A következő a helyzet:
1. Egyeztettük, hogy DH-nak kellene lennie. Azt is, hogy U21-re oda kellene érnie. Nem is egyszer. Nem DH-nak edzed, és annyit nem tettél volna meg, hogy szólsz. Ha szólsz, akkor azt mondom, még meg is értettem volna. Megpróbáltalak volna lebeszélni a hülyeségről, de ha nem ment volna, akkor nem.
2. Attól, hogy U21-re felhozod DH-nak, még nem lett volna 300k-s fizetése. Mellébeszélés, amit írsz.
3. "Egyet értek azzal, hogy a SG-knek jól jön az erős 2 pontos( legalább 12) de én szeretném felvinni a belső védekezését is legalább 13-as szintig, legalább 23éves koráig. Mivel 7-esről indult a védekezése, 3/4 szezon alatt elképzelhetőnek tartom hogy véghez tudom majd vinni, mivel a védekezés edzés is bök a belső védekezésen. "
Ja, csak egy a gond. Egyrészt egy 183 centis játékosnak rohadt lassan fog menni a belső védekezése, ezt senki sem gondolhatja komolyan. Másik, hogy használható lepattanózás nélkül nem lesz normális bebodó, ahhoz pedig túl alacsony, hogy minden benti skillje normálisan ki legyen fejlesztve. Nem véletlenül vetettük el a bedobó elméletet már születésekor, mert annak teljesen értelmetlen lett volna.
4. "Erősen közepes?! Mutass még egy hasonló játékost, aki 19 évesen ott tart ahol Fazekas. Szerintem simán a legjobb bedobója lehetne a magyar válogatottnak U21ben! Az egész BB-ben."
Már bocs, de ezzel hencegni, most kit nézel hülyének. Nem azért néz így ki, mert te zseniálisan edzetted, sz@rul edzetted, ennyi. Azért néz így ki, mert rohadt magas indulói voltak, nem azért, mert jól volt edzve. Sokkal jobban kellene kinéznie. Ezt bármelyik 4. ligás kezdő gond nélkül összehozta volna.
Amit viszont baromira nem értek, hogy miért vettél meg egy tuti DH tehetséget, szóltunk előre mi a tervünk vele, hogy aztán elbarmold. Aztán még te állsz neki külön topikokat nyitogatni itt neki, holott tisztán öncélú, amit csinálsz vele. Felőlem teheted, mert a te játékosod, de még véletlenül se kezdd el itt emlegetni azt, hogy te U21-re nevelsz nekünk bárkit is.