otazky pre Psycha:
1. ake taktiky uprednostnujes ?
2. ako si predstavujes zakladnu 5 U21 ?
3. co je podla teba pre tim prospesnejsie: monstrum s dobrym insidom/outsidom a zlym outsidom/insidom alebo hrac ktory ma vyrovnane vsetky skilly, ale o nieco nizsie nez monstrum ?
1. S mojim kadrom hravam casto rychly utok (PtB) a 1-1 v obrane. Samozrejme to zalezi od zostavy a supera, cize v U21 to nemusi platit.
2. Priznam sa, ze namam najaktualnejsi prehlad, lebo Asasasa updatol iba niektorych hracov ( bohuzial neviem ani presne ktorych) a minuly tyzden symbi pozrel par hracov, ktorych som mu poslal. Tych, ktori su momentalne v U21 nevedel pozriet. Cize uplny prehlad budem mat az po volbach, ci uz budem trener, alebo nie, takze by bolo predcasne sa k tomu konkretnejsie vyjadrovat. Kazdopadne viem, ze urcite by nastali nejake zmeny na poziciach PF/C, kde sa tlacia nadejni 20 rocni hraci.
3. Pre matersky klub je lepsia ta druha moznost kvoli platu a sam som zastanca multiskillov, cize aj v repre by som dal prednost tomu druhemu. Samozrejme to musi mat urcite medze. Ked je niekto C, tak by mal mat primarne podkosove vlastnosti a ked nema tie, tak vonkajsok ho z biedy nevytrhne a plati to aj naopak podla mna.