uaaaa selektor:)Bice tebi ua selektor kada ti isti upadne u grupu! :)))) S`obzirom da je isp`o iz lige! :)
uaaaa selektor:)
dolazi lik u biblioteku: -dacete mi knjigu "Zvezda pobedila Partizan"-gospodine, bajke su na spratu..
Pitali Pericu:"Jel volis mamu" "Ne ona me tuce" "A tatu" "Ni njega i on me tuce" "A brata" "Pa i on me tuce,mrzim ga" "Pa koga volis onda" "Zvezdu ona nikoga ne tuce!"
pitaju pericu za koga nawija u srbiji on kaze za Crwenu Zwezdu,a od welikih swetskih klubowa: P A R T I Z A N :PPPPP
pitaju pericu za koga nawija u srbiji on kaze za Crwenu Zwezdu,a od welikih swetskih klubowa: P A R T I Z A N :PPPPPEj bre, pisanje velikih slova se smatra vikanjem i to je kaznjivo. Nemoj da sada reaguje gm.)
Bice tebi ua selektor kada ti isti upadne u grupu!))) S`obzirom da je isp`o iz lige!
Pitali Pericu:"Jel volis mamu" "Ne ona me tuce" "A tatu" "Ni njega i on me tuce" "A brata" "Pa i on me tuce,mrzim ga" "Pa koga volis onda" "Zvezdu ona nikoga ne tuce!"E sad nemoj prepravljati vicece. Ako ih kopiras kopiraj svaku rec ispravno (znas na sta mislim).Bas bih voleo videti link sajta sa kog si uzeo ovaj vic, jer siguran sam da se u njemu ne pominje Zvezda, vec ntt ( Partizan) .