1ο
Αν οι αντίπαλοι αμυντικοί έχουν την στοιχειώδη περιφερειακή, που λογικά θα την έχουν
Δεν την είχαν!!! Δες την αξιολόγηση της εξωτερικής του άμυνας! Μόλις
awful (medium).
Δηλαδή επίδοση λίγο καλύτερη από bot!
2ο Γ
ιατί βγαίνει ελεύθερος Μαματζιάς και Ruizi, ακόμη και καλύτερη κυκλοφορία να έχω, υποτίθεται ότι ο παίκτης του καθενός τον ακολουθεί, σωστά;
Όχι ακριβώς. Το παιχνίδι έχει διπλά μαρκαρίσματα, δηλαδή οι παίχτες πηγαίνουν σε βοήθειες, μόνο στατικοί δεν μένουν. Μάλιστα το λέει και στην περιγραφή (help defense).
3o
Γενικά αυτό που με ξένισε ήταν ότι ο αντίπαλος είχε καλύτερους παίκτες σε όλες τις θέσεις και ακόμη και το SF του αντιπάλου που έπαιξε με αντίπαλο τον canevari, δεν είχε την απόδοση που θα έπρεπε.
Φαντάσου έναν παίχτη με I.S 20 I.D 12 Reb 20 S.B 15. Θα έχει πολύ καλό μισθό αλλά εάν η ομάδα του παίζει RnG και MtM στην άμυνα δεν θα είναι ιδιαίτερα χρηιμος
Εάν το κριτήριο σου είναι οι μισθοί δεν είναι καθόλου καλό κριτήριο.
Εξάλου στην επίθεση μια χαρά τα πήγε. Απλά λόγω της πολύ κακής του O.D σου ´επέτρεψε´ να βγάλεις άνετα σουτ. Συνέβη κάτι ανάλογο με αυτό που συμβαίνει σε κακά στημένες 2-3 ζώνες.
Έχω ήδη άπειρα παιχνίδια που το flow φτάνει ή ξεπερνά την O.D, και τα αποτελέσματα μοιάζουν με το δικό σου παιχνίδι.
Η γνώμη μου είναι ότι το μέλλον είναι στην πάσα και το χειρισμό:)
Υ.Γ Ειλικρινά συγνώμη για την ´εισβολή´ στο Forum σας παιδιά.
Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές