שלום, למי שעדיין לא יודע אני ניסן שמחליף את יהודה בנבחרת הצעירה
היות שיהודה הרכיב שלשום הרכב וטקטיקה למשחק ואחרי שווידאתי איתו בפרטי את זה, מן הסתם אחרי שקיבלתי רק הלילה את הנבחרת
מתכוון לקבוע הרכבים וטקטיקות למשחקים הבאים בלבד ולא לשנות אותן למשחק מול הצרפתים מחר אלא לתת ליהודה לסיים קמפיין "שלו" עד הסוף בכבוד.
הצרפתים בבית נבחרת חזקה והכושר של שחקני הפנים שלהם מפחיד ככה שאני מקווה שהם לא יטחנו פנימה יותר מדי אלא ינסו לנצל את המשחק לצבירת התלהבות ולנסיונות ברוטציה/טקטיקה אחרי שכבר עלו אבל לא כדאי לבנות על זהאלא להחזיק אצבעות לנצחון קשה של הנבחרת עם כושר והתלהבות יפים משלנו.
מהמשחקים הבאים יהיו כמובן שינויים, אבל לפחות עד מחר אני ממשיך לעבוד "בשקט" על להכיר את הסגל ולקבל מידע על פוטנציאלים.
כרגע אני לא עוסק בשום דבר שקשור למשחק מחר ולכן אני יכול להתייחס גם לדברים כאלו:
"בינתיים כבר גיליתי ב"סקאוטינג" שלי שיש לנו בנבחרת שחקן שנראה בדיוק כמו הנמוך מ"היה היה"
(6852422)בכל אופן..
הסגל חזק בסה"כ אבל יש גם כמה דברים שכבר ראיתי שצריך לפחות לנסות למצוא להם פתרון ולכן נשנה קצת כנראה את
הדרישות לנבחרת וכו' אבל הכל יקרה במהלך השבוע תוך כמה ימים
כבר יצרתי קשר עם הסקאוטים שעבדו עם יהודה ואני מחכה לתשובות מכולם.
בינתיים כולם מוזמנים לייעץ ולהעיר כאן/בפרטי באופן חופשי בכל נושא שקשור לנבחרת הצעירה וכל מי שמעוניין לעזור בסקאוטינג/להציע שחקנים שראה ובעיניו מועמדים רציניים לנבחרת או בשיפור העניין סביב הנבחרות והפורומים יותר ממוזמן לעשות את זה גם הוא, העיקר שיהיה יותר כיף ומעניין במשחק לעוד אנשים ותוך כדי שגם נשפר את המעמד של ישראל בבאזר
לילה טוב ושיהיה לכולנו בהצלחה:)
Last edited by yanivsag at 11/2/2009 1:48:39 AM
אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...