταματήσει τα αμοιβαία εδώ και πάρα πολύ καιρό!Και ένας λόγος για αυτό ήσουν εσύ και κάποια άλλα παιδιά που με έκαναν να καταλάβω ότι δεν είναι σωστό για τους άλλους μάνατζερ!Θυμάσαι που ο Τάκης στο HT όταν ξεκίνησα μου έλεγε ότι χωρίς αμοιβαία δεν έχεις τύχη να προχωρήσεις και με είχε επηρεάσει!!
Πιθανώς να είμαστε καλά!Έχεις μεγαλύτερη εμπειρία από μένα!!Αλλά εγώ βλέπω ότι για τουλάχιστον 2η συνεχόμενη χρονιά στην Α1 ''επηρεάζεται'' ηθελημένα από 3ους ο υποβιβασμός κάποιας ομάδας!Εγώ αυτό δεν το θεωρώ καλό!
το πιο πιθανό είναι να μιλήσουμε στο τηλέφωνο μια από αυτές τις μέρες [ :)]
ή Παρασκευή ή Σάββατο λογικά.
Για να μιλήσουμε,πρέπει να ανταλλαξουμε τα τηλέφωνα μας πρώτα!!!χαχαχαχαχαχα!!!!
Ναι ρε,άμα θέλεις!!Έχω περιέργεια τι θα μου πεις! Δεν αποκλείω να κάνω και λάθος σε μερικά από αυτά που πιστεύω!Αλλά αυτή είναι η γνώμη μου και έχω δικαίωμα -με κόσμιο τρόπο- να την πω!!