BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Szócséplés és agymenés

Szócséplés és agymenés

Set priority
Show messages by
This Post:
11
254065.179 in reply to 254065.176
Date: 2/22/2014 1:11:57 PM
Overall Posts Rated:
411411
Persze, hallgattassék meg minden fél és legyen mindkét oldalról befogadókészség

Meghallgattuk, véleményt formáltunk róla, ez neked nem tetszett illetve ezt nem tudod elfogadni. Mint kiderült kb 15-20 ember véleménye egyezik, és egyik se ért egyet veled. Biztos velünk van a gond, és te látsz mindent jól. Csak ez senkit sem érdekel innentől már. Mond 2 embert akinek a véleménye ugyan az volt mint a tiéd? Nem tudsz! Már rendesen érvelni sem tudsz a saját véleményed védelmében.

Te is meghallgattál minket, vagy csak úgy csinálsz?

Miért érzed úgy, hogy 700 embernek kell hozzád alkalmazkodnia, nem neked a másik 700-hoz?

Látod folyamatosan hallgat mindenki, tehát egyetértenek velem mindenben.

Az egy vicc, h Charlie és dzsevasz meg még 2-3 fő képtelen rá!

Meg még vagy 20 ember aki beírt ide az elmúlt napokban. kb 35-40 aktív fórumra írogató ember van, ebből kb 30-35 nem tud elfogadni téged és a stílusodat!

Mások azért tudnak elfogadni, mert nem online írogatod nekik a nagyobbnál nagyobb baromságaidat, és biztos nem úgy viselkedsz velük mint velünk itt, ha mégis, hidd el, csak előtted jó modorúak, a hátad mögött ugyan úgy viselkednek mint mi! Szerencsére nekünk nem kell tettetni, hogy mit érzünk, hiszen nem vagyunk napi kapcsolatban veled. Illetve sajnos igen, de hála az égnek nem IRL! Ép elméjű ember ezt nem tudja tolerálni. Sajnos ez van.

Ez is csak egy vélemény, tudod jogom van megformálni!

azt viszont nem tűröm, h ennyire antiszociális legyél.

Azt a mindenit!

Ezzel én is befejeztem veled.

Last edited by JoeBlack at 2/22/2014 1:13:56 PM

This Post:
00
254065.180 in reply to 254065.170
Date: 2/22/2014 1:28:25 PM
Carpathian Bears
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
942942
Second Team:
Carpathian Cubs
Kiindulva abból hogy nehány szezonnal ezelőtt valaki azért kapott kitiltást mert a "néger" szót használta ami nemzetközi gyakorlat szerint diszkriminációnak tekinthető, ugyanúgy a zsidózással is lehet hasonló a helyzet.
De tény hogy jóhiszeműen úgy is értelmezhető ahogy mondod.

Én csak a következetességben bízom az illetékesek részéről.

This Post:
00
254065.181 in reply to 254065.180
Date: 2/22/2014 1:39:26 PM
Overall Posts Rated:
350350
ÚÚÚÚRRISTEEEN !! zs*dózik, a wikipédia!!

http://hu.wikipedia.org/wiki/Zsidók

meg az összes szótár, lexikon és enciklopédia Előbb őket jelentsd fel mert abból tanultam.. Rosszat tanítanak!!!

This Post:
00
254065.182 in reply to 254065.180
Date: 2/22/2014 1:59:36 PM
Overall Posts Rated:
411411
Kiindulva abból hogy nehány szezonnal ezelőtt valaki azért kapott kitiltást mert a "néger" szót használta ami nemzetközi gyakorlat

Na mit gondolsz, ki volt az akit eltiltottak emiatt?

This Post:
11
254065.183 in reply to 254065.181
Date: 2/22/2014 2:15:05 PM
Ha már úgyis ismered a Wikipédiát, ajánlom figyelmedbe. És szerintem sincs igazad.

http://hu.wikipedia.org/wiki/Troll_(internet)

És ezzel ki is szálltam a további beszélgetésekből.

This Post:
00
254065.184 in reply to 254065.182
Date: 2/22/2014 2:15:36 PM
Carpathian Bears
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
942942
Second Team:
Carpathian Cubs
Elképzelésem nincs, de ezek szerint vagy Tied volt a megtiszteltetés vagy az is Gila volt?

Last edited by deakdzso at 2/22/2014 2:19:03 PM

From: Chosen

This Post:
11
254065.185 in reply to 254065.180
Date: 2/22/2014 2:30:50 PM
West-Buda
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
274274
Nem értek egyet. Leírni azt, hogy zsidó, önmagában nem szitokszó, persze sok függ a szövegkörnyezettől. Ellenben a "néger", "bibsi", stb. önállóan használva is egy becsmérlő kifejezés népre, rasszra... Szóval utóbbiak használata retorziókat von maguk után (ez szól Gilának is).

