Καταρχήν σε ευχαριστώ για την αδυναμία. Επειδή εγώ αυτόν τον κανόνα με τα spam ποτέ δε μπόρεσα να τον εφαρμόσω σε όποιο παιχνίδι κι αν συμμετείχα, γιατί ποτέ δε μπόρεσα να οριοθετησω το εύρος της ανοχής του, θα αναφέρω μόνο αυτό για το συγκεκριμένο θέμα και σταματώ εδώ (όποιος θέλει συνέχεια μπορούμε να το αναλύσουμε με p.m.)...Ο νίκος???? (αν εννοείς το παλληκάρι με το ψευδώνυμο Panagiotis Giannakis γιατί εγώ σε αυτόν απευθύνθηκα, τότε προχωρώ) δεν είναι η αιτία αλλά η ΑΦΟΡΜΗ για να αναφέρω όλα αυτά. Κι ο λόγος που επέλεξα να ''ποστάρω'' στον P.G. (για χάρη συντομίας) είναι γιατί σε σχέση με κάποιους άλλους ''κομήτες'' που εμφανίζονται κατά καιρούς στο παιχνίδι, πετάνε κάτι και μετά εξαφανίζονται, αυτός είναι από τους λίγους που ξεχωρίζουν και έχει ένα υπόβαθρο.Και σίγουρα δείχνει ότι ΔΕΝ είναι κομήτης Το οποίο καλό γι αυτόν θα είναι μέσα έστω κι από ένα παιχνίδι να θέσει από μόνος του στον εαυτό του όρια. Εδώ δεν υπάρχουν απώλειες. Το πολύ-πολύ να βρεθεί ένας παλιο-Διομήδης και να του κάνει τον έξυπνο. Το βασικό είναι να καταλάβουμε ΟΛΟΙ ότι είναι άλλο η κριτική που συνοδεύεται από επιχειρήματα και θέσεις έστω και λάθος, αλλά ΘΕΣΕΙΣ κι άλλο η ισοπέδωση. Και επέτρεψέ μου να σου πω και κάτι άλλο και...ολοκληρώνω (προς Θεού δεν έχω καμμιά σχέση με την Πετρούλα): δεν υπάρχει καλοπροαίρετη ειρωνεία. Δεν συμβαδίζουν αυτά. Υπάρχει καλοπροαίρετη κριτική, έστω και πείραγμα. Η ειρωνεία είναι πάντα κακοπροαίρετη. Γι αυτό όταν την εξασκείς ΠΑΝΤΑ παρεξηγήσε. Και ιδιαίτερα σε αυτή την μορφή επικοινωνίας, τον γραπτό λόγο που ο καθένας σχηματίζει άποψη ανάλογα με το τι του κατεβάζει η ''γκλάβα" του. Οπότε αν σε ενδιαφέρει να επι-κοινωνείς με τους άλλους, φροντίζεις αυτά που θέτεις προς ανάγνωση να πλησιάζουν το 100% αυτών που εννοείς για να μπορείς αν έχεις το επίπεδο να δεχτείς και την κριτική σου αλλά το πιο σημαντικό να σε πάρει σοβαρά ο άλλος, το ακόμα δε πιο σημαντικό να σου απαντήσει και σοβαρά (εξυπακούεται ότι αναφέρομαι σε σοβαρά ζητήματα όπως η κριτική στις εμφανίσεις των Εθνικώ μας συγκροτημάτων). Άλλο όταν κάνουμε πλάκα (εδώ μάλλον πρέπει να ξεπερνάμε τα όρια του spam). Τέλος πάντων δε θέλω να γίνω παραπάνω κουραστικός από ότι έχω ήδη γίνει. Όμως η κριτική που γίνεται σε αυτά τα δύο παιδιά (παρεπιπτόντως πόσοι άραγε από όλους όσους τους κάνουμε κριτική είχαμε βάλει συνυποφηφιότητα ή έστω τους βοηθήσαμε κάπως, κάπου,κάποτε ?) πολλές φορές ξεπερνάει τα όρια του ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ. Γιατί όπως, πολύ σωστά, είπε ένας πρώην...κατάδικος ο Τυφώνας αυτό εδώ είναι ένα παιχνίδι. Κι εγώ λοιπόν λέω να το χαρούμε. Αλλά όχι στην πλάτη δύο παιδιών..