εγώ παραπάνω χρήστες θα ήθελα να ξέρεις. τότε πολλά θα μπορούσαν να γίνουν.
πάντως όταν ψάχνεις βελτίωση, ξεκινάς προσπαθώντας να λύσεις τωρινά προβλήματα που διώχνουν τους χρήστες και προβλήματα που αφορύν το gameplay καθαρά.
για εμένα υπάρχουν 3 συγκεκριμένα πράγματα που είτε δεν μου αρέσουν είτε δυσκολεύουν.
α) η καθυστέρηση στα φύλλα αγώναόταν λήγει ένα ματς, τα συναισθήματα ίσως είναι στο κόκκινο πολλές φορές. είναι η στιγμή η χρονική του απόλυτου εθισμού. αν δεν διορθωθεί, θα χαθούν χρήστες. αν φτιαχτεί, θα ζωντανέψουν και οι μεταγγραφές και τα φόρουμ πολύ.
β) οικονομική διαχείρησηεδώ μιλάμε για πονοκέφαλο για το 80% των χρηστών πιστεύω. μάλλον αυτή είναι και η αιτία για την πρόταση του φίλου. πως θα μπορούσε δλδ με λιγότερους μισθούς να παλεύει δυνατότερα σκιλς του αντιπάλου.
αν μιλάμε για προτασείς αλλαγών, εγώ θα έλεγα ότι είναι παράλογο κάποιοι παίκτες να έχουν μισθό που είναι παραπάνω από όσα μπορεί να δίνει μια ομάδα ΙΙΙ για όλο το ρόστερ. πχ παίζω στην ΙΙΙ και φτιάχνω έναν ψηλό παικτάρα και στο τέλος αναγκάζομαι λόγω μισθού να τον πουλήσω και παίρνω ψίχουλα για την δουλειά που έκανα πάνω του ακριβώς γιατί έχει τεράστιο μισθό και υπάρχουν λίγοι πιθανοί αγοραστές! άρα ή πρέπει να μειωθούν οι μεγάλοι μισθοί ή να μειωθεί η μισθολογική διαφορά για τις ομάδες ανάμεσα στην ΙΙΙ και την Α1.
γ) το κρυφό σκιλ των φάουλκαλό είναι που υπάρχει, αλλά αν το κάνανε φανερό, θα ήταν καλύτερο για όλους. δλδ θα μπορούσαν να προσθέσουν χαρακτήρα ενδεχομένως και όσο πιο κακό παιδί είναι κάποιος τόσα περισσότερα φάουλ, αλλά να το ξέρεις και να μην το ψάχνεις.
δ) πρόβλεψη αναφοράς
θα έκανε τα πράγματα ΄πιο εύκολα για τους νέους χρήστες και θα παρέμεναν ευκολότερα στο παιχνίδι. αντί να παλεύουμε με παπαγάλους δλδ, να είχαμε ένα κουμπάκι που θα μας έδινε πρόβλεψη αναφορών.
αλλά ξαναλέω, για δούμε πολλές αλλαγές, χρειαζόμαστε παραπάνω χρήστες και συνδρομητές. για την ώρα, το α θέλω να διορθωθεί εγώ οπωσδήποτε. θα γίνει πιο εθιστικό το παιχνίδι και το θέλεις αυτό ρε παιδί μου σαν κεντρική διαχείρηση του μπάζερ.