BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 29 - Η αλήθεια μίας στιγμής

Σεζόν 29 - Η αλήθεια μίας στιγμής (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
265728.179 in reply to 265728.174
Date: 1/8/2015 12:46:42 PM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
III.4
Overall Posts Rated:
10761076
ο Αλέξανδρος ο Κοτίδης είναι ιντερνετικό φιλαράκι μου και συνταξιδιώτης εδώ και πάρα πολλές σεζόν σε χατρίκ και μπάζερ. Αυτή τη στιγμή ο φίλος μου δεν χαίρεται το μπάζερ γιατί επικεντρώνεται σε πράξεις άλλων. Οι μερές περνούν, αλλά ο θυμός του αντί να μειώνεται, αυξάνεται. Εγώ θέλω πίσω τον Κοτίδη που όλοι λατρέψαμε, όσο πιο γρήγορα γίνεται.

O Κοτίδης λόγω του ότι είναι οξύθυμος,ιδιόρυθμος και ευερέθιστος δεν πρέπει να συμμετέχει στο φόρουμ!!! :)

Πάντως εκτιμώ αυτά που λες!!Ίσως και να έχεις δίκιο και να μην μπορώ να το δω αυτή τη στιγμή!

ίσως πρέπει να θυμηθούμε ότι ο Χριστός ήρθε στη γη για τους αμαρτωλούς και όχι για τους αναμάρτητους. Και μιας και είχαμε Άγιες Μέρες τις τελευταίες 2 εβδομάδες, ενδεχομένως και να αξίζει να κρατήσουμε περισσότερο από όλα αυτό το τελευταίο.

Ας το πάρουμε χριστιανικά!!Ο Χριστός συγχωρεί κάποιον,ο οποίος παραδέχεται μια αμαρτία!!Δεν λέει συνεχίστε να κάνετε μια ''αμαρτία'' και εγώ εδώ είμαι να σας συγχωρώ κάθε φορά!!

Εγώ δεν βλέπω κανένα ίχνος μεταμέλειας!Αντίθετα βλέπω από συγκεκριμένους χρήστες δείγματα ειρωνίας,εγωπάθειας,θρασύτητας και δείχνουν να το διασκεδάζουν κιόλας!Για κάποιον μάλιστα αυτό αποτελεί ''κίνητρο'' για να συνεχίσει το παιχνίδι!!! 8}

Εγώ προσωπικά για τίτλο προσπαθώ, χωρίς αμοιβαία, χωρίς συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, χωρίς τίποτα τέτοιο. Το τι θα πετύχω είναι στο χέρι μου. Πόσοι χρήστες μου έχουν ζητήσει σε 3 σεζόν αμοιβαίο από όλη την Α1, ξέρεις? Μόνο ένας!!! Και στις 20 σχεδον σεζόν μου στο μπάζερ, μόλις 3. Γενικά παιδιά είμαστε πάρα πολύ καλά στο μπάζερ. Μην σας πω τι γίνεται στο χατρίκ καλύτερα.

Εγώ έχω σταματήσει τα αμοιβαία εδώ και πάρα πολύ καιρό!Και ένας λόγος για αυτό ήσουν εσύ και κάποια άλλα παιδιά που με έκαναν να καταλάβω ότι δεν είναι σωστό για τους άλλους μάνατζερ!Θυμάσαι που ο Τάκης στο HT όταν ξεκίνησα μου έλεγε ότι χωρίς αμοιβαία δεν έχεις τύχη να προχωρήσεις και με είχε επηρεάσει!!

Πιθανώς να είμαστε καλά!Έχεις μεγαλύτερη εμπειρία από μένα!!Αλλά εγώ βλέπω ότι για τουλάχιστον 2η συνεχόμενη χρονιά στην Α1 ''επηρεάζεται'' ηθελημένα από 3ους ο υποβιβασμός κάποιας ομάδας!Εγώ αυτό δεν το θεωρώ καλό!

το πιο πιθανό είναι να μιλήσουμε στο τηλέφωνο μια από αυτές τις μέρες [ :)]
ή Παρασκευή ή Σάββατο λογικά.

Για να μιλήσουμε,πρέπει να ανταλλαξουμε τα τηλέφωνα μας πρώτα!!!χαχαχαχαχαχα!!!!