This Post:
00
254065.186 in reply to 254065.168
Date: 2/22/2014 2:46:34 PM
Overall Posts Rated:
350350
A két dolog : kapitányi hibák és kritika lineárisan viszonyul egymáshoz! Mivel domi sokat hibázott, sok kritikárt is kap tőlem vagy dzsevasztól uram bocsá még ww-től is.
Hogy több veségem volt egy ideinél jóval gyengébb kerettel, az szinte természetes.. Az idei Milannak is több bukása van, mint a Juvénak. Sajnos ugyanúgy zongorázni lehet a difit a két keret között,mint itt.
Nem már mondok semmit, két külön mondatról beszélünk......
Előbb (időben) az mondta "ne egyezkedj" és itt az előbbön van hangsúly! Utólag biztos rászóltak, h ezt és ezt kell mondania, mint Rákosi- v Kádár-rendszerekben. Ekkor (időben később) mondta "jó a laza", pedig lótúrót jó! Hiszen domi is írta normált megyünk, ha nem "egyezkedik" a francia. Akkor meg miért nem mentünk normált dafke alapon is? Tudtuk, h átver? Tudtuk! Ebben hol van baromság?
158885564456* leírtam már ugyanezt!

Oké, vegyük azt itteni ranglistát abba is beleszámít MINDEN meccs , minden győzelem és minden vereség is! Mit nem értesz ezen? 7 veresdége volt, nem is 6??? Nahát.. akkor még nálam is gyengébb, lehet "gratulálni" neki... Én megtettem múltkor.. És örüljön, h védeni akartam a 6-tal.

Nem kell elhinni, h 50-50 % esély volt a motsukra v normáljukra. Mondtam, h nem adom fel az azt követő utolsó meccset. Mert ez alapelvem, h nem adok fel meccset. Ezen mit nem értesz?
Görögöt meg vedd úgy, h jót akartam. Domi akkor akart volna jót, ha rámegy az 1. helyre normállal és könnyebb ágra jutunk! A 16. szezonban a 12-be kerülés is emberfeletti eredmény volt, örülj, h bónuszba tudtunk meccset nyerni a 12 között, annyira gyenge volt az csapat.
Miért nem érdekel a skill? Nem érdekel senkit, h mekkora bravúrt vittem véghez egy Trabannttal a F1 mezőnyben???

Tudod muilyen volt Miki?

t 6 dtáv 6
kv 7 tech 5
lv 4 passz 6
2p 5 bv 6

ha ez a kedved szerint nem multizható, akkor semmi és senki!
mondjuk ha eladod kaptál volna akkor érte vagy 650-750k-t és csak 7 pot. Jó pénz!
De én edztem! Miért baj??

A "mennyi pénzem van?" témát ld fentebbi hsz-ben és kikérem még 1*, h valótlant állíts!

Nem mondok semmit, ha mindent megteszünk az 1. helyért, ami kommunikálva volt. Sajnos átverték a közvélerményt és még én vagyok diverzáns? Hát szééép..

This Post:
00
254065.187 in reply to 254065.179
Date: 2/22/2014 3:02:09 PM
Overall Posts Rated:
350350
Mások azért tudnak elfogadni, mert nem online írogatod nekik a nagyobbnál nagyobb baromságaidat, és biztos nem úgy viselkedsz velük mint velünk itt, ha mégis, hidd el, csak előtted jó modorúak, a hátad mögött ugyan úgy viselkednek mint mi!

Nem tűrök kétszínű embereket a környezetemben és ehhez jó szimatom van!

azt viszont nem tűröm, h ennyire antiszociális legyél.

Azt a mindenit!

Ezzel én is befejeztem veled.

Tessék, megint megsértődsz! Már vagy 15 csrillióomodik alkalommal.. Azt kérdezném, h te tapsikolsz, amikor családi tragédia ér? Nem kéne ezen gúnyolódni, ha meghalt az édesanyám! Illem hiánya.......

From: deakdzso

This Post:
00
254065.188 in reply to 254065.185
Date: 2/22/2014 3:05:44 PM
Carpathian Bears
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
942942
Second Team:
Carpathian Cubs
Oké, nagyon határeset szerintem, de legyen.

This Post:
00
254065.189 in reply to 254065.186
Date: 2/22/2014 3:15:46 PM
Overall Posts Rated:
310310
Dzsevasz és ww most konkrétan pont nem kritizálja Domit, de ez ne is zavarjon, hivatkozz csak rájuk nyugodtan.

Nem érdekelnek a skillek. Az értékelésből látom, hogy nem volt az a keret másfélszer gyengébb. Egyébként belemehettünk volna abba, hogy összehasonlítsuk a kereteket, körülményeket, stb. Te viszont lezártad annyival, hogy a vereséget nem lehet megmagyarázni. Akkor tehát ne tedd.

