BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > NT Hrvatska

NT Hrvatska

Set priority
Show messages by
From: canci

This Post:
00
324306.179 in reply to 324306.178
Date: 8/17/2025 3:36:09 PM
Akul Atina
III.3
Overall Posts Rated:
606606
Second Team:
MVV
Jos samo za kraj na tu temu, prvi si poceo s rankingom i kak smo srozali repku te s prcanjima znaci li vam repka sta. Tako da i dalje mozete rec ovo je bilo lose ono je bilo lose ali ovakva prcanja necu tolerirat pa makar osli na 90. mjesto

From: Prljavi

This Post:
00
324306.180 in reply to 324306.179
Date: 8/19/2025 3:59:34 AM
Ružni
A-1 Superliga
Overall Posts Rated:
210210
Kritika se ne pise s znaci li vam ona ista

Diljem svijeta ovih dana mnogi ljudi razmišljaju o razgovorima koji se odvijaju između svjetskih čelnika o sudbini Ukrajine, a u širem značenju o vlastitom položaju i životu na ovom planetu.
Neki ljudi smatraju da je najbolje za njih postaviti isključivo samog sebe kao prioritet. Neki na svijet gledaju usmjereni kroz domoljublje. Svatko ima pravo odlučiti o svom životu.

Ja kažem:
Zbog Hrvatske.

prvi si poceo

zelio sam ga vidjet na izbornickoj poziciji

Nietzsche u svom djelu Sumrak idola objavljenom 1888. godine ističe zabludu zamjene uzroka i učinka. Mislim da si sposoban promisliti o svemu te da ti nije potrebno izokretanje činjenica u objavama.

necu tolerirat pa makar osli na 90. mjesto

Ako je ovo izraz tvog istinskog bića, onda osobno više ne smatram da bi ti mogao dati glas za izbornika, a nadam se da BB Hrvatska neće nikada dopustiti da budeš izbornik. Promisli.

From: canci

This Post:
11
324306.181 in reply to 324306.180
Date: 8/19/2025 4:48:08 AM
Akul Atina
III.3
Overall Posts Rated:
606606
Second Team:
MVV
Realno, hoces mi dat glas(ako se ikad budem kandidirao za a) me ne zanima jer mi nije potreban. Na ono sto sam napravio u zadnje dvije godine sam ponosan i bitno mi je da ljudi koje sam uveo u svijet buzzera su danas standardni prvoligasi koji svaki dan treniraju nase mlade i bore se za a i u21 repku i stekli su vece znanje nego sta ja imam. Ti ljudi postuju mene kao i ja njih a i kao sto sam postovao tebe i tvoje dok ste vodili repku a i prije toga dok se razglabalo o reprezentaciji. Imamo drugacije stavove oko nekih stvari i to je okej ali ove sezone s ovakvim napadima izgubio si moje postovanje. Tebi se ne moram niti objasnjavat niti pravdat u vezi nekih stvari.

Ajmo malo na tekme.
Proslo kolo smo skoro iznenadili finsku i da se to dogodilo preokrenuli bi situaciju. No na kraju poraz od 103-96. Prve tri cetvrtine smo vodili i kontrolirali ali zadnju cet finksa daje gas i preokrece potpuno te dolazi do pobjede. Bili su veliki favoriti ali lakse bi bilo da su vodili cijelu tekmu i dobili nego da zadnju cet dobe 16 razlike i preokrenu. Najbolji kod nas glava s 28 poena.

Jucer smo igrali sa ciprom gdje smo bili veliki favoriti. Oni su trgali pa shodno tome prvu cet su dobili 14 razlike. Odmah drugu smo se vratili i na poluvrijeme idemo s x-om. Trecu prelazimo u vodstvo i do kraja kontroliramo susret i pobjedujemo s 114-105. Najbolji savar 26 poena.

Ostaju nam grcka i estonija. Probat cemo nekog iznenadit da ublazimo poraze protiv rumunja i ukrajine.