Ναι ρε,άμα θέλεις!!Έχω περιέργεια τι θα μου πεις! Δεν αποκλείω να κάνω και λάθος σε μερικά από αυτά που πιστεύω!Αλλά αυτή είναι η γνώμη μου και έχω δικαίωμα -με κόσμιο τρόπο- να την πω!!

This Post:
00
265728.181 in reply to 265728.180
Date: 1/8/2015 4:56:17 PM
Overall Posts Rated:
6565
εμεις ειμαστε οι αλλοι

This Post:
11
265728.183 in reply to 265728.182
Date: 1/10/2015 4:35:21 AM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
http://www.gazzetta.gr/basketball/article/689048/efyge-o-...
απλα τεραστιος....
R.I.P. ROY

This Post:
88
265728.185 in reply to 265728.184
Date: 1/10/2015 5:40:39 AM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
III.4
Overall Posts Rated:
10761076
ΘΩΜΑΣ ΜΑΤΣΙΟΣ: Eμβληματικός PR της ομάδας των LEGEND,με απίστευτα επιτυχημένη θητεία προηγουμένως ως αντιπρόεδρας του Εδεσσαικού!Ο ορισμός του σύγχρονου παράγοντα,βάζει πάντα τα πράγματα στη θέση τους και εξηγεί με σαφήνεια:

https://www.youtube.com/watch?v=Vm2oyynssEQ

Αν ήταν στην Αρχαία Ελλάδα θα ήταν σίγουρα ρήτορας!!Αν είχε κονέ στην σύγχρονη Ελλάδα,θα ήταν τουλαχιστον Πρόεδρος της Δημοκρατίας!Ιδιαίτερα ελπιδοφόρος έχει το επικοινωνιακό χάρισμα και περιμένουμε ακόμα περισσότερα από αυτόν στο μέλλον!!!

ΜΑΤΣΑΣ: Πρώην επιτυχημένος-και διηγώντας τα να κλαις- και νυν ξεπεσμένος αγωνιστικά μάνατζερ!Δεν έχει συνηδητοποιήσει ότι οι εποχές της δόξας του έχουν περάσει ανεπιστρεπτεί!Παρόλα αυτά παραμένει εξαιρετικά φερέλπις!!Άνοιξε τα μάτια στους αδαείς,εξηγώντας με σαφήνεια γιατί ο στόχος κάθε ομάδας που σέβεται τον εαυτό της είναι η κατάκτηση της ''χρυσοφόρας'' 5ης θέσης!Δεν δίστασε να μιλήσει με εμπάθεια σε ορισμένους που δεν καταλάβαιναν ότι αυτός θα έπρεπε να είναι ο στόχος με οποιοδήποτε κόστος για όλους!!Κέρδισε την συμπάθεια όλων με την αγωνία του να κατακτήσει την 5η θέση και να μην καταστραφεί οικονομικά!!Αναγκαστηκε να χαρίσει παιχνίδια,ενάντια στα πιστεύω του και τις αξίες του και άθελα του επηρέασε ποια ομάδα θα υποβιβαστεί!!!Μετά όμως κατάλαβε ότι αυτό είναι διασκεδαστικό!Προς τέρψιν εκατομμυρίων οπαδών του,βρήκε κίνητρο να συνεχίσει το buzzer!!Ευτυχώς.......δεν θα άντεχε το buzzer μια τέτοια απώλεια....

ΜΑΤΣΙΟΣ ΚΑΙ ΜΑΤΣΑΣ!!ΜΑΤΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΤΣΙΟΣ!!Δύο ισχυρές προσωπικότητες που έχουν κοινό γνώρισμα την ικανότητα να ρίχνουν φως στο τούνελ και να εξηγούν με σαφήνεια στους μη γνωρίζοντες την ΑΛΗΘΕΙΑ!!!Αναμένεται να παίξουν σημαντικό ρόλο και το 2015.....

Απόσπασμα από το νέο βιβλίο του Κοτίδη : Έργα και πράξεις μεγάλων προσωπικοτήτων...''

Last edited by ALEXANDROS7 at 1/10/2015 6:13:05 AM

This Post:
00
265728.188 in reply to 265728.2
Date: 1/10/2015 1:04:46 PM
Overall Posts Rated:
10001000
φαρμάκι είμαι και έχω κόσμο στο σπίτι και πρέπει να το παίξω και χαρούμενος! χαχαχαχα

μπράβο σου Γιώργαρε και για φέτος.

Advertisement