Mi a véleményed a 24. szezon keretéről? Csak mert úgy emlékszem, te mondtad, hogy az minden idők egyik leggyengébb kerete, ehhez képest ugyanazt hozta vele Domi, mint te a 16. szezonban, ahol egyébként volt egy Nacsa, Hostisóczky, Berényi, szóval azért nem nevezném én azt annyira gyengének. Emlékszem még, Nacsa mennyire állat volt akkoriban, én is meg akartam venni szezon végén.

Az idei keretet meg te fikáztad le, hogy nincs irányító, szarul lettek edzve, stb. Akkor miért volt elvárás az, hogy elsők legyünk abban a csoportban, ahol a világranglista első helyezett is van? Most akkor erős ez a keret, vagy gyenge? Döntsd el és akkor onnan esetleg folytathatjuk a beszélgetést, de az, hogy egy hsz-en belül leírod mindkettőt, az feleslegessé tesz minden választ.

Jah, Mikhailra rászóltak, mi? Mert ő aztán akkora báb. Komolyan kezd üldözési mániád lenni.

Azért nem mentünk normált, mert megegyeztünk. És veled ellentétben Domi, meg még itt jópáran (jómagamat is beleértve) úgy gondolják, hogy nem erény a hazugság. Ha meg nem egyezkedünk és úgy megyünk normált, akkor ő motsol (ez muszáj volt neki a továbbjutás miatt, még ha te ezt nem is érted, vagy lusta vagy kettőt kattintani és számolni). Ez esetben ugyanez a végeredmény, csak rosszabb ts-sel. Ami Domi és még jópár ember szerint (engem is beleértve) nem volt érdekünk. Arra is csak te mondtad, hogy az jobb. Aki viszont nem érti, hogy miért jobb a magas ts, azzal nem vitatkozom, mert nincs értelme.

Oké, beleszámít a ranglistába minden meccs. És mit ér a ranglista? Mitől jobb a 10. hely, mint a 12.? Milyen előny származik ebből a válogatottnak?

16. szezonban nagy eredmény volt a 12-be kerülés. Csakhogy ezt ne a saját érdemedként állítsd be. Ha rajtad múlik, akkor ugyanis a görög jut be. Az volt a hatalmas szerencse, hogy azeriek megnyerték a görögök elleni utolsó meccset 3 ponttal úgy, hogy a görögök végig vezettek a meccsen és az utolsó negyedet közel 20 ponttal nyerték az azeriek. Remélem, annyira azért nem vagy nagyképű, hogy még két idegen válogatott meccsét is a saját érdemednek tudd be. Ha ott papírforma van, vagy csak kisebb szerencséje van az azerieknek, pont harmadikok lettünk volna, mert te ennyit értél el. Ezért sem érdekelnek a skillek, ugyanis te semekkora bravúrt nem vittél ott végbe. Nem vertünk meg egyetlen erős válogatottat sem, 50.-80. helyen álló csapatokat vertünk meg. A legerősebb ellenfelünk, akit megvertünk Azerbajdzsán volt. Remélem, nem azt tartod bravúrnak, hogy legyőztünk egy 10 csapatos országot. Viszont kikaptunk 3 nyerhető meccsen és a másik három meccsen sem is mögöttünk álló válogatottak vertek el minket.

Miért lenne baj, hogy edzetted Zimmermannt? Ne képzelj már megint bele olyan dolgokat a mondandómba, amiket nem mondtam. Te hoztad fel őt és azt állítottad, hogy nekem az a bajom, hogy előlem hoztad el. Erre mondtam, hogy előlem biztos nem, mert én nem olyan játékosokat edzettem. Ha véletlenül meg hozzám került volna, akkor eladtam volna.

Nem állítottam valótlant a pénzügyeiddel. Bár ez nem köztudott, de folyamatosan pm-ben tőlem kérsz segítséget, véleményt. Pénzügyekről, leendő ellenfelekről, ellenfelek játékosairól, taktikákról, esélyekről. Pontosan tisztában vagyok az akkori pénzügyeiddel. Nem volt annyi pénzed, hogy megvegyél egy olyan játékost, akit leírtál, mert egy olyan játékos 3-4 milla.

Az első helyre meg egy ideig volt esély, addig úgy is volt, hogy rámegyünk. Miután az esély elszállt, Domi célt váltott, nagyon helyesen. Az hogy te annyira rugalmatlan vagy, hogy nem lennél képes ezt meglépni, az már nem az én gondom.

Last edited by LA-Charlie50 at 2/22/2014 3:19:27 PM

Don't feed the troll
Advertisement